Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Apple Watch Hakkında Bilinmeyenler
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: apple-watch-hakkinda-bilinmeyenler-705x290.png]

Apple, 9 Eylül akşamında yapılan etkinlikte, pastanın büyük dilimini iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’a ayırdı. Haliyle Apple Watch biraz geri planda kalmış oldu. Biz de Apple Watch hakkında bazı sorulara cevap aradık.

Siz de biliyorsunuz ki, akıllı saatlerin önünü kesen en büyük etmenlerden bir tanesi kısa pil ömrü. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın pil kapasitelerine bakacak olursak, Apple Watch’ın pil ömrünün çok uzun olmayacağı tahmininde bulunabiliriz.

Akıllı saat hakkında en fazla merak edilen konulardan bir tanesi de boyutu ve çözünürlüğü. Tanıtımdan gördüğümüz kadarıyla ekranın 1,65 inç boyutunda olacağını tahmin ediyoruz. Çözünürlüğünün piyasadaki akıllı saatlerin ortalamasının üzerinde olacağı da muhtemel.

Apple Watch, iPhone olmadan bazı işlevler sunabilecek mi?

Bildiğiniz üzere akıllı saatler, işlevsel olabilmesi amacıyla Bluetooth aracılığıyla akıllı telefonlara bağlanmaya ihtiyaç duyuyor. Apple Watch’ta da aynı durumun olacağını düşünüyoruz. Bunların dışında kalori, adım, mesafe ölçme gibi özelliklerin telefon olmadan da yapılabilmesi olası.

[Resim: Screen-Shot-2014-09-11-at-14_47_36.png]


Peki Apple Watch için neden 4 ay beklememiz gerekiyor?

Apple’ın, uzun zamandır geliştirdiği akıllı saatle ilgili zorluklar yaşadığı yıllarca konuşuluyordu. Samsung Gear VR’yi tanıttıktan sonra Apple hayranlarının umutsuzluğa kayan bekleyişi, şirketin akıllı saati daha erken duyurmaya itmiş olabilir.

[Resim: Screen-Shot-2014-09-11-at-14_47_49.jpg]

Apple’ın mobil cüzdanı, Watch ile kullanılabilecek. Bu da büyük ihtimalle bu özelliğin kullanılabilmesi için iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’a kablosuz olarak bağlı olması gerekecek. Diğer ihtimalde Apple Watch’un NFC (yakın alan iletişimi) bağlantı yeteneğine sahip olması. Eğer bu özellik akıllı saate entegre edilirse, telefona ihtiyaç duymadan mobil ödemeler gerçekleşebilir.
Alıntıdır.
Referans URL