Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Half Life 2 - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: p9Eb3wn.jpg]

[Resim: NG4ts3k.png]
Half Life 2

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:1.46 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
İlk oyunu 1998 yılında çıktığında devrim yapmıştı.Fakat o zamanlar benim Half-Life`tan falan pek haberim yoktu.Half-Life ile ilk tanışmamız Counter-Strike sayesinde oldu.Arkadaşlarla cafede deli gibi oynadığımız CS`yi evdeki bilgisayarıma kurmuştum.Oyunları kurcalarken Half-Life diye birşey görmüştüm.Ona tıkladım New Game vardı.İşte ne olduysa ondan sonra oldu.Başından kalkamayacağım beni yerimden sıçratan bir korku oyununun tiryakisi olmuştum bile. 2002 yılında 2. oyununun çıkacağı duyuruldu.Yayayınlanan ekran görüntüleri ve videolar gerçekten ağız sulandırıcıydı.Oyun 2003`te çıkacak dediler bekledik fakat ortalarda birşey göremedik.Daha sonra çalındı haberleriyle anladık neden göremediğimizi.Ve 2004 Kasım`ı geldiğinde artık herkes Half-Life 2 oynar olmuştu.İlk açtığımdaki duyduğum heyecanı ve sevinci anlatamam.Grafikler gerçekten göz kamaştırıyordu.Hemen oynamaya başlamıştım ve oyundan çok memnun kalmıştım.Fakat oyunu bitirdiğimde resmen şok oldum diyebilirim.Tamam oynadığım oyun güzeldi, mükemmeldide ağızımın suyundan evi sel basacak şekilde izlediğim videodaki bölümlerden eser yoktu.Resmen bambaşka bir Half-Life 2 oynamıştım.Bambaşkada olsa Half-Life 2 gerçekten muhteşem bir oyun bunu kabul etmek lazım.

Welldone Dr. Freeman!

İlk oyunu bitirenler oyunun sonunda G-man`in bize iki seçenek sunduğunu hatırlayacaklardır.Bize iki seçenek sunuyordu onun için çalışmak yada çalışmamak.Çalışmamayı seçince kendimizi çeşitli yaratıkların arasında buluyorduk ve ölüyorduk.Teklifini kabul edince ise daha sonra görüşeceğimizi söylüyordu G-man.İşte ikinci oyunda teklifini kabul etmiş oluyoruz ve G-man bize olaylardan kısaca birşeyler bahsediyor.Kurtlar Vadisindeki konuşmaları andıran tarzdaki konuşmasından sonra kendimizi bir trende buluyoruz.Ne olduğunu anlamadan ilerlerken sorgu odasına alınıyoruz ve eski dostumuz Barney tarafından Combine`ların elinden kurtuluyoruz.Bu arada karakterin adını bilmeyenler Barney ile konuşması esnasında Gordon Freeman olduğunu öğreneceklerdir.Dr.Klainer`ın labaratuvarını ararken öğreniyoruzki şehri Combine adındaki birlikler işgal etmiş.Dr. Klainer`ın labaratuvarına giderken yolda bir çok Comineların sivillere yaptığı işkencelere şahit oluyoruz ve çok geçmeden bizde onların arananlar listesine dahil oluyoruz.Artık amacımız ölmeden gideceğimiz yere ulaşmak.Fakat işler yolunda gitmiyor ve Combine askerleri tarafından bir odada sıkıştırılıp bir güzel copu yiyoruz.Gözlerimizi açtığımızda ise Alyx Vance tarafından kurtarıldığımızı öğreiyoruz.Alyx bizi Dr. Klainer`ın yanına götürüyor.Orada olaylar hakkında bilgi aldıktan sonra meşhur H.E.V. suitimizi giyiyoruz.Black Mesa East`e ışınlanırken yaşanan bir şanssızlık sonucu şehrin ortasında kalıyoruz.Amacımız Black Mesa East`e sağ salim varabilmek.Black Mesa East`e geldiğimizde işler iyice arap saçına dönüyor ve ne olduğunu anlamadan kendimizi Half-Life`a yakışır bir bölüm olan Rawenholm`da buluyoruz.Şehir sırf zombi kaynıyor ve bu şehirden geçmemiz gerekiyor.Rawenholm`dan sağ salim kurtulduğumuzda anlıyoruzki Alyx`in babası Eli Combine askerleri tarafından kaçırılmış.Amacımız Alyx ile buluşup Eli`ı kurtarmak.
Senaryo alışılmışın dışında olduğu için kavradığınız zaman "yine mi?" sorusunu kendinize sormuyorsunuz.Senaryonun değişik olması oyun için bir artı.

