Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Z-T | Haftalık Haberler | Sayı 2
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: LhsVMDR.png]

Merhaba Zamunda-Torrent ailesi. Bugün sizlere Haftalık Haberler'in 2. Sayısını sunuyorum. Çok önemli, dünyanın en önemli şeyi olan okul yüzünden 1 hafta geçikti haftalık haberler. Fakat bu hafta güzel haberlerimizle telafi edeceğiz inşallah. Her zaman ki gibi lafı fazla uzatmadan Haberimizi okumaya davet ediyorum sizi. İyi okuyuşlar..

[Resim: MLxajF3.jpg?1?1292]

YENİ BİR SNİPER ELİTE: NAZİ ZOMBİE ARMY GELİYOR!T-O | Haftalık Haberler | Sayı 16

31 Ekim Cadılar Bayramı'na 12 gün kala Rebellion bayrama özel bir ürünle çıkmaya hazırlanıyor.

Bu aralar gözde olan zombileri bizlerle buluşturacak olan Rebellion, Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 ile 2. Dünya Savaşı'ının, zombilerle dolu sokaklarıyla Berlin'in ortasına bırakacak bizi.

Kendi sayfasında %20 indirim ile ön siparişte olan oyun 31 Ekim'de yayınlanıcak. İşte oyundan ilk görüntüler.





[Resim: xSF0I3O.jpg?1]

"Yeni nesil konsolların 8 GB RAM'i PC'ye karşı önemsiz"

Doom, Rage, Quake, Wolfenstein gibi serilerden tanıdığımız id Software'in kurucusu olan John Carmack konsollardaki Ram miktarı ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

"8 GB Ram'in oyunların çok farklı görünmesini sağlayacağını düşünmüyorum. Bu durum geliştiricilerin daha hızlı ve kolay çalışmasını sağlayacaktır"

[Resim: Ile08r4.jpg?1]

Xbox One'a Övgü Dolu Sözler

Ubisoft'un Kinect bazlı ve Xbox One'a özel dövüş oyunu Fighter Within'in yapmıcılarından Luc Verdier Xbox One'ı öven açıklamalarda bulundu. Verdier Xbox 360 ile Xbox one arasındaki farklara dikkat çeken bir soruya "360 ile X1 arasındaki teknolojik fark açıkça devasa. Donanımdaki bu gelşitirme daha önce yapamayacağımız şeyleri yapmamızı sağlıyor. Gölgelendirme, ışıklandırma ve anti-aliasing, post-processing... Grafiklerden gerçekten çok memnunuz. Yeni nesil Kinect'te bir teknoloji başyapıtı." ifadeleriyle cevap verdi. Yani Verdier Xbox One'a hayran olmuş. Umarız bu hayranlık oyunların kalitesinede yansır.

[Resim: JTRNfVL.jpg?1]

Yeni Red Dead mi Geliyor ?

GTA V çıktığından beri nerdeyse her rekoru yerle bir etti. Ama bu duracakları anlamına gelmiyor. Rockstar North büyük ihtimalle GTA Online ve GTA V'in DLC'leriyle uğraşacak, fakat Rockstar'ın diğer birimlerinden büyük beklentiler var. Geçen gün ortaya çıkan bir LinkedIn profilinden sonra hele; bu beklentiler iyice büyüdü. Doron Feinstein ismindeki bir kıdemli grafik mühendisi öz geçmişinde Max Payne 3 ve GTA V'ten sonra Rockstar New England bünyesinde şu sıralar çalıştığı projeyi "Ünlü bir fikri mülkün bir sonraki sürümü" olarak tanımladı.Akıllara ilk Red Dead serisinin yeni bir oyunu geliyor hâliyle fakat kesin değil.Rockstar'ın elindeki "ünlü fikri mülklere" bakınca açımızda değişiyor: Bully, Max Payne, Red Dead ve Manhunt. Sizce hangisi?

[Resim: TUAcj7T.png?1]

Yeni Nesil Cihazlarda Ghosts Haritaları 18 Kişilik

COD: Ghosts hakkında yeni bir bilgi ortaya atıldı. Habere göre yeni nesil cihazlarda dahi Ghosts'ta haritalar 18 kişilik olacak ve daha fazlasına müsaade etmeyecek. Bunun sebebi teknik değil, oynanışsal olduğunu gösteriyor.Birçok oyuncu bu karara desteğini belirtirken,bazıları sınırın düşürülmesini, bazıları ise arttırılmasını talep etti.
Referans URL