Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Pes 2015 Top Direğin İçinde Kaldı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Pes 2015 antrenman modunda karşılaştığım hatayı sizlerle paylaşmak istedim. Oyunu kötülemek gibi bir amacım yok zira Fifa'da da hatalar bulunmakta , aynı şeyle bir daha karşılaşacağımı düşünmediğim için video olarak kaydettim .



çok ilginç bir hataya denk gelmişsin Açık Ağızlı Gülümseme bunca yıldır pes fifa oynadım hiç böyle hatalarla karşılaşmadım ya Gülümseme
Kaç saatlik oynamanın sonucunda çıkan bir bug cidden merak ediyorum Açık Ağızlı Gülümseme tahminimce oyunun her köşesini ezberlemişsindir futbol oyunlarına bayılan birisin diye hatırlıyorum.
(02.01.2015 01:07)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kaç saatlik oynamanın sonucunda çıkan bir bug cidden merak ediyorum Açık Ağızlı Gülümseme tahminimce oyunun her köşesini ezberlemişsindir futbol oyunlarına bayılan birisin diye hatırlıyorum.

Oyun çıktığından beri 30-40 saat oynamışımdır . Ayrıca önceki Pes ve Fifa serilerinde de karşılaştığım hatalar oldu . Futbol oyunlarıyla normal bilginin haricinde azda olsa teknik bilgiyede sahibim zamanında Pes ve Fifa'ya yama işleriyle uğraşırdım. Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL