Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oyunlarda Kasma Sorununu Çözme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Oyunlarda Kasma Sorununu Çözmek İçin Size birkaç Tane Yöntem Anlatcam Arkadaşlar Göz kırpma
1- Pc nizdeki Virüsler performans düşürür Ve Virüsler Oyunlarla birlikte Devreye Geçer Bunun için Awast Kullanabiliriz

2- Oyunların Ayarlarından Çözünürlügü Düşürmek Performans Artışı Ypar

3-Oyundayken İnternet Ve Başka Uygulamalar Açık Olmasın

4- Game Booster Programını kullanarak Oyunu Hızlı Hale Getirebiliriz Gülümseme

Okudugunuz İçin Teşekkürler
Düzgün bir Türkçe kullanırsanız daha ilgi çekici olur konu ve "Awast" nedir ? Nerden bulunur ? gibi sorulara cevap niteliğinde bağlantılar verebilirsiniz resimli anlatım ile süsleyebilirsiniz.(Awast değil Avast olduğunun farkındayım ).
SüperSüperSüperSüperSüperSüper
(21.09.2014 03:50)YsFcLsKn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Düzgün bir Türkçe kullanırsanız daha ilgi çekici olur konu ve "Awast" nedir ? Nerden bulunur ? gibi sorulara cevap niteliğinde bağlantılar verebilirsiniz resimli anlatım ile süsleyebilirsiniz.(Awast değil Avast olduğunun farkındayım ).
Konuya destek olarak şöle söyliyeyim game booster yani(oyun hızlandırcı)'nın bir çok alternatifi vardı ancak razer gibi bir markanın yaptığı herhalde iyi bir tercihdir bu programı farklı yerlerden bulabilirsiniz güncel versiyonu burdadır:http://www.razerzone.com/cortex/game-booster burdan download now diyerek kolayca indirip yükleyebilirsiniz ancak minik bir kayıt olma aşaması vardır bunu tamaladıktan sonra add game (artı işareti)'nden oyununuzun kısa yolunu bularak ekleyin ve sonra utilities den defrag a girin oyununuzu çalıştırın bu sizi biraz daha rahatlatacaktır ve sonra programımızdan oyuna girin ve fps artışını gözlemleyin yardım edebileceğim bir şey varsa çok mutlu olurum bana ulaşmanız yeterli olur(mesaj)
en ufak bir yardımın dokunduysa bile çok mutlu olurum lütfen bunu belirtin...Süper
Referans URL