Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alice: Madness Returns [BG] (2011) Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: I9GKGxG.jpg]

[Resim: NG4ts3k.png]
Alice: Madness Returns [BG] (2011)

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:3.98 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Wonderland’e bir ziyaret gerçekleştirerek bu fantastik dünyadaki yaratıkları keşfetmemizin üzerinden çok fazla zaman geçmedi. Yapımcı American McGee ve prodüktör RJ Berg, kült yapım American McGee’s Alice’in devamı için ekibi bir kez daha biraraya getiriyor. Oyun Şangay’daki McGee’nin stüdyosu Spicy Horse’da geliştiriliyor. Dağıtımı ise EA tarafından yapılacak. Oyun Geliştiricileri Konferansı’nda ilk seviyesi tanıtılan oyunun Alice’in çılgınlığa giden yoldaki başlangıcını anlatan sonraki seviyesi de tamamlanmış durumda.

Hatter'ın bölgesi tanıtım bölümünden sonra ziyaret edeceğiniz ilk alanlardan birisi olacak. Burada renklerin ve dekorların hakim olduğu alan Alice’in çılgın zihninde dikkatlice işlenmiş. Burası 10 yaşında ailesini kaybeden kızın zihnindeki Wonderland. Oyunun hikayesi Alice’i Wonderland ve Viktorya dönemi İngiltere’si arasında kayıp hatıralarını birayara getirmeye ve bastırılmış duygularının derinine inmeye çalışırken takip ediyor. Wonderland’i keşfettikçe iki farklı hatıradan birini seçebiliyorsunuz. Küçük müzik parçaları geçmişinden gelen bastırılmış sesler ve daha büyük olanları ise Alice’in yaşadığı yıkım gecesinin tezahürü.

Başlangıçta tüm silahlara erişim imkanı bulunmuyor. Bununla birlikte Alice’in geniş repertuarında bunların nasıl çalıştığını izleyebilmek mümkün. Genelde Alice’in Vorpal bıçağı daha çok tercih ediliyor. Her düşman türünün farklı bir zayıf noktası var. O bakımdan önüne gelene bıçak sallamak yararlı olmuyor. Hızlı atış yapan biber öğütücü ve çaydanlık topu gibi uzun menzilli silahlar siz düşmana yaklaşmadan yolunuzdan temizliyor. Otomatik hedefe kilitlenme özelliği çok yardımcı oluyor ancak kendiniz hedef almak isterseniz serbest bir mod da bulunuyor. Oyunda ilk karşınıza çıkacak düşmanlar Çılgın Şapkalar. Gremlin benzeri bu yaratıklar kolayca defedilebiliyor ancak bazıları atışlarınızı karşılayacak kalkana sahipler. Kısa bir süre hareketlerini inceledikten sonra nasıl çatal darbelerinden kaçarak öldürücü vuruşu yapacağınızı öğreniyorsunuz. Diğer bir düşman çeşidi ise kanatlı şimşeklerden oluşan ve Şimşek Sinekleri olarak bilinen uçan yaratıklar. Bunlar yakınlardaki kovanlardan devamlı olarak ortaya çıkıyorlar ve sık sık yolunuza toplanıyorlar. Zararlı olmasalar da kovanlarını yok ederken dikkatli olmak gerekiyor.

Geniş bir yelpazedeki ölümcül mutfak gereçleri kullanmanın yanında Alice hamleleri çok çabuk savuşturabiliyor ve defalarca kez zıplayabiliyor. Bunları yaparken arkasında mavi sevimli kelebekler bırakıyor. Büzülmüş bir çiçeğin yanına geldiğinde komuta bağlı olarak o da çökebiliyor ve toplanabilecek eşyalar için alanı inceleyebiliyor. Çıldırmış çocuklar duvarlarda izler bırakabiliyorlar, bu bakımdan etrafta ne tür kalıntılar olduğunu araştırmak gerekiyor. Tablolar gibi bazı platformlar sadece çökmüş halde iken görülebiliyor. Oyun içerisinde düşmanlarınızın arkalarında dişler bıraktığını göreceksiniz. Bunlar oyundaki para birimi ve silahlarınızı geliştirmek için kullanabilirsiniz. Her silah için 4 adede kadar geliştirme alınabiliyor. Zaman buldukça etrafta “beni iç” şişelerini arayın çünkü kullandığınız takdirde, konsept tasarımların ve size karakter geçmişinizle ilgili daha fazla hikayenin kilidi açılmış oluyor.

