Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Minecraft 1.7.2 - [Full] - [PC] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: l1p29Uv.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Minecraft 1.7.2 - [Full] - [PC] - Zamunda Hızlı Torrent

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:110 MB

[Resim: CjFMkbe.png]
Piksel piksel bir dünyada etrafınızdaki herşeyi kazıp biçerek ilerlemek ve sınırınızın sadece hayalgücünüz olacağı yapıtlar ortaya çıkarmak ister miydiniz?

Markus Person (bilinen takma ismiyle Notch) isimli bağımsız oyun yapımcısı da bu soruyu kendisine sormuş olacak ki Minecraft isimli bir yapım ortaya koymuş. Teoride güzel duran ancak pratikte hata yapılması çok müsait bir fikri o kadar kaliteli işlemiş ki Minecraft'ın tüm oyuncuların dikkatini çekmesini sağladı.

Oyun hakkında hiçbir şey bilmeden başına oturacak olursanız, ilk açtığınızda "neredeyim ben" sorusunu kendinize sorabilirsiniz. Görsel anlamda bazı oyunculara ilk etapta kötü gelecek grafikler, pikselllerin arasından bakmayı başardığınız zaman sizler için harika bir görsel sunuma dönüşecek.

Tabii ki Minecraft bizlere kendini grafikleriyle beğendirmeye çalışan bir oyun değil. Oyunun vurucu noktası üretim kısmı. Bir evren düşünün ki neredeyse herşeyi parçalayıp envanterinize katabiliyorsunuz. Üstelik parçaladığınız bu eşyalarla ne yapmak istiyorsanız onu yapabilirsiniz. İster bir şato, ister ekmek tarlası, isterseniz de şelale... Tek ihtiyacınız olan şey doğru eşyalar ve doğru şemalar.

Oyundaki eşyaları birleştirerek yeni eşyalar çıkarabiliyorsunuz fakat bunun için eşyaları doğru şemada dizmeniz gerekiyor.

Hayatta kalma modunda asıl amacınız aynı; gelişmek ve daha iyi yapıtlar ortaya koyabilmek. Ancak bu modun yaratıcılık modundan en büyük farkı geceleri zombilerin ve yaratıkların istilasına maruz kalıyor olmanız. Daha oyunun başındaki ilk günden hava kararıncaya kadar derme çatma da olsa bir ev yapmanız gerekiyor. Aksi takdirde gece ortaya çıkan canlıların besin zincirine dahil oluyorsunuz. Belli bir birikime sahip olduğunuzda zombilere kafa tutmaya da başlayabilirsiniz.

Oyunun asıl keyifli olan kısmıysa tüm bunları arkladaşlarınızla beraber online olarak yapabilmeniz. 3-5 hatta 10 arkadaş biraraya gelip istediğiniz yapıtları ortaya çıkarabilir, beraber zombilere karşı mücadele verebilirsiniz.

[Resim: Ci99Fp1.png]
[Resim: PbyiFXm.jpg]
[Resim: FXEDc73.png]
[Resim: QbOkNE3.jpg]


[Resim: 8eREzoB.png]
Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7 / 8

İşlemci: AMD 1.6GHz / 2.0GHz Intel

RAM: 512MB XP / 1GB Vista/7/8

Ekran Kartı: DirectX 9.0c Uyumlu

Ses Kartı: DirectX 9.0c Uyumlu

Sabit Disk: 50MB Boş Alan

[dosyaid]1694[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Premium Olan Varmı
Ben Premium
Yeni özellikleri bilen var mı ?
Kaça Aldın Premiumu

Ben 30$ Aldım
Bir deneyeyim bakalım . Bunun için orjinal key felan gerekiyor mu?
hyr direk girebilirsin
Evet oynadım ama pek sevmedim.
eyw teşekkürler kardeş. indiriyorum inş. çalışır..
çalısır merak etme
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL