Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: SİTE HAKKINDA
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Benim kanım siteye çokısındı samimi ve çok düzenli bir site aradığım herşeyi kolayca bulabiliyorum ve soruma anında cevap alabiliyorum yardım sever insanlar var bu sitede.Stenin tasarımıda harika çok hoşuma gitti bu sitede ve forumda takılmak bi harika :)
Teşekkürler umarım sitemizde daimi olursun Gülümseme
(28.10.2013 02:55)ozanqq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim kanım siteye çokısındı samimi ve çok düzenli bir site aradığım herşeyi...

Geç başlanmış bir şey bence , ortalık bilgisayar , bilişim müh. dolu ama 1 kişi çıkıp 3dm , flt , skıdrow , prophet... in çevregi olamamış bulgarlar bile bizden 10 kat güzel site kurmuş nüfusu nedir bu adamlarında... , zaten orijinal oyunlara para dayanmaz , ülkemizde kaç kişinin aylık geliri 3000 TL de 50-100 dolar vercekte oyun alçak tabi onları çalıştıran bilgisayarlarda ayrı para , bence teşekkür edilcek bir şey yok olması gerekeni yapmaya çalışıyorum en azından ben , başkası adına konuşamam ama onlarda elinden geleni yapıyor. Daha işin çok başındayız , tebrik almak için bence , kazasız belasız devam ederiz inşallah =)
Ulkemizde gelismemesinin neden bence ttnet bu kadar basit adamlarin internet hizi bizim katlarca fazlamiz. Bu en buyuk etken
Fantom'a Katılıyorum Ttnet'e Gidip Görüşmeler gerçekleştiriyorum .. İnternet Hızı yüksek paketler Bile 8 Mbps İnternet'ten bile kalitesiz olarak kullanılıyor. Birde Adını FiberNet Koymuşlar Bence FasatNet olmalı.. Ttnet'e özel bir başvuru gerçekleştirdim fakat kabul görmedi.. İsteğim ise .. Bana 8 Mbps İnternet Hızı verin Fakat Upload Hızım 32 Mbps olsun istedim. Cevap ise Gecikmedi : Ttnet olarak Sabit upload hızı sağlıyabiliyoruz . İnternet Hızınız ne olursa olsun upload hızınız 1 Mbps .. Buna Can mı dayanır..
yani doğru söylüyorsunuz ama içimden gelenleri yazdım
Teşekkürler. Gülümseme
Ben teşekkür ederim iyi forumlar Kalıcı olman dileklerimle ..
O kadar iyi miyiz ya? Açık Ağızlı Gülümseme
"Ttnet olarak Sabit upload hızı sağlıyabiliyoruz "oha Açık Ağızlı Gülümseme". İnternet Hızınız ne olursa olsun upload hızınız 1 Mbps .. Buna Can mı dayanır.. " aman deseydin , geliştirmeyin onada kota koyun hatta...
yani böyle bi saçmalık olur mu neymiş adil kullanım mış e herkes aynı anda giriyor bu akk ye , ilk 10-15 günde kota doluyor sonra bütün ay millet bekliyor nesi adil çözebilen varmı merak ettim. Daha ilginç olanı kota ya girmemek için tarifesi var ttnet in hani adelet? daha çok para verince adaletten kaçılıyormuymuş neymiş? İşte kullanmamak lazımda eli mahkum insanların , bu şekilde yapan başka bir servis sağlayıcı bir şirket zor bulunur... Yani herşeyi geçtim madem altyapın yok niye veriyon 8 mbit - 30+ mbit?

(28.10.2013 16:58)undercover1086 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O kadar iyi miyiz ya? Açık Ağızlı Gülümseme
Söylentilere kulak asmayın... =)
Bu AKK aslında bizim devletin dahiyane uygulaması. Yoksa gördüğünüz gibi bütün servis sağlayıcıları kullanıyor, KULLANMAK ZORUNDA. Doğrusu burdan ttnet'e laf atıyorum ama süperonline çıktı o da aynı haltı yedi ücret desen yine aynı. Bi fiber diye olay çıkardı o da her yerde yok.
Sayfalar: 1 2
Referans URL