Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Atatürk'ün Emriyle Çıkartılan Türk Askerlerine Din Eğitim Kitabı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merak edenler için kitabın içeriğini hakkında bilgi... Cumhuriyetin ilk yıllarında hazırlanan, dönemin GKB. Mareşal Fevzi Çakmak tarafından övgülü bir önsözü yazılan ve Diyanet İşleri Başkanlarından büyük âlim Ahmet Hamdi Akseki Hocamızca hazırlanan, “ASKERE DİN KİTABI”; Atatürk’ün Cumhurbaşkanlığı sürecinde, bütün askeri birliklerde ders kitabı olarak okutulmuştur. Çünkü Atatürk imansız ve İslamsız bir milletin ayakta kalamayacağını ve hele maneviyatsız bir askerin düşmanla savaşamayacağını, vatanını ve halkını hakkıyla savunamayacağını bilecek kadar akıllı, inançlı ve şuurludur. Atatürk döneminde askerler Kur'an üstüne yemin ediyordu: Evet, Cumhuriyet'in ilk yıllarında Atatürk'ün ölümüne kadar Harp Okulu öğrencilerine Kur'an üzerine yemin ettiriliyordu. 6 Eylül 1937 tarihli belgenin üzerinde, "Harbiye Mektebi'nde ikmali tahsil eyliyen zabitana mahsus şahadetname" yazıyordu ve o dönemde Atatürk henüz yaşıyordu. Hemen altta ise "Resmi Tahlif" ifadesi göze çarpıyordu. Bugünkü Türkçe ile buna "Resmi Yemin Belgesi" demek uygundu. O dönemin yemin metninde aynen şöyle yazıyordu: "Ben, sulhta ve harpta, karada ve denizde ve havada ve her nerede olursa olsun, milletime ve memleketime daima doğruluk ve sadakatla hizmet ve hükümeti cumhuriyemizin bütün kanun ve nizamlarına ve amirlerimin her türlü emirlerine bütün kalbimle itaat etmekten ayrılmayacağıma ve milletimin namına, mukaddes şerefli sancağımın şanını ve askerliğin namus ve şerefini canımdan aziz bilib bu uğurda seve seve canımı feda etmekten çekinmiyeceğime ve asıl vazifem olan; namuskâr, özü ve sözü doğru ve gayretli bir asker olarak çalışmaktan başka bir şey düşünmiyeceğime, Cenab-ı Allah'ın kelamı olan Kur'an-ı Azimüşşana el basarak yemin ediyorum." Metnin sonunda da: "Vallah ve billah" ifadeleri yer alıyordu. Aynı belgede Harbiye Mektebi'nde verilen dersler de sıralanıyordu. Bunların arasında "İlmiahlak" göze çarpıyordu. İçinde din dersi de bulunuyordu. Apaçık ortada; Atatürk döneminde Harp Okulu öğrencileri zorunlu din dersi okuyor, Kur'an üstüne el basarak yemin ediyordu. Bitmedi, Atatürk'ün sağlığında İslam Âlimlerinden Elmalılı Hamdi Yazır'a Türkçe Tefsir yazdırıyor, Ahmet Hamdi Akseki’ye ise, askerler için özel "din kitabı" hazırlatıyor ve bunu bütün Silahlı Kuvvetler mensuplarına okutturuyordu.

Atatürk'ün Kasım 1918 tarihli altında “Bir gaza ettik ki hoşnud eyledik peygamberi” yazan fotoğrafı
[Resim: LdzQq1.jpg]

Atatürk'ün Emriyle Türk Askerleri İçin Hazırlanan Din Kitabı
[Resim: BoQ8j9.jpg]

