Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oyundan Haberler Eylül [1. Sayı]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: ARhEiHU.jpg]





Merhaba Arkadaşlar,Ben Samet Yeni Bir Proje İle Karşınızdayım İnşallah Her Hafta Sayımız Gelicek Beğenecenizi Umuyorum.Mesajlarıda Bekliyorum Haberleri Geçelim Dilerseniz...

GTA V'in Yeni Nesil Çıkış Tarihi Göründü!

[Resim: gta-300-300.jpg]

E3 2014 etkinliğinde yapılan bir duyuruyla birlikte yapımcı Rockstar tarafından Sonbahar mevsiminde yeni nesil konsollar ve PC platformları için çıkış yapacağı söylenen aksiyon oyunu GTA V için bilmiş olduğunuz gibi erteleme söylentileri yalanlanmıştı.

Durum böyle olunca GTA tutkunlarının da Kasım ayında çıkmasını bekledikleri yeni GTA 5'in çıkış aralığı bu kez, Avustralya'lı bir perakendeci tarafından yayınlandı. Yayınlanan yeni oyun çıkış tarihleri kataloğuna göre yeni GTA V'in çıkış tarihi, PS4 ve Xbox One sürümleri için Kasım ayı olarak gösteriliyor. Katalogda oyunun PC sürümüne ait hiçbir bilgi yer almıyor. Yoksa GTA V PC sürümünün iptal edildiği haberleri doğru mu çıkacak? Umarız ki öyle olmaz. Uzun zamandır çıkmasını bekleyen PC kullanıcıları, durum böyle olursa büyük bir hüsrana uğrayacaklardır. Yapımcı Rockstar ise hala sessizliğini korumaya devam ediyor. Yapacakları ilk resmi açıklamayı iple çekiyoruz diyebiliriz.. Yayınlanan kataloğun görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.

[Resim: gta-v-cikis-tarihi-640x360.jpg]

Xbox One'a Türkçe Dil Desteği Geliyor!

[Resim: xbox-300-300.jpg]

ihayet Eylül ayı itibariyle ülkemizde çıkışını gerçekleştirecek olan yeni nesil oyun konsolu Xbox One'ın lansmanı öncesinde Microsoft, Türk kullanıcılarını olduka sevindirecek bir güncelleme müjdesi de verdi.

Yapılan açıklamalara göre yayınlanacak olan yeni Xbox One güncellemesinde Türk kullanıcılara özel birçok özellikler konsola kazandırıldı. Yeniliklerden biri Türkçe dil desteği kazanan Xbox One arayüzü olurken, diğeri ise Xbox One mağazasından TL ile Türk kullanıcılarına alışveriş yapma imkanı sunuluyor. Bunların yanı sıra bir diğer önemli yenilik ise Kinect tarafında yaşanmış. Yayınlanan yeni Kinect güncellemesiyle birlikte konsolun Türkçe komutları algılayabildiği söyleniyor. Henüz Xbox'ın internet sitesinde Kinect'in desteklediği diller arasında Türkçe yer almasa da, resmi sitede Türkçe komutların listesi yer alıyor.

Xbox 360 döneminde Türk kullanıcıları arkaplanda bırakan Microsoft firması, görünüşe bakılacak olursa aynı hatayı tekrarlamayacak. Bizce bu durum, konsolu kullanan oyuncular kadar, kullanmayanlar için de önemi oldukça yüksek bir haber.

Playstation 4'ün 1.76 Güncellemesi Yayınlandı!

[Resim: ps4-30-300.jpg]

Sony, yeni nesil oyun konsolu Playstation 4 için yeni bir güncelleme yayınladı.

Playstation 4'ün 1.76 güncellemesi ne yazık ki konsola yeni bir özellik eklemiyor ve yalnızca konsolu daha bir stabil hale getiriyor. Şu an indirilmeye hazır olan güncelleme, oyun konsolunuzda 194 MB'lık bir yer kaplayacak. PS4 için yayınlanacak olan yeni 2.0 güncellemesinin, konsola birçok yenilikler getireceğiniz birkez daha sizlere hatırlatalım. Daha önce de belirtmiş olduğumuz gibi 2.0 güncellemesinin yenilikleri arasında Share Play özelliği, YouTube uygulaması ve tema desteği gibi hoşunuza gidecek yenilikler yer alıyor.

