Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Watch Dogs
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
kolay gelsin arkadaşlar, şimdi ben watch dogs'u indirmekle uğraşmak istemedim gittim dvd şeklinde aldım evde duruyor, yükleyince aktivasyon kodu istiyor, bir türlü o meseleyi çözemediğim için oynayamıyorum, birkaç yerden crack falan indirdim ama işe yaramadı. Şimdi soruyorum romalılar; bunu oynamanın tek yolu orjinal almak mıdır? yoksa benim kaçırdığım bir şey mi var? Teşekkürler.
(04.12.2014 21:39)Enes.yalcin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kolay gelsin arkadaşlar, şimdi ben watch dogs'u indirmekle uğraşmak istemedim gittim dvd şeklinde aldım evde duruyor, yükleyince aktivasyon kodu istiyor, bir türlü o meseleyi çözemediğim için oynayamıyorum, birkaç yerden crack falan indirdim ama işe yaramadı. Şimdi soruyorum romalılar; bunu oynamanın tek yolu orjinal almak mıdır? yoksa benim kaçırdığım bir şey mi var? Teşekkürler.

Sitemizden indirerek oynayabilirsin rahatlıkla birçok kişi yükledi sorun yaşamadılar ayrıca kurulum videomuzda mevcut.
Hangi konudan indireceğim, bir link rica etsem zahmet olur mu?
(04.12.2014 21:42)Enes.yalcin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hangi konudan indireceğim, bir link rica etsem zahmet olur mu?

Hazır vermekten ziyade sitede ki "arama" özelliğini göstereyim ki daha sonraları sıkıntı çekmezsin. Sitenin yukarısına doğru Google özel arama yazan bir kutucuk var oraya aramak istediğin oyun veya filmin ismini yazıyorsun ve enter e bastığında sana listeyi çıkarıyor bu kadar basit.
Referans URL