Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Assassin's Creed IV: Black Flag - [XBOX360] - [COMPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: SIog7cI.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Assassin's Creed IV: Black Flag - [XBOX360] - [COMPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 16.28 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Efsane Assassin's Creed serisinin en yeni oyunu, Amerikan Devrimi'ni konu alıyor. Türünde lider bu muhteşem aksiyon oyununu sakın kaçırmayın! Aldatma ve aldanma
Assassin’s Creed IV: Black Flag’i (ACIV) serinin diğer oyunlarından ayıran en büyük özelliği baş kahramanı. Lakin bu özellik Edward’ın bir özelliği değil sadece onun yaşadığı dönemin özelliği. Bundan önce kronolojik olarak sürekli ileriye giden oyun ilk defa bir önceki oyundan daha öncesini anlatıyor. Evet, bildiğiniz gibi ACIV’te bir korsan olan Edward Kenway’i yönetiyoruz. Üçüncü oyundaki kahramanımız Connor’ın dedesi ve bir Templar olan Haytam’ın babası. Peki Edward’a hızlıca bir değinecek olursak, ne gördük onda? Açıkçası Revelations’tan beri, hatta ne yalan söyleyeyim, Revelations’ta bile Ezio’yu arıyorum. Sebebini yıllarca çözemedim ancak şu ana kadar bu seride beni ve tahminimce pek çok AC severi Ezio kadar tatmin eden bir karakter olmamıştır. Şahsen benim için Altair bile ikinci sırada yer alır. Özellikle Connor’ın bir türlü o çocuksu masumiyetinden kurtulamayışı, sürekli yaşadığı ergen öfkesi, Haytam’ın aşırı öz güveni beni bir türlü onlara tam olarak bağlayamamıştı. Ne yazık ki aynı durum Edward’da da geçerli.

Edward Kenway iyi bir yaşam sürdürmek adına korsanlığa başlıyor ve ne oluyorsa ondan sonra oluyor. Oyuna ilk başladığımızda Edward sade bir denizci olarak karşımıza çıkıyor. Daha sonradan oyunun hemen başında “kendi çabası” ile bir Assassin oluyor, ya da en azından biz öyle sanıyoruz. Fakat Edward esas olarak hiçbir zaman Altair veya Ezio’nun o tutkusunu paylaşmıyor. Bunu rahat bir şekilde hissediyorsunuz. Onun bulaştığı her işte esas amacı para kazanmak ve bunu nasıl yaptığını önemsemiyor. Umursamaz, korkusuz, karizmatik ve liderlik vasıflarına sahip birisi. Zaten bu şekilde oldukça hızlı büyüyor. Karakter olarak daha fazlasına değinemiyorum nitekim bundan sonrası için hikayeye de bulaşmak zorunda kalacağımdan spoiler vermek istemiyorum. Nitekim buradan da anlayacağınız gibi hikaye konusunda da çok değinmeyeceğim. Fakat şunu söylemeliyim ki tıpkı üçüncü oyunda olduğu gibi epey şaşıracağınız birkaç nokta ile karşılaşacaksınız.
Kılıcım,tabancam ve gemim
ACIV'te dövüş mekaniğinin temeli aynı. Yine tek bir fare tuşu ile işin çoğunu halledebiliyorsunuz Lakin dövüş sisteminin bu haline daha derinlemesine inmeden önce yeni noktayı biraz eşeleyelim. Tıpkı üçüncü oyunda olduğu gibi AC IV’te de iki tür savaş mekanii mevcut. Kara ve deniz. Ac 3’te deniz savaşları oldukça sadece ve etkiliydi. Bunca yıl karadaki kılıç savaşlarından sıkılanlar için oldukça hoş bir değişiklik olmuştu. Dördüncü oyunda da benzer bir yapı söz konusu ancak bu oyunda deniz karadan önce geliyor.

Gemi savaşlarında boarding, mürettebatınızın diğer gemiyi ele geçirmesi, para kazanma açısından oldukça etkili bir yöntem. Dürbününüz ile gemiye baktığınızda kargosunda neler var olduğunu görüp ona göre karar verebiliyorsunuz.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: hgqjU1r.jpg]
[Resim: 0d601bV.jpg]
[Resim: rbQ77VN.jpg]
[Resim: 9D6IN4Q.jpg]



[Resim: 8eREzoB.png]
Bu oyunu oynamak için Xbox'da LT 3.0 LT+3.0 (XGD3 / 16202) özelliğine sahip olması gerekmektedir.

[Resim: 7a2BWh3.png]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Tek Kelime İle Harika Teşekkürler Gülümseme
ayn
Referans URL