Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Assassin's Creed: Rogue, PC İçin Açıklandı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Beklenen haberlerden biri. İşte geldi. Assassin's Creed: Rogue için beklenen haber, sonunda bugün geldi. Söz konusu oyun, sonunda PC için açıklandı.

Assassin's Creed: Rogue, Unity'nin yanında eski neslin son AC'si olarak bizlerle buluşacaktı. Bildiğimiz gibi oyunda ihanet uğrayan ve bu uğurda Assassin'leri linç etmeye ant içen, Shay adlı bir Assassin'i yönlendiriyoruz. Özellikle beklenen PC haberi ise, bugün Ubisoft tarafından resmi olarak açıklandı.

Ubisoft'un haberine göre, 2015'in başlarına doğru Assassin's Creed: Rogue, PC için piyasaya sürülecek. Eski neslin son macerasını PC'de de yaşayabileceğiz artık.

Ve işte Ubisoft'un bu haber için yayınladığı o video, iyi seyirler.



Güzel ama serinin son eski nesil oyunu olması beni biraz endişelendiriyor. Eskisi gibi kılıc yerine silah falan olursa savaş oyunlarına döner gibi düşünüyorum. Kararsız
Bence ac 3 ten itibaren başladı bu bozulma. Nerde o brotherhood, revelations ah ah.
haklısın ama ne yapalım takılmışiz bir Assassin's Creed diye oynuyoruz işte.
Connor'un babası ölmemişmiydi !! Nasıl - NeydiNasıl - Neydi
Bizim eleman oldurmuyor mu babasini? Ben oldu diye biliyorum
Oyunun zamanları Assassin's Creed 3'ten öncesidir ve bunu nerden aldıysan yanlış Shay bir tapınakçıdır eski suikastçi ve suikastçileri bu evrenden silmek için yemin eder yanında Haytham'ı çoğu kez görebilirsiniz...
Bu arada nerde o eski oyunlar diyenlere katılmıyorum.Assassins Creed Black Flag'deki Edward Kenway sadece bir suikastçiden çok korsanlığı daha ön plandaydı bence hepsi gayet güzel oyunlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sorunda o ya iste oyun cizgisini kaybetti. Illa korsancilik yaptiricaksada baska bir oyun serisi olarak yapsin isminide pirates creed falan yapsin.
Oyun sıktı ya sadece senaryo değişiyor o kadar
Oyun çizgisini değil tarihi sırasını kaybetti o kadar,oyun sıkmadı hele Unity tam bir Assassin's Creed oyunu.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Sayfalar: 1 2
Referans URL