Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Multi Theft Auto
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Multi Theft Auto

Multi Theft Auto, GTA San Andreas için çıkarılmış bir multiplayer istemcisidir. Bu yazılım ile oyuncuların kurduğu sunucularda birçok türde başka online oyuncularla birlikte oynayabilirsiniz GTA3:AM versiyonu 8 Temmuz 2002 tarihinde yayımlanmıştır. Vikipedi
İlk piyasaya sürülme tarihi: 2000
Platformlar: Linux, Microsoft Windows, Kişisel bilgisayar, OS X


Multi Theft Auto Samp İle Arasındaki Fark

Mta'nın iyi yanı samp'a göre sampta normal gta ile oynarsınız mtada serverın bir modu varsa o modu size kurar ve oyunu herkes modlu şekilde siz nasıl görüyorsanız öyle oynar sampta kişisel modlar bulunmakta bu yönden mta daha çok tercih ediliyor.

Multi Theft Auto Başlarsam

Eğer başlarsanız en kötü bilgisayar bile sorun çıkarmaz merak etmeyin mtada şu tür modlar mevcut Dayz mod,Zombie Mod,Rpg Mod,Freeroam,Race vs. gibi modlar mevcut.

Multi Theft Auto Modların Amaçları

Dayz Mod : Survival yani hayatta kalma gerçek Dayz gibi ama gta sürümü girdiğiniz sunucuya göre Dayzdeki grafik modlar vs. değişir.
Zombie Mod :Zombie mod bir başlama noktası olur zombilerle savaş ve kaliteli araç almak amaçtır.
Rpg Mod : Bu mod benim en sevdiğim gerçek hayat tarzı bir mod yani para kasıyorsunuz görev yapıyorsunuz polis ya da hırsız ya da tırcılık veya farklı farklı meslekler mevcut araç ve ev sahibi olabiliyorsunuz etkinlikler vs. oluyor yani zaman geçirmek için en uygun mod.
Freeroam : Herşey serbest bedava silahlar araçlar birbirinizle savaşıyorsunuz yapılan etkinliklere katılabilirsiniz yani herşey serbest ve bedava
Race :Race parkur mod araç kullanımınızı geliştirmek için çok iyi ama racede parkurlar genelde zor olur.


Not : Eğer başlamak gibi bir düşünceniz varsa bana ulaşın ben rpg oynuyorum skype ile veya burdan iletişime geçebiliriz skype adım : redway132
Bu oyun zaten forumumuzda tanıtılmış
Link: http://torrentv.net/konu-Multi-Theft-Aut...-Oyna.html
İsterseniz, map editör ve skin konusunda yardımcı olabilirim, 5,5-6 yıldır oynuyorum.
Pardon görmemiştim ama benim ki içeriği biraz daha farklı gibi tamam da sıkıntı olurmu bu konuda ekleyeceklerim daha çok var hem.
Referans URL