Sonuç olarak Atatürk, Türk milletinin kadim bir evladı ve Allahın bize bir lütfudur. Türkler dahil tüm islam dünyası çökmüş bitkin haldeyken, Türk toprakları acı çekerken konuşulan tek bir konu vardı ve o da ' Hangi Ülkeye Bağlanalım' konusuydu. Egede İttihat ve Terakki meclisi fes etmiş ve azadlık kararı yerine Almaların tarafını seçmişti, İstanbul hükümeti İngilizlere boyun eğmiş çaresizce kıvranmaktaydı. Gene İstanbulda Said Nursi gibi veledler 'Lemalar' gibi hikaye kitapları yazarken bir Yörük Türkmen evladı olan Mustafa Kemal Atatürk artık içindeki milli kin ve bağımsızlık sevdasına karşı koyamayıp yaşanan olaylara karşı çıkmak için işe koyuldu ve nemi oldu ?
24 yaşında tutuklandı, günlerce sorguya çekildi ve 2 ay tek başına bir hücrede hapis yattı.
25 yaşında sürgüne gönderildi.
27 yaşında kendisinden bir yaş büyük meslektaşı, kendisinin de üyesi bulunduğu derneğin çalışmaları ile kahraman ilan edilirken, kendisi hiç önemsenmiyordu.
30 yaşında kendisi başka kentleri düşman elinden kurtarmaya çalışırken, doğduğu kent düşmanların eline geçti.
30 yaşında amiri, onu kendisinden uzaklaştırmak için başka göreve atanmasını sağladı. Yeni görevinde fiilen işsiz bırakıldı. Aylarca boş kaldı.
37 yaşında böbrek hastalığından Viyana’da 2 ay hasta ve yalnız halde yattı.
37 yaşında komutan olarak yeni atandığı ordu dağıtıldı.
38 yaşında Savunma Bakanı tarafından görevinden atıldı.
38 yaşında bir toplantıda giyebileceği bir tek sivil elbisesi bile yoktu ve başkasından bir redingot ödünç aldı. Ayrıca cebinde sadece 80 Lirası vardı.
38 yaşında kendisi için tutuklama kararı çıkarıldı.
38 yaşında en yakın beş arkadaşından üçü, onun kongre temsil heyetine üye olmaması için oy kullandı.
39 yaşında idam cezasına çarptırıldı.
Fakat yaşanan bu olayların hiç biri Atatürk'ün önüne engel olamadı, Mustafa Kemal Atatürk 29 Ekim 1923 ' de Osmanlı İmparatorluğunun yıkık, çökmüş ,bitkin ve küllerinden doğan, gücünü kahraman Türk Milletinden alarak bu Bağımsız Türk Devletini kurdu. Yaptığı inkılaplar Japonya'da,Çin'de, Fransa'da ders kitabı olarak okutuldu. Ata sözlerine nail oldu ' Zorda kalırsan Atatürk gibi düşün ! ' .Putperest araplar Kabeyi yıkmak üzereyken Ordumu alır sizi mahvederim diyen bir liderdir Atatürk. Sizce Atatürk'e kim iftira atabilir, hala nasıl dinsizlikle suçlayabilir ?


Türklerden başka dini ve vatanı uğruna canını vermeye hazır asker görmedim.-Hamilton
Vatan sevgisi imandan gelir.- Hz. Muhammed
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,
Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.-Mithat Cemal Kuntay
Vatan sevgisi imandandır (kelam-ı kibar)
Kılıçla alınan vatan, para ile satılmaz.-2. Abdülhamid

Allah Türk Milletini Korusun ! Mustafa Kemal Atatürk ve Vatanımız İçin Şehid Olan Kahraman Türk Askerlerinin Ruhları Şad Mekanı Cennet Olsun.

-Ahmet Barcu Kocaaslan
M.KEMAL 20-24 YAŞLARI ARASI = 2. ABDÜLHAMİD İN İZMİR VE PARİS MERKEZLİ JÖN TÜRKLERİ OLARAK DARBE PLANLARI YAPAN ŞAHISLARI (O GÜNGÜ ADIYLA DEVRİM) TOPARLAYAN (KİMİN TALİMATIYLA BİLİNMEZ) KİŞİDİR. O YILLARDA YAPTIĞI SEYEHATLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ. HATTA İTTİHAT VE TERAKKİ YE DAHİL BİR SUBAYDIR.

1909 YILI 2.ABDULHAMİD İN TAHTAN İNDİRLMESİNDE Kİ OLAYDA HAREKAT ORDUSUNUN BAŞINDA İDİ. (YAŞ 27) OLAY DA ŞUDUR PADİŞAH YANLISI GAZETECİ GALATA KÖPRÜSÜNDE ÖLDÜRÜLÜR ERMENİLER BU GÜNKÜ GEZİ PARKINDA ELLERİNDE TÜRK BAYRAKLARI AYAKLANIR. PADİŞAH YANLISI HALK DA KARŞISINDA AYAKLANIR. HAREKAT ORDUSU İÇ KARIŞIKLIĞI ÖNLER SELİMİYE KIŞLASI DAĞITILIP YIKILIR. SONUÇ SUÇLU PADİŞAH AYNI ZAMANDA İSLAM HALİFESİ 2 Sİ GAYRİ MÜSLİM 4 KİŞİ TARAFINDAN HAL FETVASI İLE TAHTTAN İNDİRİLİR.

EN ÖNEMLİ OLAN YAŞ 37
BU GÜNKÜ ORTA DOĞU FİLİSTİN - ŞAM CEPHESİ. İNGİLİZLERLE BİREBİR SAVAŞTIