Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Merhabalar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Herkese Merhaba,
23 yaşındayım Gökhan. Sistem ve ağ yöneticisiyim ancak şuanda işsizim evde yatarak 3-5 kuruş kazanıyorum. Yazılım tarafında c#.net ve asp.net projeleri yapıyorum şirketlere özel otomasyon yazıyorum teşekkürler
Hoşgeldiniz Gülümseme
Aramıza hoşgeldin gökhan abi benim adım oğulcan kısaca oci diyebilirsin 16yaşındayım.

Projelerini merak ettim doğrusu ...
Öncelikle Hosgeldin
okulda asp net ogrenmeye basladım ben de Teknik Lise ye gidiyorum alanım Veri Tabanı ama ben bilisim sektorune girmeyecegim.Baska bolumler okumayi planliyorum.
Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum bilişim sektörü öncelikle bir altın cevheridir ülkemizde pek bu cevheri işleyecek yöneticiler olmadığı için sıkıntı yaşamaktayız özellikle veritabanı okuyan arkadaş bence veritabanının üzerine git Oracle tarafında kendini geliştirmeye bak okul yol göstericidir. Üzerine koymak sizin elinizde birşeye ihtiyacınız olursa pek foruma giriceğimi tahmin etmiyorum ama her şekilde yardımcı olmaya çalışırım.
Projelerim.
Üniversiteside bitirme tezi olarak basit bir türkçe programlama dili geliştirmiştim. Hastane otomasyonu. Personel Devam Kontrol Sistemi(pdks), Stok Takip Programları. Öğrenci Bilgi Sistemleri vs.
Ama programlamada çok iyi değilim sistem tarafında çok daha iyiyim
Hocalar sagolsun soguttular beni bilisimden eskiden surekli birseyler gelistirmek calismak kod yazmam isterdim simdi tamamen sogudum hatta dersten kaldim gecen sene.
Valla şöyle söyliyim seni soğutmuş olabilirler fakat hocaların kaybedeceği hiç bir şey yok sen kaybedersin. Bence aksine çok daha iyi yerlere gelmek için çabalamalısın karşısına çıkıp hocam siz beni haksız yere bıraktınız bakın ben nerdeyim nerede çalışıyorum demelisin.
Merhabalar hoşgeldiniz Gülümseme Bende 17 yaşındayım adım Erol. Web Tasarım ve Kodlama ile uğraşıyorum. PHP, HTML, CSS, C++ bilmekteyim. Ve kendimi php üzerine geliştiriyorum. Projelerinizi görmek isterim. Tekrardan aramıza hoşgeldiniz Gülümseme
Merhaba, aramıza hoş geldiniz. Adım Engin 17 yaşındayım.
Merhaba,hoşgeldiniz aramıza...


Sent from my iPhone using Tapatalk
Referans URL