Bu cinayet gizeminde yol aldıkça oldukça güzel tasarlanmış kendine ait stil ve sanatı olan dünyalardan geçeceksiniz. Bu sırada Alice’in dış görünüşü ve tahta atı hikayenin estetiğine göre değişecek. Düşmanlar her ne kadar çevreye uyum sağlasa da detaylar ve yaratıcılık fazla takdire şayan değil. Oyunda 4 farklı zorluk derecesi bulunuyor. Normal oyun seviyesinde fazla zorlanmıyorsunuz. Hangi silahın ne işe yaradığını anlamaya yetecek kadar zamanınız oluyor. Taktikler geliştirerek ilerlemek önüne gelene bıçak sallayarak gitmekten daha önemli. Çünkü zaman zaman ihtiyacınız olabiliyor. Platformlar çok sert değil, o yüzden Alice’in nasıl atlayacağını veya kayacağını öğrenmek kolaylaşıyor.

Alice: Madness Returns etkileyici görselleri ve farklı oynanışıyla sağlam bir geri dönüş yapıyor.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: DTsTGcP.jpg]
[Resim: jYRStdp.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Minimum Sistem gereksinimleri: * İşletim Sistemi - Windows XP (SP3) / Vista (SP2) / Windows 7 * İşlemci - Intel Core 2 1.60 GHz veya daha fazla * RAM çalışan 1.6 GHz ya da daha / AMD Athalon X2 çalışan Duo (veya eşdeğeri) - 2048 MB veya daha fazla * Ekran Kartı - NVIDIA GeForce 7600 256 MB PCIe veya ATI Radeon X1650 256 MB PCIeor büyük ** DirectX - DirectX 9.0c uyumlu (XP veya DirectX 10/11 için gerekli Windows 7) * Giriş - Klavye ve fare


(27.10.2013 02:44)ElyaseYunus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oyun Denenmiştir Çalışmaktadır

Kasma sorunu yaşayanlar Çözümü Oyun Sorunları Bölümüne Yazdım Ordan Bakabilirsiniz

Crack Yapmaya Gerek Yoktur

[Resim: 0c9kNm2.jpg]

Zamundatorrent Camiası İyi Oyunlar Diler

İLAÇ İÇİN TIKLA


Oyun İncelemeden ElyeseYunusun İnceleme Videosu






[Resim: 7a2BWh3.png]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Teşekürler
ö.d
sanada avatar dayanmıyor
Açık Ağızlı Gülümseme
bu telekom hızımı kesti boğazlamam lazım bunları
Açık Ağızlı Gülümseme olsun az kaldı kasıma Açık Ağızlı Gülümseme
100 Mb'lik telefon paketi alıp Vınn'a takıp internete giriyordum memlekette. Memlekete gidersem siteye girmem (Vınn'dan). ExCapseR avatarlarıyla kotamı yer. Açık Ağızlı Gülümseme
Açık Ağızlı Gülümseme
Oyun Denenmiştir Çalışmaktadır

Kasma sorunu yaşayanlar Çözümü Oyun Sorunları Bölümüne Yazdım Ordan Bakabilirsiniz

Crack Yapmaya Gerek Yoktur

[Resim: 0c9kNm2.jpg]

Zamundatorrent Camiası İyi Oyunlar Diler
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL