Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Android’te Ekran Videosu Çekme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Android telefonlarda ekran resmi çekmek bazen yeterli olmuyor. Bu yazımızda, Android cihazlarda ekran videosu çekmenin nasıl yapıldığını anlatacağız.

[Resim: android-ekran-video-cekme-1.png]
Android telefonunuz tada tabletiniz ile oynadığınız oyunları ya da başka şeyleri kaydetmek isteyebilirsiniz. Android cihazlarda ekran videosu çekmek oldukça kolay. Bu yazımızda Android cihazınızla ekran videosu çekmeyi nasıl yapacağınızı anlatıyoruz.

Başlangıç
Android telefonunuz ile video çekebilmeniz için öncelikle cihazınızın rootlu olması gerekiyor. Her cihazın root işlemi farklı olduğu için cihazınızın root işleminin nasıl yapıldığını Google’da arama yaparak bulabilirsiniz. Bu işlemi yapmak kendi inisiyatifinizdedir. Ne yaptığınızdan emin değilseniz, root işine girmemenizde fayda var.

Video Çekme Uygulaması
Android telefonunuz ile ekran videosu çekmek için Screencast adlı uygulamayı demo olarak kullanabilirsiniz. Ücretsiz alternatif olarak SCR Screen Recorder uygulamasını deneyebilirsiniz.

Screencast uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.


SCR Screen Recorder uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.

İlk Açılış
Screencast uygulamasını ilk açtığınızda sizden Root erişimi ister. Siz onay verdikten sonra uygulama açılır.

Screencast Ayarları
Screencast uygulaması açıldıktan üstten en sağda yer alan dişlilerin bulunduğu sekmeye tıklayarak ayarları açıyoruz. Ayarlardaki seçeneklerini telefonunuzun performansına göre ayarladığınız takdirde çok iyi verim alabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın tüm ayarlarını kullanabilmek için ücretli sürümü cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Tam sürüm Screencast uygulamasını indirmek için buraya tıklatın.

[Resim: android-ekran-video-cekme-3-1409981692.png]

Video Çekmeye Başlama
Uygulamanın ana ekranına en soldaki sekmeye tıklayarak geri döndükten sonra video kaydetmeye başlayabilirsiniz. Video çekme öncesi arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatmak video performansında artış sağlayacaktır.

[Resim: android-ekran-video-cekme-2.png]

Videoyu Bitirme
Video çekmeyi bitirmek için bildirimlerdeki Screncast bildirimine tıklayabilirsiniz. Ya da tekrar Screencast uygulamasını açarak videoyu başlattığınız butona tıklayabilirsiniz.

Gördüğünüz gibi Android cihazlarda video çekmek göründüğü kadar zor değil. Cihazınız Rootlu olduktan sonra video çekmek oldukça kolay.
Yararlı Süper
Teşekkürler işime yarayabilir. Süper
Referans URL