Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Samsung “amiral gemisi” mağazasını kapattı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Samsung “amiral gemisi” mağazasını kapattı
[Resim: W69jBN.png]

Samsung en önemli mağazalarından birini resmen kapattı. Güney Koreli şirketin çoğunlukla amiral gemisi modellerini ilk sergilediği mağaza olan Londra’daki Experience Store, bundan sonra hizmet vermeyecek.
Londra’nın merkezinde Westfield Stratford alışveriş mağazasında yıllarca hizmet veren Experience Store, Samsung’un aldığı kararla müşterilerine veda etti. Mağazanın kapanması, satışların kötü gitmesi yönündeki yorumları beraberinde getirse de Samsung iddialara cevap vermedi. Güney Koreli şirket, İngiltere’deki diğer Samsung mağazalarının bu karardan etkilenmeyeceğini belirtmekle yetindi.
Samsung'un batmasını bekliyorum...
(25.12.2014 15:13)ByTheEfsane Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Samsung'un batmasını bekliyorum...

Samsung kolay kolay batacak bir şirket değil bence.
(25.12.2014 15:24)Batuhan. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(25.12.2014 15:13)ByTheEfsane Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Samsung'un batmasını bekliyorum...

Samsung kolay kolay batacak bir şirket değil bence.
Bu gidişle yolun sonu yakındır...
Samsung sadece telefon üretmiyor. Elektronik, Havacılık, Nükleer Santraller, Sigorta, Askeri teknoloji ve üretim, Ticaret ve Yatırım, Kamu işletmeciliği (Park, Liman vs.), motor sanayi gibi birçok multi milyarderlik şirketleri vardır. Sırf bir mağazayı kapattı diye Samsung Group'un batacağını nereden çıkarttın?
(25.12.2014 15:40)Neptune Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Samsung sadece telefon üretmiyor. Elektronik, Havacılık, Nükleer Santraller, Sigorta, Askeri teknoloji ve üretim, Ticaret ve Yatırım, Kamu işletmeciliği (Park, Liman vs.), motor sanayi gibi birçok multi milyarderlik şirketleri vardır. Sırf bir mağazayı kapattı diye Samsung Group'un batacağını nereden çıkarttın?
Aynı düşüncedeyim bro.
Referans URL