Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Far Cry 4 | P: 8/10
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: Nb0lWL.jpg]
Far Cry 4
Uzun süredir beklenen ünlü seri Far Cry'ın 4. oyunu bugün sonunda duyuruldu. Yine ilgi çekici bir resimle bizleri karşılayan Far Cry'ın çıkış tarihi ve platformları da belli oldu.Kuzey Amerika'da 18 Kasım, Avrupa'da ise 20 Kasım'da PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için piyasaya sürülecek olan Far Cry 4 bilin bakalım nerede geçiyor olacak?Evet, yanlış duymadınız. Daha önce de söylentileri ortalarda dolaşan bilgi doğru çıktı; Far Cry 4 Himalayalar'da geçecek.

Himalayalar'ın Kyrat şehrinde geçecek olan oyunda bu şehri ruh hastası bir diktatör tarzı kralın yönettiğini görüyoruz. Ubisoft ise, oyunu Far Cry 4 ile birlikte "bir üst seviyeye" taşımak ve oyuncuların beklentilerini fazlasıyla karşılamak istediklerini söyledi.

Far Cry 4'ün Kahramanı Gün Yüzüne Çıktı
E3'te gördüğümüz oynanış videoları arasında belki de en iyisi Fark Cry 4'tü. Kendi içinde çok büyük bir yenilik barındırmıyor olsa bile Far Cry 3'te aldığımız tadın devam ediyor olması bizleri sevindirdi. Bugün ise oyunda yer alacak ana karakterimiz ortaya çıktı. Daha önce oyunun kötüsünü görmüştük ancak karakterimizin yüzünü görememiştik. Ubisoft, bugün resmi Far Cry sayfasından yayınladığı bir görselle yeni karakterimizi tanıttı. Tanıtırken de şu notu düştü: " Kyrat'ın yerlisi, sadık bir çocuk ve Pagan Min'in onur konuğu.

Far Cry 4'ü Tamamen Bitirmek Ne Kadar Sürecek?
Ubisoft’un Assassin’s Creed: Unity ile birlikte bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Far Cry 4 için yeni açıklamalar yapıldı.Twitter’dan oyun ile ilgili soruları yanıtlayan Alex Hutchinson oynanış süresi için, “Söylemek zor. Yan içeriklerde ne kadar zaman harcayacağınıza göre değişir. Tüm içerikleri tamamlamak büyük ihtimalle 35 saat kadar sürecektir,” dedi.

Alex Hutchinson bu açıklamanın ardından co-op dışındaki multiplayer ve PC sistem gereksinimlerinin yakında detaylandırılacağını bildirdi. Önümüzdeki günlerde Far Cry 4’ten bol bol yeni detay gelecek gibi gözüküyor.

Far Cry 4'te Filler ve Helikopterler var!
Far Cry 4'te anladığımız kadarıyla oyunda bir filin sırtına canlı bir araçmış gibi binebilecek, onları bir silah olarak kullanabilecek, gerekirse bir cani gibi zavallı hayvanları katledebileceğiz. Evet, filleri.
Mekanik araçlara gelecek olursak, bir arabayı kendi lehinize kullanmak için yapabileceklerinizden biri onu bir tepeye çıkartıp park ettikten sonra, C-4'ler ile doldurup salarak, düşman üssüne bir hediye paketi olarak göndermek. Dahice değil mi?

Ayrıca C-4'lerinizi geliştirerek onların bir şeylere yapışmasını sağlayabiliyorsunuz, filler gibi. Evet, yine filler. Hayvana C-4'ü yapıştırdıktan sonra hedef noktanıza gitmesini sağlamak için ona ateş edip, daha sonra bombayı patlatarak akla gelebilecek en vahşi komployu kurabilirsiniz.

Hayvanların derisini bir şeyler üretmek için yüzmek geri geldi, ancak oyunun yapımcısı bazı eşyalar için bu sefer filleri kullanmak zorunda kalmayacağımızı, başka hayvanlarında derisinin iş göreceğini söylüyor. Evet, tekrar filler.

Far Cry 4'ün Silahlarını Yakından Tanıyalım
Far Cry 4'ün yayınlanan son fragmanı oyunculara oyun içerisindeki çeşitli silahları tanıtıyor ve kullanılışını gösteriyor. Silahlar kadar el bombaları, patlayıcılar, makineli tüfekler, oklar ve daha bir sürü ölümcül silah emrinizin altında bekliyor olacak. Tabii hakkını verecek olursanız.
Aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz.

Far Cry 4 Sistem Gereksinimleri
En Düşük Gereksinimler
İşletim Sistemi: Windows XP – 32 Bit
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6700 @ 2.6 GHz /AMD Athlon 64 X2 6000 @ 3.0 GHz
RAM: 2 GB (Windows XP) / 4 GB (Vista, 7, 8)
Gerekli Boş Harddisk Alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 17 GB olarak belirtiliyor.
Ekran kartı: (512 MB) Shader Model 3.0
Direct X: Dx 9

Önerilen Gereksinimler
İşletim Sistemi: Windows 7 – 64 Bit
İşlemci: Intel Core i-5 4670K @ 3.4 GHz / FX 8150
RAM: 8 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 17 GB olarak belirtiliyor.
Ekran kartı: (1024 MB) Nvidia GeForce GTX 760 / Radeon R9 280
Direct X : Dx 11

NOT: Çeşitli Sitelerden Alıntı Yapılmıştır.Lütfen Emeğe Saygı.!

[Resim: 4Ry1QL.jpg]

[Resim: B97va9.jpg]

[Resim: oz40X2.jpg]








Konu için teşekkürler hocam bir şey sorucam windows 7 de çalışmıyormu 32 bit ?
(02.11.2014 18:05)torrentoyuncu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konu için teşekkürler hocam bir şey sorucam windows 7 de çalışmıyormu 32 bit ?

Sıkıntı yok çalıştırıyor
Benim sistem bir umut kaldırabilir
Siyah sorunu nasıl çözcez acaba
Oyun sorunları bölümüne konu açınız.
Tamam açarım ordan birisi umarım yardım eder
Referans URL