Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: WWE 2K15
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: PEdn45.jpg]
WWE 2K15'in Kapak Yıldızı Belli Oldu
2K Games, WWE'nin yeni kapağıyla birlikte yeni logosunu da duyurdu. Yeni yılda kapak yıldızı organizasyonun sevilen yıldızı John Cena olacak. Cena, WWE ağır siklet şampiyonluğunu 12. kez geçtiğimiz günlerde kazanmış ve başarılarına bir yenisini daha eklemişti.

Kapak yıldızı olmaktan onur ve mutluluk duyduğunu söyleyen Cena, WWE 2K15'i daha ileriye götürmeye ve tanıtmaya çalışacağını söyledi. Sevilen serinin son oyunu PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için 31 Ekim'de piyasada olacak.

Seride ilk kez bir WWE oyununda kariyer modu bulunduracaklarını açıklayan yapımcı firma 2K, WWE 2K15'te yer alacak kariyer modu için detayları paylaştı.
WWE dünyasında kariyerinize başlamak için yapmanız gereken ilk şey, "Creation Suite" bölümünden karakterinizi yaratmak olacak. Karakter yaratmanın ardından WWE Performans Merkezleri'nde tanıdığınız yıldızlar ve koç Bill DeMott ile birlikte eğitimlere çıkmanız gerekecek. Eğitim sırasında yapacağınız mücadeleler için karşınıza rakiper çıkaracak olan oyun, bunların içerisine WWE'den tanıyacağınız Rusev, Bo Dallas, Adrian Neville, Sami Zayn ve Corey Gravesyeni gibi yıldızları da katacak.

Bu etabı aşabilmeniz halinde WWE'nin ana adamlarından biri haline gelecek ve artık dostlarınız ile ebedi düşmanlarınızı belirleyeceksiniz. Kime lat atacağınız, kimi yanınıza alacağınız size kalacak. Dostlar ve düşmanlar ile birlikte Monday Night Raw ve SmackDown şovlarında galibiyet almak için ter dökeceksiniz. Tabii nihai amacınız SummerSlam ve WrestleMania'da WWE Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu'nu kazanmak olacak.

[Resim: R6A1y7.jpg]



Şu ana kadar açıklanan yıldızların bugün de dahil olmak üzere hepsi burada. Daha fazla yıldız oyuncunun ise ileri ki zamanlarda diğer DLC'ler ile birlikte oyuna ekleneceği söyleniyor.

İşte liste:

Bray Wyatt
Roman Reigns
Chris Jericho
Dolph Ziggler
Fandango
Sheamus
The Big Show
Cesaro
Damien Sandow
Brock Lesnar
CM Punk
Triple H
"The Heartbreak Kid" Shawn Michaels
John Cena
Goldust
Dean Ambrose
Batista
Jey and Jimmy Uso
AJ Lee
Big E
Jack Swagger
Tyson Kidd
Darren Young
Rey Mysterio
Nikki and Brie Bella
Titus O'Neil
The Rock
Hulk Hogan
Seth Rollins
Kofi Kingston
R-Truth
Justin Gabriel
Randy Orton
Naomi
Daniel Bryan
Xavier Woods
The Miz
Tamina
Rob Van Dam
"Stone Cold" Steve Austin
Eric Rowan
Luke Harper
The Undertaker
Şu oyunun bilgisayar versiyonunuda yapsalar diyeceğimde NBA 2K15 38GB bunu yapsalar gene o aralarda bir şey olur Pes , Fifa devam . Açık Ağızlı Gülümseme
ps3 emulatörü ile oynarız artık
Bazı oyunlar PC de zevk vermiyor zaten örneğin Pes, Tekken gibi ps platformunda daha eğlenceli Açık Ağızlı Gülümseme
Zaten Konsol Oyunları Süper
(28.10.2014 13:55)Dr.PC Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ps3 emulatörü ile oynarız artık

PS2 emülatörü var ama PS3 için yok linkleride boşuna denemeyin virüs ya da para isteyen şeyler.
wwe2k15 pc ye çıkacak diye biliyorum tekken daha güzeldir bundan
(28.10.2014 16:27)ccaner37 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]wwe2k15 pc ye çıkacak diye biliyorum tekken daha güzeldir bundan

PC ye çıkacağı hakkında kesin bir bilgi yok açıkçası benimde bilgim yok ama Tekkenle WWE çok farklı camialar karşılaştırma yanlış olmuş
Kesin bilgi var diğer senelerde olduğu gibi bu senede çıkamayacak bilgisayar versiyonu.
[Resim: Z1EE7o.jpg]
Sayfalar: 1 2
Referans URL