Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Total War:Attila
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: oYE1V9.jpg]
Total War Attila
Büyük Hun hükümdarı Attila, gerçekleştirdiği seferlerle tüm Avrupa'yı dize getirmiş bir kumandan. Avrupa'da bir çok öyküye konu olmasının yanı sıra Almanlara hakkında destan dahi yazdırabilmiş bir tarihi karakter kendisi.
Bugün EGX'te yeni Total War oyununun duyurulacağını sözlere iletmiştik. Yapılan canlı yayın sonrasında yeni oyunumuzun adı ve içeriği de belli oldu: Total War Attila. Lafı daha fazla uzatmadan bu harika oyun ve harika videoyla sizleri baş başa bırakıyoruz. Oyun hakkında detaylar geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Total War: Attila'nın Çıkış Tarihi Açıklandı
reative Assembly'nin geliştirmekte olduğu yeni Total War oyunu Atilla'nın yayıncısı Sega, bugün yaptığı bir açıklamayla oyunun çıkış tarihini açıkladı. Bu tarihle birlikte oyunu ön sipariş hediyeleri de belli oldu.
Hun imparatoru Attila'nın adıyla piyasaya çıkacak olan oyunda M.S. 393 yılına geri döneceğiz. Arkasında güçlü bir atlı ordusuyla birlikte Avrupa tarihinin kaderini değiştiren Attila'nın zamanında geçen oyunda o dönemde tarih sahnesinde yer almış bütün devletleri ve franksiyonları görebileceğiz.
Merakla beklenen bu oyunun çıkış tarihi ise 17 Şubat olarak açıklandı. Bu tarihle birlikte oyun PC platformu üzerinde oynanabilir olacak. Oyunun özel edisyonunda ise oldukça ilginç malzemeler yer alacak.

Attila'nın Biyografisi
Nic Fields tarafından yazılan ve tarih kitapları yayınlamasıyla tanıtan Osprey'in yayınladığı bu kitapta; Attila'nın hayatı son verilere ve araştırmalara dayanarak anlatılmış durumda. Kitapta biyografinin yanı sıra ayrıntılı bir coğrafi harita, arkeolojik resimler ve hayatına dair çizimler bulunuyor.

Poster
Bir tarafında oyunun haritasının yer aldığı diğer tarafında ise oyunun kapak fotoğrafının olduğu bir poster bu edisyonu alan kullanıcıların olacak.

Viking Forefathers Culture Pack
Oyunun çıkışıyla birlikte piyasaya sürülecek bu DLC paketinde adından da anlayabileceğiniz üzere Viking'ler oyuna eklenecek. Bu versiyonu satın almak istemezseniz 7.99 dolar ödeyerek paketin sahibi olabileceksiniz

Total War: Attila'da Sasanileri Görüyoruz

Büyük Hun İmparatoru Atilla'nın ismini taşıyacak olan yeni Total War oyunu hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Hun devletinin bölünmesinin ardından Batıya doğru hareket ederek Kavimler Göçü'ne ve Roma'nın yıkılmasına sebebiyet veren Atilla, Dünya'nın en büyük komutanlarından bir tanesi olarak gösterilmekte.
Atilla'nın döneminde geçecek olan oyunda bir çok farklı imparatorluğu ve devleti de görmemiz mümkün olacak. Bunlardan bir tanesi Sasanilerin savaş aranmasıyla ilgili olan bu video da asker modellemelerinden şehir yapılarına kadar bir çok farklı içeriği görebiliyoruz.
17 Aralık tarihinde raflarda bulabileceğiniz oyun, PC platformunda oynanabilecek. Oyun için yayınlanan son videoyu ise hemen aşağıdan izlemeniz mümkün.
[Resim: 04yQRY.jpg]


NOT: Alıntıdır!
Referans URL