Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Geleneksel 10. Zamunda Torrent Eylül CD Key Çekilişi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Çekilişe katılmak istiyorum.
Bende katılmak istiyorum.
Çekilişe katılmak istiyorum.
Bende katılmak istiyorum
Çekilişe Katılmak istiyorum
(02.09.2014 13:46)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar, geleneksel her ay yaptığımız bir cd key çekilişiyle yine karşınızdayım.

Katılım Şartları:

- 20 Yorumunuz olmalı.
- Online sürenin kayıt olma tarihinizden bu zamana kadar geçmiş olan ay sayısı kadar gün online süreniz olması gerekmekte. Örneğin 15.07.2014 tarihinde kayıt olmuş birinin online süresi 2 gün olmalı. (Profilinizden ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.)
- Kayıt olma tarihiniz Ağustos Ayı veya önceki aylarda olmuş olması gerekmekte.


Kurallar:

- Katılmak istiyorsanız "Çekilişe Katılmak İstiyorum" yazarak yorum atmanız yeterli.
- Toplu şekilde listeye eklenirsiniz "Neden halen listeye eklenmedim" benzeri yorum atanların başvuruları geçersiz sayılır.
- Şartları tamamlamadan bulunulan katılma istekleri kabul edilmiyicektir.
- Kazanan kişi çekiliş sonuçlandıktan sonra ki 24 saat içerisinde özel mesaj yoluyla istediği ödülü bildirmek zorunda. Bildirmediği takdirde çekiliş tekrar yapılarak kazanan değişir.
- Aynı İP'ye sahip kişiler tespit edildiğinde mazeretsiz banlanır. Aynı apartmandaydık, kardeşimdi gibi durumlarda aranızdan sadece biri katılmak zorunda.
- Daha önceki çekilişleri kazananlar bir daha katılamazlar. (Katılamayacaklar: LastWorld - Patron - BaKu GaMeS - Engincan1451Fatih - ZT Adam - Huso001 - Furkan)
- Katılan kişiler proxy programları kullanmamalı. Kullanmanız durumunda başka çekilişe katılanla aynı ip kullandığınız tespit edilirse uyarısız banlanırsınız.


Çekiliş Tarihi 30 Eylül 2014 (Katılımlar 29 Eylül 2014 tarihinde biticek.)


Katılanlar:



"katılmak istiyorum" diyen arkadaşların bazıları kesinlikle katılım şartlarına uymuyor. kurallar değişse bu konu başlığında belirtilirdi. arkadaşlar kuralları iyi okumadı sanırım. ben de isterim katılmak ama şartlar tutmuyor. bir dahaki sefere artık. katılanlara hayırlı olsun SüperSüper
Evet, alımlar bitmiştir.
Fantom zaten çekiliş listesini hazırlerken kontrol edicek yani onlar boşa yazıyorlar ve katıldıklarını sanıyorlar iki satır yazıyı okuyamayacak kadar aciz insanlar ne diyelim.
Konu kilitlenmişti Ömer.
Konu kilit tekrardan.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaşlar çekiliş listesi güncellenmiştir. Gördüğünüz hataları bana öm ile bildirin. Yarın akşam saatlerinde çekilcek çekiliş.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL