Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Windows 8 Core Single Language Türkçe
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Formda yeniyim daha önce açılmış bir konumu bilmiyorum ama bana

Edit Fantom: Başka sitelere link vermek yasaktır.

torrent olarak elinde mevcut olan arkadaşlardan rica ediyorum yardım edermisiniz lütfen..
(15.09.2014 13:00)ARD-87 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Formda yeniyim daha önce açılmış bir konumu bilmiyorum ama bana

Edit Fantom: Başka sitelere link vermek yasaktır.

torrent olarak elinde mevcut olan arkadaşlardan rica ediyorum yardım edermisiniz lütfen..

Sitede ki Türkçe işletim sisteminde bir farkını göremedim? Ayrıca oyun sorunlarıyla ne alakası var bu konunun? Program isteğe taşındı.
İlk defa bi form sitesi kullanıyorum bilmiyordum kusura bakmayın..

Windows 8 Core Single Language işletim sistemidir. x32 ×64 bit Orjinal MSDN iso sürümüdür. Windows 8 Core Single Language bilgisayarda hazır kurulu gelmektedir. Örneğin daha önce bilgisayar satın alanlar bu sürümleri çok arıyorlar, çünkü lisansları BIOS gömülü olduğu için kurduğunuz an aktif olur. Tabi dileyen bunu kurup kms programı ile de etkinleştirebilir. Normal Windows 8'den farkı Single Language yani tek dil içerir, harici yüklenmez.
Arkadaşım Serkan Abi tam açıklamadı ben açıkliyim.Öncelikle böyle bir konu oraya açılmazdı öyle bir konuyu açıcaksan programlara açmalısın açmak içinde yetkili olmalısın yetkili olmak için başvurman lazım başvurman için kurallara uyman lazım.Konu kilit lütfen.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Tamam anladım konuyu yanlış yere açmışım başka bi siteden link vermemem gerekiyormuş yanlışlıkla verdim.. Bilmiyordum.. Düzeltildi ise sorunlar sizden ricam elinizde "Windows 8 Core Single Language Türkçe" torrent olarak mevcut ise nerede bulucam bunu yardımcı olursanız konuyla alakalı sevinirim..
Sitede varmış araştır bulursun.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Referans URL