Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: TEOG:)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar yarin teog sinavina girecegim.Sizden bir istegim var.Allah Rızası icin dua edin.Sizin gibi mübarek insanlarin dualari daha cabuk kabul olur.
TEŞEKKÜR EDERİM.
(Cevaplarinizi teogtan sonra okurum yada baska zaman "Olum cok sacmaladin/bu ne ya sozleriyle karsilamiyacagimi umuyorum zaten oyle bir sey olmazNOT:Telefondan yazdim)
Allah Yardımcın Olsun Kardeş. Ben Gerçekten Çok Pişmanım Teog Sınavına Çalışmadığım İçin . Gülümseme
İyi şanslar.. umarım iyi geçer.. Gülümseme
Teoga Çalışmalısın ben çalışmadım 335 aldım puanlar açıklandıktan sonra bu lise beni alırmı acaba bu liseye yedekten girermiyim falan diye çok düşündüm sonunda imam hatipe gittim Açık Ağızlı Gülümseme bu arada iyi şanslar Açık Ağızlı Gülümseme
Yeni sistemle anadoluya giremeyen utansın 320yle arkadaşımın kardeşi anadoluya girdi ben 400le girememiştim dat fail.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben bir kere bile kitabın yüzünü açmadım . Pişmanmıyım şu an kararsızım . İstediğim bir okula geldim fakat yinede çalışsaydım 30 puan fazlasını alabilirdim . Rahatlamayı istiyorsan 400 puanı garantile .

Allah Yardımcın Olsun Gülümseme
Sonuclari aciklarim en yakin zamanda(bi bitsin sinav)Sosyal bilimler ya da tekirdag fen istiyorum hadi bakalim insallah yaparim bir seyler
he doğru artık düz liseler anadolu oldu 250 ile önceden anadoluya giren var bizim sınıfta
Allah yardımcız olsun benimde vizeler iyi geçti Açık Ağızlı Gülümseme
(25.11.2014 18:30)Tarihman Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaslar yarin teog sinavina girecegim.Sizden bir istegim var.Allah Rızası icin dua edin.Sizin gibi mübarek insanlarin dualari daha cabuk kabul olur.
TEŞEKKÜR EDERİM.
(Cevaplarinizi teogtan sonra okurum yada baska zaman "Olum cok sacmaladin/bu ne ya sozleriyle karsilamiyacagimi umuyorum zaten oyle bir sey olmazNOT:Telefondan yazdim)
Allah yolunu açık etsin Gülümseme
Sayfalar: 1 2
Referans URL