Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Torrent Yasalmı?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Beyler Benim Aklıma Takıldıda Torrente Dosya yüklmek veya indirmek yasakmı?
Hayır yasal değildir. Her türlü telif hakkı olan dosyayı indirmek yasal değildir.
O zaman Biz Şuan Suç İşilioz.?
Evet doğrudur suçtur.
Aslında Torrent yasaldır. Fakat Torrent yasaldır, Torrent Oyun-Film-Program (W*rez yani normalde Ücretli Dağıtılan Ürünler) yasal değildir yoksa arkadaşın bir film çekti vb. durumlarda sana torrent ile gönderirse indirmeni sağlarsa bunda hiçbir illegalite yoktur.
(28.12.2014 15:56)Ruby Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında Torrent yasaldır. Fakat Torrent yasaldır, Torrent Oyun-Film-Program (W*rez yani normalde Ücretli Dağıtılan Ürünler) yasal değildir yoksa arkadaşın bir film çekti vb. durumlarda sana torrent ile gönderirse indirmeni sağlarsa bunda hiçbir illegalite yoktur.

Evet doğru ben sadece bu site açısından düşünmüştüm güzel açıklama olmuş.
tabikide yasal değildir Gülümseme ama farkı şudur insanlar birbirine dosya gönderdiği için ilk yükleyeni yani göndereni bulamucakları için biz free ciler için bulunmaz nimettir önüne hiç bir şekilde geçemediler dünyanın en iyi torrent sitesini binkes kapattılar binbirkes açıldı ha şuan gine kapalı o site ama en büyük rakibi adamlara destek verip siteyi kendi içlerinde geri açdılar ya zengin olucan gidip 300 tl ye orginal bluray alıcan yada korsana devam başka çaresi yok yoluda yok Gülümseme
Torrent candır ama sadece dizi film vs. torrent oyunları pek sevmiyorum çoğu oyunu steam yoluyla alıyorum ama torrent oyun oynamıyorumda değil Açık Ağızlı Gülümseme
Torrent W@rezdir

W@rez;

W@rez kelimesi birincil olarak, telif hakkına sahip materyallerin, telif hakkı yasaları çiğnenerek ticaretinin yapılması anlamına gelir.

Bu tanım, genelde arkadaşlar arasındaki peer-to-peer dosya paylaşımları veya özel sunucular sayesinde büyük grupların dosya paylaşımlarından çok; telif hakkına sahip materyallerin, organize gruplar tarafındanyasadışı yayınlarını tanımlar. Telifli ürünlerin kopyalanmasını, çoğaltılmasını ve dağıtımını yapan kişilerekorsan, yapılan işe korsancılık denmektedir.
[Resim: 95113A1984A6F1E26A9D033A6C3AEA16.jpg]
Sayfalar: 1 2
Referans URL