Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: modem kurulumu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
iki gün önce komşu modem verdi kullanılmış
bizim modem eskidiği için bizimkinin yerine onu takıcam daha güçlüymüş kablosuzu
ama bir türlü kurulum yapamıyorum nasıl kurucam yardım edermisiniz
CD olması lazım elinde, onunla kurabilirsin. Ayrıca hangi sistemi kullanıyorsan (TTnet, UyduNet, Turkcell ya da başka bir şey) Müşteri Hizmetlerini arayıp kullanıcı adını ve kullanıcı şifreni alman gerekir. Sonrasında bilgileri girip sorunsuz olarak internete bağlanabilirsin. Bunu dene, eğer sorun çözülürse konu kilitlenecek.
modem kurmak için cd ye gerek yoktur sizin yapmanız gereken modemin arayüzüne girmek ve kullanıcı adı ve şifreleri değiştirmektir.O modem de kullanıcı adı ve şifre girilidir daha önce ki kullanıcıya ait bilgiler ağ geçide bilmiyorum modem marka ve modelini yazmamışsınız.192.168.1.1 de olabilir 1.2 de olabilir kolay gelsin daha detaylı bi bilgi verirseniz yada modemin markasını yazıp internet üzerinden araştırma yaparsanız resimli anlatımlar mevcuttur kolay gelsin..
(28.09.2014 14:27)zamaneberduşu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]modem kurmak için cd ye gerek yoktur sizin yapmanız gereken modemin arayüzüne girmek ve kullanıcı adı ve şifreleri değiştirmektir.O modem de kullanıcı adı ve şifre girilidir daha önce ki kullanıcıya ait bilgiler ağ geçide bilmiyorum modem marka ve modelini yazmamışsınız.192.168.1.1 de olabilir 1.2 de olabilir kolay gelsin daha detaylı bi bilgi verirseniz yada modemin markasını yazıp internet üzerinden araştırma yaparsanız resimli anlatımlar mevcuttur kolay gelsin..

arkadaşın dediği gibi modem kurulumu yok sadece kendi internet sağlayıcının sana verdiği kullanıcı adı ve şifresini modem arayüzünden girmen lazım kullanıcı adını ve şifreni bilmiyorsan müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin

iyi forumlar
markası "us robotics"- 9111
ayarları yapamıyorum
internette arattım fakat başka şeyler çıktı
Dostum sana önerim önce internet sağlayıcını araman ve kullanıcı adı ve şifresni öğrenmen.

Daha sonra modemin tekbik servisine telefonla başvurman gerek modemin seri numarası modemin altındadır onu bir kenara yaz ve şirketinin numarası kutusunda yazar o numarayı ara teknik servise ulaşmaya çalış hertürlü yardımcı olurlar.

Benim evdeki modemide geçen yeniledik 1gün boyunca hep aradım anca hallettim.
Kolay gelsin şimdiden...
vazgeçtim eski modemime döndüm sağolun Açık Ağızlı Gülümseme
verdiğin modelin arayüzüne girmek için 192.168.2.1 ıp numarısını kullanman lazım modemin şifresini girince oradan internet sağlayıcının sana verdiği (yoksa müşteri hizmetlerinden alabilirsin) Kullanıcı Adı ve şifreni gireceksin modemi kapatıp açtıktan sonra ethernet ışığını bekleyeceksin bu kadar kolay gelsin

iyi forumlar
Referans URL