Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Klasör Fotoğrafları hakkında..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar benim 2TB bir hard diskim var. İzlediğim dizilerin koleksiyonunu yapıyorum. Klasör görünümü içinde .ico resim formatını kullanıyorum. Bu resimleride hard diskte tutmama rağmen, yaptığım bu görünümü yalnızca benim bilgisayarda görebiliyorum.

Benim gördüğüm:

[Resim: 8rrRf6c.jpg]

Başka bilgisayarda ise bunlar varsayılan ayarlarıyla görünüyor. Liste şeklinde ve klasik windows ikonu Gülümseme Yapabileceğim birşey varmı?
Bunu bende merak ettim, muhtemelen vardır bir yolu Gülümseme Yakında bende harddiski bir düzene sokacağım lazım olur bana da bu Gülümseme Bu arada resimler güzelmiş, nereden buluyorsun klasör görsellerini?
(08.11.2014 19:23)enginozturk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bunu bende merak ettim, muhtemelen vardır bir yolu Gülümseme Yakında bende harddiski bir düzene sokacağım lazım olur bana da bu Gülümseme Bu arada resimler güzelmiş, nereden buluyorsun klasör görsellerini?

Google görsellerde arat Gülümseme Örneğin: shameless folder icon. Ben genelde 512x512 png dosyalarını ConvertIcon! ile .ico dosyasına dönüştürüyorum Gülümseme
EdwoodIcon Pack'i indir. Çoğu dizi ve filmin iconu var
Icon sorun değil Gülümseme Onları başka bilgisayarlarda nasıl benim gördüğüm şekilde görüntülenmesini sağlayabilirim onu soruyorum.
Referans URL