Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Asus ZenFone 5.5 Mi Geliyor?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: NbOnDa.jpg]

ASUS'un telefon piyasasına ZenFone ailesi ile yaptığı hızlı girişi kimse inkar edemez. Bu modellere bir yenisi daha gelebilir; Asus ZenFone 5.5!

ZenFone serisi fiyat ve özellik açısından bir çok telefon meraklısının hedefi konumuna geldi ve çoğu yerde de ürün rafa konulduğu gibi tükeniyor. Ancak kullanıcılar Asus ZenFone 6'nın boyutundan memnun değil. Bir çok kişi "özellikleri ZenFone 6 gibi olsun ama ekranı bir tık daha küçük olsun" diye düşünürken ASUS'tan cevap gecikmedi ve ASUS, CES 2015 fuarında yeni modeli ZenFone 5.5'i duyurabilir.

[Resim: jYQggL.jpg]

Özellikleri şimdilik bilinmese de ASUS ZenFone ailesinin en üst segment cihazı olması beklenen ZenFone 5.5'in dış malzemesinde de değişikliğe gidileceği düşünülüyor. İşlemci olarak yine intel işlemci kullanılacağı tahmin edilen cihazın çok ses getireceğine şimdiden kesin gözü ile bakılıyor.
Ya Bu Asus adam ya kalite ya 2 gün sonra Gamer Phone falan yapar Açık Ağızlı Gülümseme
Apple Fanından Asus'a 360 derece dönüş...


Sent from my iPhone using Tapatalk
telefon oyun telefonu olduğu için büyük ekranlı alınmasını tercih ederim hem oyunun tadı çıkar hemde filmin tadı çıkar tek sorun cebe sığmaması o kadarda olsun Gülümseme
Referans URL