Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bu Hafta Vizyondaki Filmler [10.09.2014]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 2aF8ZkJ.png]

Teenage Mutant Ninja Turtles (Ninja Kaplumbağalar)

[Resim: BecPTFw.jpg]

Yönetmen: Jonathan Liebesman

Tür: Aksiyon, Macera, Komedi, Fantastik, Bilim-Kurgu (101 dk)

İMDB Puanı: 6,4

Film Özeti:
Uzaylılar dünyayı istila edince farkında olmadan 4 savaşçı Ninja kaplumbağa yumurtasını bu topraklara bırakırlar. Fakat Ninja'lar büyüyüp, yetenklerini bir bir öğrendikçe uzaylıalra karşı savaşan en önemli güç haline gelecektir.

Filmin yönetmenliğini Wrath of the Titans (2012), Battle Los Angeles (2011) gibi büyük aksiyon filmlerine imza atmış olan Jonathan Liebesman üstlenirken, senaryo Kevin Eastman ve Peter Laird'ın yarattığı karakterlerin kökenine inme amacını taşıyor. Güzel yıldız Megan Fox ise karşımıza April O'Neil karakterleriyle çıkacak. Maceraları televizyona sıçradıktan sonra 1980'lerin en popüler çizgi kahramanlarından olan Ninja Kaplumbağlar bu yapımla beşinci kez beyazperdeye geliyor.


Sex Tape (Kaset İşi)

[Resim: OxxnLCw.jpg]

Yönetmen: Jake Kasdan

İMDB Puanı: 5,3

Tür: Komedi (94 dk)

Film Özeti:
Filmde, bir geceliğine de olsa çocuklarından uzaklaşıp yalnız kalmayı başaran mutlu bir çiftin, ilişkilerine heyecan getirmek için bir seks kasedi çekmeye karar vermeleri, güzel giden gecenin ardından sabah uyandıklarında kasedi bıraktıkları yerde bulamamalarıyla başlayan arayış konu ediliyor.


A Most Wanted Man (İnsan Avı)

[Resim: DRzjBEd.jpg]

Yönetmen: Anton Corbijn

İMDB Puanı: 7,4

Tür: Gerilim (122 dk)

Film Özeti:
Yarı Çeçen yarı Rus kökenli olan esrarengiz görünümlü bir adam, yasadışı yollardan Hamburg'a giriş yapar. Bir şeylerden kaçarken kendisini şehrin Müslüman mahallelerinden birinde sığınmacı olarak bulur. Türk bir aile tarafından misafir edilir ve bu süreçte geçmişinden biraz da olsun kurtulmuş olur.

Ancak kısa bir zaman zarfı içerisinde eve misafiri ziyaret etmeye gelenler olur ve sayıları gittikçe artar. Bu durum aileyi huzursuz etmeye ve isimsiz şüphelere itmeye başlar. Aynı zamanda Alman gizli servisinin lideri de olan bitenleri gizlice izlemeye ve parçaları birleştirmeye çalışmaktadır.
Aldığım en iyi spam mesajı :ASDDADA
İlk 2 film izlemeye değer gözüküyor.
Referans URL