Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Facebook'un Yenilenen Gizlilik Ayarları
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: hilCHZ1.jpg]

Facebook'ta eleştiri alan noktalardan birisi, sürekli olarak güncellenen gizlilik ayarları. Kullanıcılar, bu ayarlar içerisinde boğulmak istemeyip özensiz şekilde ayarlama yaptıklarında, üçüncü şahıslar tarafından görülebilecek paylaşımlarda bulunabiliyorlar.

Facebook, kullanıcılarının bu sorunları yaşamaması için gizlilik ayarlarını baştan sona yenileyerek daha da kolaylaştırıyor. Bir süredir üzerinde çalışılan bu özelliğe ulaşmak için bildirim panelinde bulunan "kilit" tuşuna tıklayın.

İlk olarak burada dinozor görünümündeki Gizlilik Ayarı Kontrolü'ne girin.

[Resim: 7YgX9WN.jpg]

Gönderilerin başlığı altında bulunan bölümde, paylaştığın içeriklerin kimler tarafından görüldüğüna bakabilirsiniz. Arkadaşlar olarak seçerseniz, paylaşımlarınız sadece arkadaşlarınız tarafından görülür. Herkes seçiliyse bu da listenizde olmayan kişilerin de paylaşımlarınızı görebileceği anlamına gelir.

[Resim: 2gUFCvA.jpg]

Uygulamaların kısmının hemen altında, Facebook'a yüklediğiniz uygulamaların arkadaş listenize olan erişim durumuyla ilgili gizlilik bilgileri veriliyor. Buradan, hangi uygulamaların kimlere görünmesini istediğinizi ayarlayabiliyorsunuz.

[Resim: ElFZT1T.jpg]

Bu işlemleri yaptıktan sonra Bitir! butonuna tıklayarak gizlilik işlemlerinizi tamamlamış oluyorsunuz.



''ALINTIDIR''
Referans URL