Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oyun Videosu Denemesi [GameMix - JeanReno]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Herkese merhaba arkadaşlar ben Sercan bugün ilk defa denediğim bir oyunlardan ve The Crew'in müziği ile bir şeyler yapmak istedim. Biliyorum acemice olmuş sizce nasıl olmuş? Fikirleriniz benim için önemli. İlerleyen zamanlarda kendimi geliştireceğim efektler vs hepsi bana ait 720p HD izleyebilirsiniz Gülümseme Not: D.B. Cooper başka yerdeki bir kullanıcı adım ve bana aittir.



Çok güzel olmuş eline sağlık ama şarkı tam patladığında nfs çıkmalıydı bence.
(31.08.2014 15:35)Arno Victor Dorian Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok güzel olmuş eline sağlık ama şarkı tam patladığında nfs çıkmalıydı bence.

Sonuna doğru tekrar çıkıyor. Peş peşe çok koymak istemedim Gülümseme
Sırf Assassin's Creed Unity için yapsana bence onda süper olur Açık Ağızlı Gülümseme
(31.08.2014 15:41)Arno Victor Dorian Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sırf Assassin's Creed Unity için yapsana bence onda süper olur Açık Ağızlı Gülümseme

Bilemem ilerleyen zamanlarda yeteri kadar video bulursam yaparım bu beğenilirse Açık Ağızlı Gülümseme
Bende tek bir oyun üzerinden gitmelisin diye düşünüyorum hatta müziğin gidişatına uygun böyle görüntülerle hoş olabilir aşşağıda ki örnek gibi ama aşşağıda ki animede ki sahnelerden yapılmış sadece örnek olması açısından koyuyorum. Ama yine eline sağlık ciddi emek isteyen bir iş.


(31.08.2014 16:07)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende tek bir oyun üzerinden gitmelisin diye düşünüyorum hatta müziğin gidişatına uygun böyle görüntülerle hoş olabilir aşşağıda ki örnek gibi ama aşşağıda ki animede ki sahnelerden yapılmış sadece örnek olması açısından koyuyorum. Ama yine eline sağlık ciddi emek isteyen bir iş.



Abi bu fazlasıyla Profesyonel birde hangi anime bu kan dehşet vahşet bağıesak havada uçuşuyor Açık Ağızlı Gülümseme ama bir dahakine yaparsam tek oyun üzerinden yaparım Gülümseme
Ben çok beğendim eline sağlık .
Açık Ağızlı Gülümseme haklısın ama geliştirirsen yaparsın sen.
Referans URL