Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Volkan Demirel Kimdir ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: sQMGrTm.png]

Volkan Demirel

Volkan Demirel (d. 27 Ekim 1981), Türk millî kaleci. Fenerbahçe'de forma giymektedir. Türkiye'de 2010 ve 2012 senelerinde Futbol Plus Dergisi Yılın Futbol Oscarları kapsamında yılın kalecisi seçilmiştir.

Kulüp kariyeri

Volkan Demirel şimdiye kadar Ersun Yanal, Aykut Kocaman, Christoph Daum, Zico ve Luis Aragonés gibi antrenörler ile çalışmıştır. Şu anda İsmail Kartal ile birlikte çalışmaktadır.

İlk yılları

27 Ekim 1981 tarihinde İstanbul'un Merdivenköy Mahallesi'nde doğan Volkan Demirel, anne tarafından Rizeli bir Laz, baba tarafından ise Artvinli bir Gürcüdür.[1] Kaleciliğe ortaokul takımında başladı. Okul takımında genelde orta saha mevkiinde görev yapan Volkan, takımın kalecisinin takımdan ayrılmasının ardından kaleye geçti. Volkan bunun ardından okul takımındaki arkadaşlarıyla Kartalspor'a transfer oldu. Kartalspor'da ilk resmi maçına 24 Eylül 2000 tarihinde Sarıyerspor maçında çıkan Volkan Demirel, bu maçta kalesinde 2 gol görmüştür ve maç 2-2 bitmiştir. Kartalspor'da Servet ve Egemen gibi millî futbolcularla forma giyen Volkan, bu takımda 51 maçta forma giydi ve burada geçirdiği iki yılın ardından 2002-03 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer oldu.


Fenerbahçe

2002-2003
Fenerbahçe'deki kariyeri 29 Haziran 2002'de TSV Dorfen ile yapılan hazırlık maçı ile başladı. İlk resmi maçına Rüştü Reçber'in sakatlığı nedeniyle 26 Nisan 2003'te Samsunspor karşısında çıkmıştır. Maçın ilk dakikalarında kalesinde gol görmüştür fakat Johnson'ın attığı golle karşılaşma 1-1 sonlanmıştır. Ayrıca Volkan, bu maçta 24 numaralı formayı giymiştir. 2002-03 sezonunda Süper Lig'de Fenerbahçe - Diyarbakırspor maçında çıkan tartışmaya yedek kulübesinden karışıp kırmızı kart gören Volkan, 2002-03 sezonunda başka maçta şans bulamamıştır.

2003-2004
2003-04 sezonunda ise Rüştü'nün Barcelona'ya transfer olmasının ardından teknik direktör Daum tarafından şans bulmaya başlayan Volkan, bu sezon ilk maçına 7 Aralık 2003 tarihinde MKE Ankaragücü karşısında çıkmıştır ve takımı Hooijdonk'un 2 golü, Ümit ve Selçuk'un golleriyle 4-1 galip gelmiş ve Fenerbahçe formasıyla ilk galibiyet sevincini yaşamıştır. 13 Aralık 2003 tarihinde Fenerbahçe'nin Denizlispor ile oynadığı karşılaşmada kalesini gole kapatan Volkan, takımının 2-0 galip gelmesinde büyük pay sahibi olmuştur ve ilk defa bir resmi maçta kalesini gole kapatmıştır.

Volkan ilk Galatasaray derbisine 28 Şubat 2004 tarihinde çıkmıştır. Fenerbahçe, Nobre'nin golüyle öne geçmiştir fakat daha sonra Volkan, Ömer'in golüne engel olamamıştır. Fakat son dakikalarda Mehmet Yozgatlı'nın attığı golle Fenerbahçe, karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmıştır.


ALINTIDIR.
şu adamı ne zaman görsem küfüre başlıyorum....
Türkiye futboluna bir bu yakışmıyor birde Melo neyse bir birlerini buluyorlar hep maçlarda Gülümseme


Sent from my iPhone using Tapatalk
Referans URL