Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Win 7 mizi bir nebze olsun hızlandırmak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İlk önce şunu belirtmek istiyorum internette herhangi bir siteye girdiğinizde bilgisayarı hızlandırmak için bir sürü karışık şeyle karşılaşıyorsunuz ben size kolay bir iki yöntem göstericem. Tabi bu yöntemler de bilgisayarınızı şimdi ki hızından çok daha hızlı yapmaz donanımsal olarak bilgisayarı geliştirmek daha etkili olur...

İlk önce Denetim masasına girelim ^ sistem ve güvenlik ^ sistem ^ gelişmiş sistem ayarları ^ performans(ayarlar) ^ görsel efektler ^ en iyi performans için ayarla ^ uygula ve tamam . Bilgisayarınız performans için kendisini en basit haline sokuyor ama siz o görüntüyü istemezseniz masaüstünüzde sağ tık yapıp kişiselleştirden temanızı değiştire bilirsiniz.

[Resim: 5YOb2H.png]

[Resim: kjWKRf.png]

[Resim: OW7EPB.png]

[Resim: 3m1A6Q.png]

[Resim: GsKp38.png]

[Resim: f0qS8T0yp]

[Resim: BijbE8.png]



Başlat ^ msconfig ^ başlatma ^ kısmından kullanmadıklarınızı kaldırınız. -Hepsinide kaldıra bilirsiniz- Uydula tamam dediğinizde bilgisayarı yeniden başlatmak isteyecektir o seçenek size kalmış.

[Resim: ipsfdWlRp]

[Resim: idCTbpDup]
kardeş onu herkes biliyor asıl önemli olan bu hızlandırmak bir program örneğin ccleanr pro normali değil çünkü prosunda siz internet tarayıcısından çıktığınız an temizler ve hızınızı bir nebze olsun hızlandırır bunu la ilhili konu açıcam
kardeşim ne bilgisayarlar var ccleanr bile kasıyor ... sen şimdi ne demek istiyorsun ? sana konu aç diyen bişe isteyen mi oldu.
Bilen var bilmeyen var yararlı bir bilgi,kingame konuşmak için konuşmuş.


Sent from my iPhone using Tapatalk
(26.10.2014 22:25)Arno Victor Dorian Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bilen var bilmeyen var yararlı bir bilgi,kingame konuşmak için konuşmuş.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkür ederim . Bence de onun bir sıkıntısı var .
Her bilgisayarda aynı temaya dönüştürmüyor sanırım deneyeceğim teşekkürler...
Referans URL