Eylül ayında Playstation 4 için çıkışını gerçekleştirecek olan yeni oyunların listesi ise şu şekilde;

VELOCITY 2X – 2 EYLÜL
WARRIORS OROCHI 3 ULTIMATE – 2 EYLÜL
DESTINY – 9 EYLÜL
NHL 15 – 9 EYLÜL
DISNEY INFINITIY: MARVEL SUPER HEROES – 2.0 EDITION – 23 EYLÜL
NATURAL DOCTRINE – 23 EYLÜL
MIDDLE-EARTH: SHADOW OF MORDOR – 30 EYLÜL
SHERLOCK HOLMES: CRIMES & PUNISHMENTS – 30 EYLÜL

Resident Evil HD Remastered'dan İlk Oynanış Videosu!

[Resim: resident-300-300.jpg]

2002 yılında gerçekleştirilen Capcom & Nintendo anlaşması ile birlikte oyun dünyasına kazandırılan ve en iyi aksiyon oyunları arasında yer alan Resident Evil Remake, HD sürümüyle birlikte hem yeni nesile hem de o dönemlerde Gamecube oyun konsoluna sahip olamayan kullanıcılar için geliyor.

Yapımcı Capcom, uzun bir süre sonra serinin eski oyunlarına en çok yakınlık gösterebilen Resident Evil: Revelations'a da bir devam oyunu duyurusu gerçekleştirdi. Serinin devam edecek olması, Resident Evil tutkunlarını bir haylı sevindirmiş olsa gerek. Fakat merak edilen o ki; yeni Resident Evil oyunuyla birlikte senaryonun nasıl şekillendirileceği.. İlerleyen günlerde daha da detay kazanacak olan yeni Resident Evil oyununu bir kenara bırakarak asıl konumuz olan yeni PS4 oyununa gelecek olursak; HD sürümüyle yeni nesil oyun konsollarına gelecek olan Resident Evil Remake için ilk oynanış videosu yayınlandı. Oyun için yayınlanan video ve ekran görüntülerine aşağıdan rahatlıkla göz atabilirsiniz.



Assassin's Creed: Rogue Ne Zaman Çıkıyor?

[Resim: rogue-300-300.jpg]

Daha önceki Assassin's Creed oyunlarında birçok bilgi sızdıran Facebook platformunun en iyi Assassin's Creed sayfalarından biri olarak gösterilen Access The Animus, Rogue hakkında yeni bilgiler yayınladı.

Assassin's Creed sayfalarından biri olan Access The Animus, aksiyon oyunu hakkında şu bilgileri yayınladı; Rogue'da, Assassin's Creed III'te tanıdığımız Haytham Kenway, Kuzey Amerika Tapınakçı Üstadı olduğu için oldukça büyük bir role sahip olacak. Bunun yanı sıra Shay'in gelişiminde ona bizzat rehberlik edecek. Haytham ile birlikte önceki oyunlardan tanımış olduğumuz bazı tapınakçı ve suikastçılar da oyun içerisinde yer alacak.

Shay karakteri bir suikastçıyken, suikastçıları ve onların ilkelerini sorgulamaya koyulacak. İlerleyen zamanlarda ise onlara yaptıkları şeyin doğru olmadığını ikna etme çabasına girecek. Böylece suikastçılar ona sırt çevirecek onu öldürmeye çalışacaklar. Ondan sonra kaçmayı başaran Shay, yaralı bir şekilde kurtulacak ve Tapınakçılar sayesinde iyileştirilecek. Rogue'da yanan yağ gemilerindeki tayfaları da yakabileceğimiz ifade edilirken, aksiyon oyunu içerisindeki Puckle Gun silahı ile sadece gemilerin zayıf noktalarını vurmak zorunda kalmayacağız. Tam tersine küçük gemileri top kullanmadan da ortadan kaldırabileceğiz. Bu da demek oluyor ki; Assassin's Creed IV: Black Flag ve Assassin's Creed III oyunlarındaki gibi gemi batırma görevlerine kıyasla gemileri yok etmek daha da kolay olacak.

