Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Medal of Honor Warfighter-[FLT] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Arkadaşlar oyunu bitirmiş biri olarak gerçekten Medal Of Honor adının hakkını veren bir oyun diyebilirim. Hem grafikleriyle hem de senaryosuyla oynamaya değer bir oyun olduğunu düşünüyorum
Dosya boyutu ne kadar
Bu oyununda lınki ölmüş...
Link Tarafımca Güncellenmiştir .
Merabalar kolay gelsin şimdi oyunu indirdim ve içinden 3 dosya çıktı ve originden hiç oyun yüklemedim setup dediğim zaman origin'den key felan istiyor nasıl yüklemem gerekiyor yardımcı olurmusunuz...
Kardeş ne oyunu indirdim winrar dosyasının içinden 3 klasör çıktı buları oluşturdugum bir klaösürün içine atıyorum ama sadece Orginsetup. var nasıl yapacam kurulumu ? Videoyu izledim fakat daemon tools kullanmış ben hiç kullanmadım nasıl yapcam lütfen yardımcı olurmusunuz.
(28.12.2014 16:34)Mohow Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kardeş ne oyunu indirdim winrar dosyasının içinden 3 klasör çıktı buları oluşturdugum bir klaösürün içine atıyorum ama sadece Orginsetup. var nasıl yapacam kurulumu ? Videoyu izledim fakat daemon tools kullanmış ben hiç kullanmadım nasıl yapcam lütfen yardımcı olurmusunuz.

Sitenin üstünde ki yardım linkini incele.
oyunu oynayan lar nasıl oyun cod ve bf nin arasına girirmi ?
(30.08.2015 21:05)mehmet_lamborghini Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]oyunu oynayan lar nasıl oyun cod ve bf nin arasına girirmi ?
Oyunu oynadım fakat bf ile cod arasında değil birazcık aşağıda kalmış gibi. Ama oyun oynanır gayet güzel oyun hikayesi diğerlerinden oldukça farklı.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans URL