Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: DiRT 3, Games for Windows Live Belasından Kurtulacak!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
DiRT 3, Games for Windows Live Belasından Kurtulacak!

PC oyunculuğunun kanayan yaralarından biri olan Games for Windows Live’ın son kurbanlarından DiRT 3, önümüzdeki dönemlerde bu beladan kurtulacak.

Games for Windows Live, son yıllarda Microsoft’un en nefret edilen servislerinde liderliğe oynuyor ve her ne kadar Microsoft yavaş yavaş bu servisini tarihin tozlu sayfalarına gömmeye çalışsa da, çeşitli anlaşmalar sebebiyle GfWL desteği ile çıkmış olan oyunlar halen oyunculara sorun çıkarabiliyor. Bu oyunlardan biri de DiRT 3.

GfWL’nin kapanış sürecindeki son kurbanlarından biri olan DiRT 3 için oyuncuları umutlandıran açıklamalar gelmişti. Zamanında Dark Souls’un yaptığı gibi GfWL altyapısını tamamen terk edeceği söylenen DiRT 3 ile ilgili geliştirici firma tarafından yapılan açıklamalara göre, DiRT 3’ün GfWL altyapısını terk etme süreci devam ediyor. Oyunun geliştiricisi Codemasters, DiRT 3’ün Steamworks destekli olacağının müjdesini geçtiğimiz aylarda vermişti.

DiRT 3’e geleceği söylenen Steamworks desteği, maalesef serinin önceki oyunu olan DiRT 2 için geçerli olmayacak. Codemasters, 2014’ün başlarında DiRT 2’yi Steam gibi dijital satış platformlarından kaldırmıştı. Codemasters yetkililerinin açıklamalarına göre DiRT 2’nin yeniden Steam gibi platformlarda satışa sunulması pek mümkün değil. Yani eğer DiRT 2 oyununa kutulu veya dijital olarak sahipseniz, oyunu GfWL altyapısıyla oynamak zorundasınız.
Referans URL