Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Facebook’a Türk Rakip Geliyor: FreelyShout
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: QuKqh14.jpg]

Yazılım ve dizayn olarak Türk kullanıcıları için özel olarak hazırlanan, ayrıca Twitter, Facebook, Foursquare benzeri olan FreelyShout, 2013 yılından beri aktif durumda.

Sitenin kurucularından olan Ertan Aktaş, proje üzerinde yaklaşık 3 senedir çalıştıklarını belirterek kullanıcılara “shout” olarak adlandırdıkları resim ve videolu paylaşım fırsatı sunduklarını açıkladı.

Yakındaki bir hastanede kan gereksinimi varsa kullanıcının bunu online olarak görebildiğini söyleyen Aktaş, “Bunlar benzeri ansızın çok modül var. Şu anda ortalama şekilde 140 bin kullanıcımız var. Kullanıcı sayımız her gün averaj 800 artıyor. Bu kimi günler 2-3 bin kişi de oluyor” şeklinde konuştu.

[Resim: D8xmmyK.jpg]

Ülkemizdeki ünlü isimlerin sitelerine olan ilgisinden de bahseden Aktaş, “Sitemizle alakalı Türkiye Ajansı yönünden gercekleşen haber ansızın çok tv ve gazetede katıldı . Belki de bunun yardımı ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan aradılar ve projemizle alakalı sunum yapmak suretiyle Başkent Ankara ‘ya çağrıldık. Bu, bizim için gurur veren bir gelişme oldu” dedi.

Yine Aktaş’ın açıklamalarına göre sitenin mobil uygulaması yakın bir zamanda yayınlanacak.
Referans URL