Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Küçüklüğün Sınırlarını Zorlayan Ekran: TinyScreen
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: NbOZ2P.jpg]

Günümüzde cep telefonları gitgide büyüyor. Artık bunların önünü alamaz hale geldik. Ancak bazı elektronik cihazların da küçük kalması gerektiğine inananlardanım. Fakat bir Kickstarter projesi var ki, küçüklük olayının suyunu çıkarmış diyebiliriz.

TinyScreen ismiyle projelendirilen cihaza bir sürü işlev yüklemek mümkün. Neler yapabildiğine bir göz atacak olursak, bu ekranı akıllı saat olarak kullanabiliyoruz. Bunun yanında oyun oynayabileceğimiz minik bir el konsoluna dönüşebiliyor. Ayrıca çıkan görsellerde gördüğümüz üzere akıllı gözlük olarak kullanılabilme şansınız da var. Aslında bakınca bu cihazla oyun oynamak imkansız, gözlüğe takmak eğreti gibi duruyor. Ancak yine de bu cihazın çok kötü olduğu anlamına gelmiyor.

Projenin geliştiricisi Ken Burns'ün amacı, ucuz yollardan akıllı saati bizlere kavuşturmak. Biraz Raspberry Pi biraz da Project Ara'yı bizlere hatırlatan cihaza 26 Dolarlık bir bağış yaptığınızda, ürünü size yolluyorlar. Ancak akıllı saat kitini istiyorsanız 90 Dolar ödemeniz gerekli. Şu an için 67.422 Dolar toplayan TinyScreen 15.000 Dolarlık hedefini çoktan geçmiş durumda.
Referans URL