"Zombinin kafasına varil düştü, öldü.Ben birşey yapmadım."

Oyun gerçekten çok sağlam grafik ve fizik motoruna sahip.Oynarken hiç sıkılmıyorsunuz.Grafikler mükemmele yakın.Özellikle yüz animasyonları çok detaylı ve gerçekçi hazırlanmış.Oyundaki bir karakterin tam olarak neler hissettiğini yüzüne bakıp anlayabiliyorsunuz.Ayrıca bir karakter sizi gözleriyle izleyebiliyor.Bu sayede size bakmak için illede kafasını çevirmek zorunda kalmıyor.Gözleri sizi neyere gitseniz takip ediyor.Böylece gerçekçilik tavan yapıyor.Artık sizinle konuşurken direk karşıya boş boş bakan karakterler canınızı sıkmayacak.Bu detayda hoş ve iyi düşünülmüş.Yüzeylerdeki kaplamalar ve yansımalar göze hoş geliyor. Gelelim oyunun en mükemmel yerine...Yani fizik motorundan bahsedeceğiz.Oyundaki fizik motoru gerçekten çok iyi tasarlanmış.Çevredeki tüm nesneler fizik kuralları çerçevesinde hareket ediyor.Zaten Gravity Gun silahına sahip olduğunuzda oyunun fizik işlemleri için ne kadar çok uğraşıldığını anlıyorsunuz.Size hızla atılan veya yüksek bir yerden düşen varil canınızı yakabiliyor.Ya da hızla bir yere çarptığınızda veya çok yüksekten düştüğünüzde canınız yanabiliyor.Öldürdüğünüz bir düşman hiç kıpırdamadan yere yapışmak yerine gerçekçi bir şekilde ölüp yere rastgele yığılabililiyor.Fizik motorunun iyi olması oyunda araç kullanmayı elverişli bir hâle getirmiş.Oyunda su botu ve buggy kulanabiliyorsunuz ve araç kullanımı çok gerçekçi.

Gordon!Konuşsana be!Dilini mi yuttun?

Oyundaki seslendirmeler gerçekten iyi yapılmış.Karakterlerin yüz ifadeleri sesleriyle uyumlu.Gerçekçilik bir kat daha artmış bununla.Silah ve çevre sesleride çok iyi, kulak tırmalamıyor hiçbirisi.Yalnız tek tuhafıma giden Gordon haricindeki herkesin konuşuyor olması.Gordon hiç birşekilde konuşmuyor.Darbe aldığında bile "ah! uh!" gibi sesler duyamıyorsunuz.Herhalde konuşmayı pek sevmiyor. Oynanış olarak oyun için çok iyi diyebiliriz.Bir düşmanı öldürmek için birden fazla yönteminiz mevcut.Ancak hikâye gereği gitmeniz gereken yollar belli.Oyunda çeşitli fizik bulmacaları var.Bir yerden geçmeniz için olmadık şeyler yapmanız gerekiyor.Mesela bir bölümde rampadan geçebilmek için ağırlığınızdan fazla pirketi rampanın diğer tarafına koymanız gerekiyor.Bu detayda oldukça hoş düşünülmüş.Oyunun kontrolleri hiç zor değil.Bu sayede oynamak işkence olmuyor.Kontrollerin iyi olması aynı zamanda çevik olmayıda gerektiriyor.Half-Life 2`de hızlı olan her zaman kazanıyor.Bu yüzden yavaş davranmamalısınız.Oyun oynanış yönünden herkesi tatmin eder seviyede.

Bu kadarcık mı?

