Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Brothers in Arms 3: Sons of War
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Band of Brothers yani kardeşler takımı, bir zamanlar Tv'de en çok izlenen dizilerin başında geliyordu. İşin aslını söylemek gerekirse diziden hiç etkilenmedim, benim için sıradan bir diziydi. İzlemesem de çok birşey kaybetmeyeceğimi düşündüğüm ve izlerken bana hiçbir heyecan yaşatmayan dizi. Fakat 2005 yılında Band of Brothers' tan etkilenen Gearbox Software' ın oyun dünyasına armağan ettiği Brother in Arms: Road to Hill 30 kesinlikle her yönüyle takdirimi kazanan bir oyun oldu. Dönemine göre başarılı grafikleri, muhteşem hikayesi, taktiksel olarak oynanabilmesi ve WWII evrenini gerçekçi yansıtmasıyla kalplerde taht kurdu. Daha sonra ana oyuna tek başına oynanabilen ''Earned in Blood'' eklenti paketi çıktı. Road to Hill 30 kadar başarılı bir devam oyunuydu. Bu sefer Matt Baker yerine Joe Hartsock' ı kontrol ediyor ve kardeşlerimize önderlik ve rehberlik yapıyorduk. 2008 yılına kadar 3 yıllık bir aradan sonra Brother in Arms: Hell’s Highway serinin devam oyunu olarak raflardaki yerini aldı. UE3 motoruyla geliştirilmiş grafikleri oyunun çıktığı döneme göre oldukça etklileyiciydi. Yine Baker’ı kontrol ediyor ve Nazilere karşı amansız bir mücadelenin içinde kendimizi buluyorduk. Fakat bu beklediğimiz devam oyunu değildi, oyun özünden saparak gereğinden fazla aksiyona kayıyordu. Duygusallık ve dramatik sahneler ilk iki oyun kadar yer bulmuyordu. Oynanışta eklenen yeni gelişmeler ve oyuniçi buglar serinin fanları tarafından yoğun eleştiriler almıştı.


Daha sonra Ubisoft ‘’Brother in Arms: Furious 4’’ isimli bir oyun duyurdu. Birkaç oyun içi resim ve tanıtım videosundan sonra oyundan hiçbir şekilde haber alamadık. İptal edildi mi soruları da yanıtsız kaldı ve 2.dünya savaşı içermeyen BiA oyunuyla beraber serinin devam oyununun gelip-gelmeyeceği yılan hikayesine döndü.

İşte hal böyle iken 2014 sonlarını yaşadığımız şu günlerde Brother in Arms 3 isimli mobil oyunla hiç beklemediğimiz bir anda çıkageldi Gearbox Software.





Öncelikle bir mobil oyundan beklentileriniz nelerdir? Güzel grafikler, zevkli oynanış, sürükleyicilik ve tabi ki oynanabilirlik. BiA3 hepsini bir arada sunuyor bizlere, üstelik oyun Google play store’ da ücretsiz olarak indirmeye açık. BiA3 tipik bir mobil TPS oyunu, tıpkı diğer BiA oyunlarında olduğu gibi takım halinde hareket ediyor ve oyun boyunca kardeşlerimizin özel yeteneklerine başvuruyoruz. Oyun Fransa’nın farklı bölgelerinde geçiyor ve Normandiya da mevcut görevlerimiz arasında bulunuyor.


Oyunumuz Free to Play bir mobil oyun. Yani oyunu ücretsiz indirebiliyoruz fakat oyun ücretli hizmetleri de bünyesinde barındırıyor. Bu kimseyi yanıltmasın, çünkü bu seçenek zamanı dar veya emek harcamadan bölümleri direk bitirmek isteyenler yada silahları hiçbir uğraş gerektirmeden kilidini açmak için eklenmiş. Bu sayede hem yapımcılar kazanıyor, hem de vakit kaybetmek istemeyen oyuncular için bir kolaylık oluyor. Hiç para harcamadan görevleri tek tek yaparak (ipucu: yan görevler ve gizli görevler size bol bol geliştirme puanı verecektir. ) gerekli geliştirme işlemlerini yapabilir ve takımınıza yeni kardeşler kazandırabilirsiniz.


Bazı görevlerde sadece önümüze geleni temizliyoruz, bazılarında ise rehineleri kurtarıyoruz. Rehineleri kurtardığımız bölümlerde gizlilik daha çok ön planda yatıyor ve en ufak hatada bölümü baştan oynamak durumunda kalıyoruz. Alarm kulelerinin kablosunu söküp, silahlarımızı kullanamadığımız ve komando bıçağı ile bitirdiğimiz bölüm en sevdiğim bölümlerin başında geliyor. BiA3’te tıpkı Hell’s Highway’ de olduğu gibi (her ne kadar Sniper Elite oyunlarından bu duruma aşina olsak da) headshot yani düşmanı kafasından vurduğumuzda mermi çekirdeğinin hedefe girişini izliyoruz. İşte bu olay oyuna enfes bir tat katmış.
Enerji işi olmayaydı veya fazla bir miktarda olsaydı daha güzel bir oyun olmaya adaydı.
(06.01.2015 17:20)Robert Downey JR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Enerji işi olmayaydı veya fazla bir miktarda olsaydı daha güzel bir oyun olmaya adaydı.

Aynen Süper
Referans URL