Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bruma: Oynamak istiyorum Prandelli: Çok tembelsin
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: fft104mm3247750.jpg?d=6.11.2014%2019:04:35]

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen Bruma'nın yaşadığı sakatlıklar sonrasında da takıma girememesi soru işaretleri doğurdu. Portekizli oyuncunun ise teknik direktör Prandelli'den şikayetçi olduğu ve bu şikayetini menajeri aracılığı ile Abdurrahim Albayrak'a ilettiği öğrenildi. Prandelli ise yöneticilere genç Portekizliyi eleştirdi: Tembel...

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray’da Bruma isyan etti. Teknik direktör Cesare Prandelli’nin genellikle kadroya almadığı Portekizli futbolcunun menajeri Marko Kırdemir, önceki gün Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’la görüşmüştü.

Bu buluşmada, Bruma’nın menajerinin, “Artık oynamak istiyor. Önceliği tabii ki Galatasaray’da kalmak ve oynamak... Ancak forma bulamıyor. Düşünülmüyorsa gelen teklifleri değerlendireceğiz” dediği öğrenildi. Albayrak’ın ise kararın hocaya ait olduğunun altını çizerek, “Bruma çok önemli bir yetenek. Devre arasına kadar sabretsin. O zaman bu konuyu değerlendiririz” yanıtını verdiği belirtildi.

PRANDELLI: MÜCADELE ETMİYOR, ÇALIŞMIYOR, TEMBELLİK YAPIYOR
Habertürk Gazetesi'nin haberine göre ise, sarı kırmızılı yöneticiler Bruma konusunda harekete geçerek Teknik direktör Cesare Prandelli’ye “Bruma neden oynamıyor?” sorusunu yönelttiler. Yöneticiler, İtalyan hocadan ilginç bir cevap aldı.

20 yaşındaki Portekizli genç yeteneğin vurdumduymaz tavrından şikayet eden Prandelli’nin, “Antrenmanlarda hiç çalışmıyor. Tembellik yapıyor. Hafta içi antrenmanlarda onu dikkatle takip ediyorum. Arkadaşları koşup forma için mücadele ederken, o bunu yapmıyor. Çalışmazsa bu takımda forma giyemez. Bunu iyice anlamalı. Daha çok çalışmalı ve kendini geliştirerek bu takıma katkı sağlamalı” dediği öğrenildi.
Referans URL