Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Carl “CJ” Johnson, GTA V’e mi geliyor?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Grand Theft Auto V‘in DLC paketi, GTA: San Andreas‘ın karakteri CJ‘i mi içerecek? Eğer, GTA V’de Franklin Clinton‘u canlandıran, Shawn “Solo” Fonteno tarafından bu konuda gizemli bir yorum yapılırsa, bu kesinlikle mümkün.

IGN‘nin New York Comic Con‘daki GTA V paneli, baştan sona harikaydı. Greg Miller‘ın sohbette moderatörlük yaparken, Fonteno, Ned Luke(Michael) ve Steven Ogg(Trevor) arasında güzel bir sohbet yaşandı. Ama, üç aktöre de en çok hangi oyun karakterini seslendirmek istersiniz diye sorulunca işler iyice heyecanlandırıcı hal almaya başladı.

Fonteno, soruyu GTA: San Andreas’ın ana karakteri Carl “CJ” Johnson olarak cevapladı. Tabiki bu Fonteno’nun hayalindeki rol olabilir, ama Fonteno ve CJ’i seslendiren Young Malay, şu anda bir projede birlikte çalışıyorlar. Greg bu projenin ne olduğu konusu üzerinde durunca, Fonteno, soruyu atlayıp hemen konuyu değiştirdi.

Bu proje acaba GTA V için bir DLC olabilir mi? CJ’i The Lost and the Damned veya The Ballad of Gay Tony‘de görebilir miyiz? CJ’in hikayesi, 90′ların sonunda öcünü almış zengin bir adam olarak sonlanmıştı. Eğer, CJ bu oyunda görünecekse, daha yaşlı ve PS2 atmosferinden çok daha farklı bir adam bekliyoruz.

Fonteno’nun bu soruya yorumunu nasıl değerlendiriyorsunuz? Bir müzik projesi veya bir film?

Tabi bu arada merak ediyorsanız, Ned Luke, Mario‘yu, Steven Ogg ise Pac-Man‘i seslendirmeyi seçti.
Referans URL