Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Call of Duty: Ghosts - [PS3] - [iMARS] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: DoOgZSJ.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Call of Duty: Ghosts - [PS3] - [iMARS] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:10.68 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Sayı olarak üstünler, silah olarak üstünler, ama güç olarak üstün değiller.

Call of Duty®: Ghosts'a hoşgeldiniz. Eğlence sektörünün sahip olduğu en büyük markalardan birinin attığı bu sıradışı adıma... Call of Duty® markasının açtığı bu yeni sayfada oyuncular özgürlüğü ya da hakları için değil, hayatta kalmak için savaşan, sakat kalmış bir ulusun tarafındalar.

Büyük çaplı bir yıkımın 10 yıl sonrasında ülkenin sınırları ve küresel güçlerin dengesi sonsuza kadar değişmiştir. Artık bir süper güç değildir, ekonomisi ve devleti kül olmuştur, ülkenin bir zamanlar kudretli olan ordusu tamamen dağılmamak için mücadele vermektedir.

Ülkenin Özel Operasyon güçlerinden geriye kalan, "Ghosts" olarak bilinen gizemli bir grup, teknolojik olarak üstün durumdaki yeni bir küresel güç ile savaşmaktadır.

Call of Duty® evreninin gerçekleştirdiği bu cesur atılım, saniyede 60 frame hızını ve akıcılığını korurken üstün derecede performans sağlayan yeni nesil grafik motorunun gücünü de arkasına almakta.

Öne çıkan özellikler:

Yeni nesil grafik motoru: Call of Duty®'nin yeni nesil grafik motoru görülmemiş derecede bir yenilik getirmekte ve Call of Duty® hayranlarının beklentilerini karşılayıp yeniden tanımlayacak güçte.

Yeni bir Call of Duty® evreni: Markanın tarihinde ilk defa oyuncular hem sayı olarak hem silah olarak düşük seviyedeki Call of Duty®: Ghosts rolüne girecekler ve son derece kişisel bir anlatımla birlikte düşmüş bir ulusu yeniden ayağa kaldırmak için savaşacaklar.

Multiplayer'da yeni nesil: Yeni nesil grafik motorunun gücünü arkasına alan Call of Duty®: Ghosts, markanın simgelerinden olan multiplayer tecrübesini baştan tanımlamakta. Dinamik haritalar depremlerden, sellerden ve kullanıcılar tarafından meydana getirilen diğer olaylardan etkilenmekte ve her savaşın akışı ve stratejisi temelden değiştirmekte. Ayrıca eşi benzeri olmayan karakter kişiselleştirmeleri sayesinde oyuncular askerlerinin nasıl görüneceği konusunda tam bir kontrole sahip.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: call_of_duty_ghosts_cod_03.jpg]
[Resim: COD_Ghosts_Server_Room_Takedown.jpg]
[Resim: eurogamer-i9od22.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Bu oyunu oynayabilmek için CFW 4.50 güncellemesi ps3'de yüklü olması gerekmektedir.

[Resim: 7a2BWh3.png]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
paylaşım için teşekkürler,ben zamunda.net teki god ghost ps3 surumunu ındırdım fakat oyunu tanımasına ragmen bır turlu acılmıyor...
CWF Niz Kac? Ve Multimaniniz?
rogero 4.46 cfw
Paylaşımınız için çok teşekkürler PS3 'üme orijinal satın almayı düşünüyorum ama bunu Gülümseme Bu arada PC sürümü ne zaman çıkıyor ve boyutu ne kadar herhangi bir haber varmıdır ?
Oyun dünyasının en başarılı yapımcılarından biri olan Infinity Ward tarafından geliştirilen ve oyun pazarının liderlerinden Activision tarafından dağıtımı üstlenilen Call Of Duty’nin en yeni serisi “Ghosts” hakkında birçok söylenti yer alıyordu.

Her duyurusunun ardından PC’ler için sistem gereksinimleri hakkında tahminler yürütülür ve genelde de yüksek oranda yanlış çıkan Call Of Duty gereksinimleri, geçtiğimiz günlerde başarılı ekran çipi üreticisi Nvidia’nın resmi sitesinde yer alan bilgilere bakıldığında anlaşıldı ki yeni seri oyunların oynanması için gerekli boş alan 50 GB ve daha üstü.

Activision tarafından doğrulanmayan bilginin ardından biraz daha beklenmesi gerektiği konusunda açıklamalar yapan Infinity Ward, kısa bir sürenin ardından Call Of Duty: Ghosts’un PC sürümü için sistem gereksinimlerini oyun severleriyle paylaştı. Bakalım donanımınız bu oyunu taşıyabilecek mi?

İşletim Sistemi : Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit

İşlemci : Intel Core 2 Duo E8200 (2.66) / AMD Phenom X3 8750 (2.40)

Ram Bellek : 6 GB Ram

Boş Disk Alanı : 40 GB Boş Depolama Alanı

Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870

İnternet : Stream ve Online Oyun İçin Gerekiyor

DirectX Sürümü : DirectX 11

5 Kasım tarihinden itibaren PC ve konsol platformları için piyasaya sürüleceği kesinleştirilen Call Of Duty: Ghosts’un PS4 ve Xbox One’da 60 FPS ve 1080p çözünürlükte çalışacağı biliniyor.

emcecanbay Bende Çalışıyor Bilmiyorum.
bende başka bı forumda okudum db mırror ve external ı ısaretleyın demıstı bu kez actım fakat guncellemeyı yuklerken hata verıyor bende harıcı hdd te denıycem şansımı...

bd mırror ve ınternal ısaretledım ve nıhayet sorunsuz update ettı ve su an oynuyorum gercekten etkıleyıcı bır basyapıt duruyor karsımıza oynamamak ayıp olur....
ben oyunu ps3e yükledim oynadım baya ancak 14. bölümde bi sıkıntı var spoiler vermek istemiyorum. kareye seri şekilde basmamı söylüyo basıyorum ama bi etkisi olmuyo ve ölüyorum. internette izledim o sahneyi doğru yapıyorum yani . crack te mi sıkıntı vardır ? varsa crackfix varmı ? teşekkürler
Kurulum eklendi.
yardım lütfen
oyunu yükledim rar dosyalara bölünmüş bunu nasıl yapıcaz acıklarmısınız lütfen

kurulum yuklendı ne demek acıklarmısınız(cahıllımı mazur gorun lutfen)
Sayfalar: 1 2
Referans URL