Oyundaki silahlar ilk bakışta sizi hayal kırıklığına uğratabilir.İlk oyundaki gibi silah yok ancak yinede hatırı sayılır sayıda silahlar mevcut oyunda.Bu çoğu kişinin canını sıkabilir ancak silah sayısına önem vermeyenler için sorun olacağını sanmıyorum.İsterseniz silahlara kısaca bir göz atalım.
Levye: Half-Life serisinin klasiği.Şimdi daha da güçlenmiş, artık headcrapleri tek vuruşta indirebiliyorsunuz.Kafa delmek için ideal bir silah.
Gravity Gun: Oyunda en çok kullanacağımız ve bizi en çok eğlendirecek olan silah.Bu silahla çevredeki nesneleri çekip birinin kafasına atabilirsiniz.Eğlence yumağı resmen.
9mm Pistol: Bildiğimiz tabanca.18 mermi alıyor.Combine öldürmek için ideal ancak zombilerde pek işe yaramıyor.
.357: oyundaki 6 mermilik kovboy silahımız.Tabir-i Caizse kodumu oturtuyor.Şarjör değiştirmesi çok artistik.
SMG: Taramalı silah.45 mermi alıyor.Combine öldürmek için kullanılabilir.Bu silahta zombie ve strider gibi düşmanlarda pek işe yaramıyor.İkincil fonksiyonu ile bomba atıyor.
Pulse Rifle: Oyundaki en dehşet taramalı silah.Düşmanınızı sadece 1-2 atışta yere serebilirsiniz.30 atışı var.İkincil fonksiyon olarak molekkülere atılan enerji topu atıyor.Düşmanınızın parçasını bile bırakmak istemiyorsanız mutlaka deneyin.
Shotgun: Bildiğimiz pompalı.6 fişek alıyor.Canlılar üzerinde çok etkili.Ancak robotlara pek birşey yapamıyor.İkincil fonksiyon olarak çift atış yapabiliyor.
Grenade: Oyundaki el bombamız.Zamanlaması olduğu için hemen patlamıyor bu yüzden yakına atıp yerden alarak uzağa fırlatabilirsiniz.Bu sayede düşman hemen havada takla atmaya başlar.
Crossbow: Meşhur okumuz.Kızdırılmış inşaat demiri atıyor.Her atıştan sonra yeni demiri takması gerekiyor.Tek seferde düşmanı indirmeye yarıyor.
RPG: Oyundaki bazokamız.Kırmızı lazer hedefi belirliyor lazer nereyi gösterirse roket oraya gidiyor.Akıllı bir silah.Strider indirmek için lazım.
Bugbait: Oyunun ilerisinde sahip olabileceğimiz bir silah.Antlionları yönetmek için kullanabilirsiniz."Atıl Kurt" tarzı yemi attığınız her yere dalar antlionlar.

We made it!

Son olarak Half-Life 2 çıkan tüm oyunlar arasında kendine apayrı bir yer ediniyor.Grafik, ses ve oynanış yönünden herkesi tatmin edecek seviyede.Mutlaka denemelisiniz.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: half-life-2-20050920075721134_640w.jpg]
[Resim: half-life-2-20050920075724041_640w.jpg]
[Resim: half-life-2-20050920075746587_640w.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
İşlemci: 1.2 GHz
İşletim Sistemi: Windows, 2000/XP/Me/98
HDD: 4.5 GB
RAM: 256 MB

[dosyaid]3337[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Modları Destekliyor Mu ?
Teşekkürler.
Sen Bunu Silmişsin Galiba Açıyorum Silindi Geliyo Tekrar Yüklesen
Half-Life 2 gibi oyunları artık maalesef göremiyoruz.
kardeşim indirdim rar şifreli çıktı şifreside yazmıyor bi yardım eder misin
Nasıl Kuracağım Yardım PLS
Kararsız
(07.03.2016 19:41)yigit0908 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nasıl Kuracağım Yardım PLS
Kararsız

Teamwier Veya Alpemix Verirseniz Kurabiliriz

(07.03.2016 19:43)Mr.Facus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07.03.2016 19:41)yigit0908 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nasıl Kuracağım Yardım PLS
Kararsız

Teamwier Veya Alpemix Verirseniz Kurabiliriz

Veya Anlatim Yapabiliriz Size

Lütfen Resimleri İmgur Yüklersen Ceza Almasin
teşekkürler
Referans URL