Assassin's Creed'in yapımcıları, yeni oyunun PC'ye gelmesi konusunda birçok istek aldıkları için bu konuyla da oldukça yakından ilgileneceklerini belirttiler. Yeni Assassin's Creed Rogue oyunu, 11 Kasım tarihinde Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkışını gerçekleştirecek.

Assassin's Creed: Unity'den Yeni Ekran Görüntüleri!

[Resim: unity-300-300.jpg]

Ubisoft'un sevilen aksiyon oyunlarından biri olan Assassin's Creed'in yeni serisi Assassin's Creed: Unity, bilmiş olduğunuz gibi eski nesil oyun konsolları için çıkışını gerçekleştirecek olan Assassin's Creed: Rogue'un çıkış tarihine ertelendi.

Assassin's Creed tutkunlarının merakla bekledikleri Assassin's Creed: Unity için tarih ne kadar ertelenmiş olsa da, her geçen gün oyun için gelişmeler devam ediyor. Şimdi ise Assassin's Creed: Unity'nin yeni ekran görüntüleri yayınlandı. DÜn ise Assassin's Creed: Rogue için birkaç yeni ekran görüntü paylaşımı yapılmıştı. Eski nesil için çıkışını gerçekleştirecek olan oyunun yeni ekran görüntülerinin yayınlanmasından sonra Ubisoft, yeni oyun Assassin's Creed: Unity için de 5 adet yeni ekran görüntüsü yayınladı. Yayınlanan yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz..

[Resim: unity-1-640x360.png]

[Resim: unity-2-640x360.png]

[Resim: unity-3-640x360.png]

[Resim: unity-4-640x360.png]

[Resim: unity-5-640x360.png]

Project Cars'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!

[Resim: project-300-300.jpg]

Yeni nesil araba yarış oyunlarından biri olan Project Cars, hem sanal gerçeklik desteği hem de görselleriyle oyuncuların büyük bir heyecanla beklediği yeni oyunlar arasında.

İngiltere'nin en iyi perakendecilerinden birisi, Twitter sayfası üzerinden Bandai Namco'nun Project Cars oyununun çıkış tarihini açıkladı. Yapımcı firmanın belirttiğine göre yarış oyunu Project Cars, Xbox One, PC, PS4 ve Wii U için 21 Kasım tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Böylece Kasım ayında çıkışını gerçekleştirecek sağlam yapımlar arasına yeni yarış oyunu Project Cars'ta katılmış oldu. PC platformu için de hazırlanan Project Cars sistem gereksinimleri şu şekilde;

Minimum Gereksinimler:

İşlemci: 2.66 GHz Intel Core 2 Quad Q8400, 3.0 GHz AMD Phenom II X4 940
Ekran Kartı: nVidia GTX 260, ATI Radeon HD 5770
Bellek: 4 GB RAM, 1GB Video RAM

Önerilen Gereksinimler:

İşlemci: 3.5 GHz Intel Core i7 3700, 4.0 GHz AMD FX-8350
Ekran Kartı: nVidia GT600 series, AMD Radeon HD7000 series
Bellek: 8Gb RAM, 2Gb Video RAM

Ryse: Son Of Rome Çıkış Tarihi Ne Zaman?

[Resim: rome-300-300.jpg]

Crytek'in yeni nesil oyun konsolu Xbox One'a özel olarak geliştirmiş olduğu ve Xbox One'ın çıkış oyunlarından biri olan Ryse: Son of Rome'un PC platformu için duyruldu.

4K teknolojisi ile birlikte PC platformlarına gelecek olan savaş oyunu Ryse: Son of Rome'un "İntikam" adında yeni bir videosu yayınlandı. Crytek tarafından yayınlanmış olan yeni oyun videosu ile birlikte Ryse: Son of Rome çıkış tarihi belli oldu. Ryse: Son of Rome böylece 10 Ekim tarihinde PC platformu için çıkışını gerçekleştirecek. Steam'de kendine yer edinen oyun, 39,99 dolarlık bir fiyatla ön siparişe açılmış durumda. Oyuna ön sipariş ile sahip olmak isteyen oyuncuların elini çabuk tutması gerekiyor.

Minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows Vista SP1, Windows 7 veya Windows 8 (64bit)
İşlemci: Intel Dual-Core 2.8GHz/ AMD Dual-Core 3.2 GHz ya da daha iyisi
Hafıza: 4 GB RAM
Grafik: 1 GB video RAM'e sahip DirectX 11 destekli ekran kartı
Dahili Bellek: 26 GB boş alan

Önerilen sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows Vista SP1, Windows 7 veya Windows 8 (64bit)
İşlemci: Intel Quad-Core veya AMD Octo-Core
Hafıza: 8 GB RAM
Grafik: 4 GB video RAM'e sahip DirectX 11 destekli ekran kartı
Dahili Bellek: 26 GB'lık boş alan

The Sims 4'te İlginç Bir Hata!

[Resim: sims-300-300.jpg]

The Sims serisinin merakla beklenen yeni oyunu The Sims 4 bilmiş olduğunuz gibi dün (04.09) itibariyle çıkışını gerçekleştirdi ve her zaman olduğu gibi yeni hayat simülasyon oyununun korsan sürümü internete yayıldı.

Birçok oyuncunun belirttiğine The Sims 4'ün korsan sürümünü oynayan oyuncular ilginç bir hata ile karşı karşıya kalıyorlar. The Sims oyununun her serisinde olduğu gibi, The Sims 4'te de karakteriniz duşa veya tuvalete girdiğinde üzerinde mozaikleşme olur. Oyun karakteriniz tekrar giyindiği zamanda bu mozaikleşme ortadan kaybolur. Fakat The Sims 4'ün korsan sürümünde bu mozaikleşme kaybolmuyor ve üstelik daha da genişleyerek oyunu oynanamaz bir duruma getiriyor. Yapımcı EA tarafından bu hata ile korsan sürümün önüne geçmek amaçlandığına dair hiçbir açıklama olmasa da, birçok The Sims 4 oyuncusu durumun bu olduğu görüşünde. The Sims 4'ün hem korsan hem de orijinal sürümünü deneyen oyuncular, yaşanan bu The Sims 4 hatasının yalnızca korsan sürümde meydana geldiğini belirtiyorlar.

EA gerçekten bu hatayı korsanın önüne geçmek için düzenlediyse, gerçekten çok akıllıca bir yol izlemiş diyebiliriz.

Call of Duty Advanced Warfare'ın Yeni Multiplayer Videosu!

[Resim: call-300-300.jpg]

Call of Duty tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Call of Duty: Advanced Warfare'ın multiplayer moduna özel 7 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı.

Call of Duty: Advanced Warfare için yayınlanan yeni oynanış videosunda, oyunun Multiplayer modunda bulunacak olan exoskeleton hareketleri bizlere tanıtılıyor. Bu hareketlerin, Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer modunda ne gibi etkiler yaratacağı da detaylandırılmış durumda. Ayrıca oyunda yönetmiş olduğunuz karakteri nasıl özelleştirebileceğinize dair pek çok bilgiyi de bu videoda görebilirsiniz. Sledghammer Games tarafından geliştirilen Call of Duty: Advanced Warfare, 4 Kasım tarihinde PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek.



Bu Haftalık Benden Bu Kadar Mesajlarınızıda Bekliyorum Afiş İçin TARIHCI'ye Teşekkurler...
vaş be . çok begendim harika özellikle introyu . her hafta bunu beklicem . gerçekten emegine sağlık . Süper Süper
Konuyu düzenlersen sevinirim Gülümseme
Düzenli.
Sims 4 ile ilgili haber doğru ise biz nasıl oynucaz o kadar param yokki
Böyle bir çalışmada sitede yeni olmama rağmen bir katkım olması beni sevindirdi Gülümseme

(05.09.2014 19:14)the darkguardian Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]vaş be . çok begendim harika özellikle introyu . her hafta bunu beklicem . gerçekten emegine sağlık . Süper Süper

Ben düzenledim Gülümseme
Referans URL