Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: crack ler siliniyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
beyler benim güvenlik duvarı ve antivürüs programı kapalı olmasına ramen crack ler siliniyor ve serial istiyor bunun için ne önerir siniz işletim sistemin windows 8.1.[/size][/font]
Öncelikle işletim sistemin oldukça sakat daha windows tarafından piyasaya sürülmemiş internete düşmüş bir işletim sistemi o ayrıca çoğu oyun yeni çıkanlarda dahil olmak üzere desteklemiyor. Antivirüs programının ismi nedir bu arada?
eset nod 32 kimisi de güvenlik duvarını yönetici olarak kullan diyo.
(31.10.2013 08:55)ertugrulo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eset nod 32 kimisi de güvenlik duvarını yönetici olarak kullan diyo.

" eset nod 32 "Virüs programını kullanmadım ama norton 360 , avg , dr.web i kullanan biri olarak şunu diyebilirim , virüs programının ayarlarından silmeden önce sana sorması şeklinde ayarlarsan hem virüs programını kapama gibi bir hata yapmazsın hemde yapılan işlemleri sana sorar hangi program ne yapıyor daha çok bilgin olur. Ama bazen oyunlarda alta atıyor veya sistem dosyalarını tanıtmazsan onlarıda soruyor zaman geçirirsen program cevap vermiyor hata oluşuyor. Yeteri kadarda bilgin yoksa kesinlikle bilen birinden rica et yapması için 1 dakikasını almaz.
yardiminiz için sağolun kendim kurcalayıp yaptım kendim bakalım bft 4 çalışçakmı
7 kur
Referans URL