Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Farklı hatlar tek SIM kartta bir araya geliyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Farklı hatlar tek SIM kartta bir araya geliyor

Piyasaya yeni çıkacak olan Swytch adlı uygulama, akıllı telefon üzerinde tek SIM kartta farklı hatları bir araya getiriyor.

[Resim: 5dohc4Xl.jpg]

İngiltere merkezli Swytch adlı girişimin yeni piyasaya çıkartacağı bir uygulama, akıllı telefon üzerinde farklı hatları bir araya getirmeyi amaçlıyor. Nisan ayında kurulan girişim, tek SIM kart üzerinden farklı numaralar kullanmayı sağlayacak bir uygulamayı piyasaya çıkartmaya hazırlanıyor.

Swytch, bulut tabanlı çalışan bir uygulama ve birden fazla hattı bulunan kullanıcıları bundan böyle telefon değiştirmek, birden fazla telefon taşımak ya da SIM kartları değiştirmek gibi dertlerden kurtarmayı hedefliyor. Uygulama, bir akıllı telefonun en temel fonksiyonu olan aramayı özelleştiriyor ve birisi arandığında, o kişinin hangi hattan aramak istendiğini kullanıcıya soruyor.

Örneğin Swytch uygulaması üzerinden işle ilgili bir görüşme yapacak olan bir kullanıcı, uygulama üzerinden iş hattını seçip, aramayı bu şekilde gerçekleştiriyor. Aynı şekilde özel konuşmaların da iş hattına yansıması önlenebiliyor. Böylece iş ve özel görüşmeleri aynı telefon üzerinde ayırmak mümkün olacak.

Swytch‘in paylaştığı bilgilere göre uygulama neredeyse hazır ve girişim şu anda beta versiyonlarını son haline getiriyor. Swytch’in iOS ve Android platformları için gelmesi bekleniyor.
Referans URL