Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Pc Crysis 3 Açılmıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Link: http://torrentv.net/konu-Crysis-3-RELOAD...rrent.html
Merhaba Arkadaşlar Benim Sorunum Crysis 3 Oyununda ilk girişmde menüye girebilmiştim fakat ayarlara girince ondada takılma olmuştu seçeneklere tıklıyamıyordum fakat şimdi oyuna hiç giremiyorum Resimler:

[Resim: 3R6qBj.png]
Yönetici Olarak Başlat'a Tıklıyorum Fakat Siyah Bir Ekran Geliyor Hiç açılmıyor.

[Resim: XYMXWo.png]
Ekran karti driverin directx falan yuklu mu?
Win 8.1 ise bendede bir çok oyunda aynısını yapıyor bir sürü çözüm önerisi buldum ama hiç biri işe yaramadı.
(14.10.2014 10:48)Lordam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Win 8.1 ise bendede bir çok oyunda aynısını yapıyor bir sürü çözüm önerisi buldum ama hiç biri işe yaramadı.
Katiliyorum halen win 7 ye devam edilmeli bana gore.
İşletim sistemiyle alakası yok benimki windows 8 crysis 3 ü açtı.Ayrıca ben crack yapmadım crack yapınca açılmıyordu.Ama benimki de benzer sorun ayarlar a girince geri dönemiyordum hiç ayarlara girmeden oynadım.Ve uyumluluk modunu windows 7 ve yönetici olarak başlat de bir de bakalım olacak mı?
Ben win 7 de sorunsuz oynadim ve genelde oyunlarla sorun yasayan kisilerin sistemi 8 yada 8.1 oluyor. Dolayisiyla burda yasadiklarima dayanarak en azindan win 7 nin daha sorunsuz oldugunu soyleyebilirim.
Uyumluluk modunu windows 7 yapınca aynı şey oluyor.Yani windows 8 çıktığında crysis 3 te çıktı windows 8 destekliyordu.Eğer açılmıyorsa sorun kendi bilgisayarında ben de açıldı
1-Crysis3.exe sağ tıkla "dosya konumu aç" direk sizi Crysis3/bin32 klasörünü açacaktır oradan crysis3 klasörüne geçiş yapın ve dosyalarda "system" diye aratın dosyayı karşınıza çıkan ilk not defterine not defteri ile açın.
OLMASI GEREKEN:
http://i.hizliresim.com/WrqOPq.jpg
Crackfix yap yapmadıysan. Çünkü ben Win 8.0'da da Win 8.1'de de denedim.
Referans URL