Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kişisel Konu - Kulak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sa Arkadaşlar benim yaşım 11 en son izci kampına gitmiştim izci kampında benim kulağım tıkanmıştı ve hala açılmıyor gideli nerdeyse 2-3 ay oldu hayla geçmedi doktor kulak damlası verdi gine geçmedi hastanede kolumdan hep antibiyotik verdiler gine geçmedi yapcak birşey yokmudur ağzımı dibine kadar açınca kulağımın tıkandığını hissediyorum.Vakum yapınca da lütfen yardım edin hastane felan demeyin bana
Kardeşcik warez sitesi burası ama e-hastahane falan değil.Sakız çiğne belki çözümü olur.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Yazmış olmak için mi yazıyorsun?
Konu dışına açılan konuyu eleştiren zihniyet bir yana sağlık sorununu paylaşmak istemen çok doğal.
Ailene söyle bir den fazla doktora görün üstele biraz.
(23.11.2014 22:58)Arno Victor Dorian Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kardeşcik warez sitesi burası ama e-hastahane falan değil.Sakız çiğne belki çözümü olur.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Edit Arno:Ömden bana ataydın iyiydi ama küfürlü bu video uyarı veriyorum %20 normalde sınırsız ban bilerek yapmadığını düşünerek, bu arada her şeye "garşıyım".
Birader arkadaşın dediği gibi sakız çiğneyebilirsin. Hamama gidersende çözülebilir.
Mentollü şeker yiyip burnunu kapatıp nefesini burnundan ver çözülebilir. Olmadıysa esnerken çeneni sağa sola hızlı hızlı oynat. Geçmiş olsun
Hastane falan demeyin demişsin de burada bizler doktor değiliz sonuçta ondan dolayı şunu yap bunu yap demek doğru olmaz. Kulak tıkanıklığın varsa ve seni rahatsız edecek seviyedeyse doktora gitmen en iyi seçenektir.
Referans URL