Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Iron Man 4 Kesinleşti!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis1234567890]http://i.imgur.com/TfboqUJ.jpg?1[/afis1234567890]

Marvel evreninin hayranlarının ve tabii ki Robert Downey Jr. fanboylarının merakla beklediği açıklama sonunda birinci ağızdan yapıldı ve Iron Man 4′ün çekileceği kesinleşti.

Ellen Show’a katılan Downey Jr.’ın yaptığı açıklamalara göre filmin senaryosu hakkında çalışmalar devam ediyor ve bununla da yetinmeyerek Marvel evrenine ait birçok filmin daha vizyona gireceği netleşmiş durumda. Hatta kendisinin açıklamaları tam olarak şöyle;

“Şu anda birçok Marvel filmi üzerinde çalışıldığını rahatlıkla söyleyebilirim. Ortada gerçekten önemli fikirler var ve filmlerin ne yönde ilerleyeceği konusunda tartışmalar içerisindeyiz.”

Ardından Ellen’ın kendisini Iron Man 4 konusunda sıkıştırması üzerine de “Evet, Iron Man 4 kesin olarak çekilecek!” cevabını vermekten kurtulamayan Robert Downey Jr., serinin hayranlarının sevinç yumağına dönüşmesine sebep oldu denebilir.

Son olarak kendisi, Marvel’ın çekmeyi planladığı tüm filmlerle ilgili bilginin çok yakında insanlarla paylaşılacağını da sözlerine ekleyerek hayranların kafalarındaki tüm soruların yanıtlanacağını belirtti.

"ALINTI"
Referans URL