Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sizce?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaslar bu sene 8. Sınıfa geçtim.Teog ta cabası.Suan devlet okulunda okuyorum.Ailem teogum iyi olsun ve diger seyler icin beni özel okula göndermek istiyorlar.Benim pek gönlum yatmadi.Arkadas ortamim degisecek,ortama uyum saglamayabilirim(asosyalim cunku(cidden cok kotu;nerdeyse hic arkadasim yok)).Ama bilemedim.Bu parayla baska seylerde yapilabilir.Karari tabiki benim vermem lazim ama sizin dusuncelerinizi merak ettim.Ozel okulun adi Fatih koleji.
Çevre meselesini lisede pek dert etme derim güzel bir ortama düşersen illaki içlerine alırlar Gülümseme
En iyisi devlet bence özelin tek farkı paralı olması.
Zaten son sene, arkadaş çevresine ihtiyacın yok. Teneffüslerde dersine bakarsın. Bir iki arkadaşın olur. Zaten 1 sene sonra lisedesin. İmkanın varsa özel okulda oku derim Süper
O asosyelliği bırakcan bu sene arkadaşlarınla ayrılamadın diyelim diğer seneler ? bunun lisesi var orda yeni arkadaşın olcak eğerki üniversiteye gidersen orda yeni arkadaşın olca daha sonra iş sahibi olacaksın orda yeni insanlarla tanıiıcaksın ohooo alışman lazım.
İnsan sosyal bir varlıktır doğrudur.Bende asosyal sayılırım pek dışarıda insanlarla gezip tozmayı sevmem dışardansa içeriyi tercih ederim diyebilirim.Nedeni zaten açık dışarda adam akıllı arkadaş olup takılcak insan yok zaten ahlak ve bilgi seviyesi yerlerde herkes herşeyi biliyorum diye geçiniyor.

Okul konusuna gelirsek sana katkısı olur ama iş sende bitiyor sen gitmek de istemiyorsan zorla da gönderemezler ya kalbin nereyi istiyorsa oraya git.
Yok ya devlet okuluna gidicem.Cidden tarihcinin dedigi gibi nerdeyse herkesin bilgi ve kultur seviyesi yerlerde.Kimse benim muhabbetimden anlamaz.Hepsi yok pc yok manita yok oyun kabadayilik.Ben bunlarla nasıl arkadas olabilirim?Kendi seviyemde arkadas olsa keske.benmi istedim asosyal olmak?
Bence Özel Okuluna Git Ghostun Dediği Gibi.1 Senen Kalmış.Lisede Yine Arkadaş Edinirsin.
(05.09.2014 22:26)Tarihman Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yok ya devlet okuluna gidicem.Cidden tarihcinin dedigi gibi nerdeyse herkesin bilgi ve kultur seviyesi yerlerde.Kimse benim muhabbetimden anlamaz.Hepsi yok pc yok manita yok oyun kabadayilik.Ben bunlarla nasıl arkadas olabilirim?Kendi seviyemde arkadas olsa keske.benmi istedim asosyal olmak?


Eve kapanarak nasıl arkadaş bulmayı düşünüyorsun? Muhakkak öyle biri karşına çıkacaktır. .Bu yaşlarda dışarı açılmaya bak.Okul meselesi ise eğitim kalitesi en iyi nereyse orayı seçmeni tavsiye ederim.Sonuçta eğitimi seni iyi bir liseye yerleştirecek, iyi bir lise eğitimi, seni iyi bir üniversitede iyi bir bölüme yerleştirecek. Gülümseme
Is egitimle bitmez.Bence.İs istemekle calismakla biter.Calistim ve ilk denemeden 460-480 cikardim(dershane).Egitim bence okadar onemli degil.Ozel okulu bi tanimak icin gittim sizin farkiniz ne falan sordum.Akilli tahta,Onemsiz dersleri es geciyorlar,yuzme derdi bedende bu benim sinavima ne yarari olacaksa,sonra hocalar iyi,pek farki yok ya ders calisarak bi isbl ogrencisi olabilirim insallah devlete gidecem eger bi mucize olmasda
(05.09.2014 23:15)Tarihman Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Is egitimle bitmez.Bence.İs istemekle calismakla biter.Calistim ve ilk denemeden 460-480 cikardim(dershane).Egitim bence okadar onemli degil.Ozel okulu bi tanimak icin gittim sizin farkiniz ne falan sordum.Akilli tahta,Onemsiz dersleri es geciyorlar,yuzme derdi bedende bu benim sinavima ne yarari olacaksa,sonra hocalar iyi,pek farki yok ya ders calisarak bi isbl ogrencisi olabilirim insallah devlete gidecem eger bi mucize olmasda



Ben yukarıda kendimi iyi ifade edemedim galiba :/ Okulda iyi eğitim alır eve geldiğinde de ufak bir tekrarlar yaparsın yoksa çalışmadan bu hayatta hiçbir şey olmaz.Şuan yeni sistemde diploma puanı veya yıl sonu ortalaması TEOG denilen sınavın sonucuna etki ediyorsa özel okula gitmelisin.Çünkü orada çalışsanda çalışmazsanda notlar yüksek gelir. Bu arada dershanede yapılan seviye tespit sınavlarının sonuçlarına da pek fazla inanmamanı tavsiye ederim.Genellikle puanları yüksek tutarlar.Çoğu öğrenci girdiği devlet sınavından beklediklerinden daha düşük aldıktan sonra farkına varıyor.

Fakat sen zaten bu konu hakkında ne yapmak istediğine karar vermişsin biz burda ne desek boş.. İş sende bitiyor...

Umarım her şey istediğin gibi olur..Süper
Referans URL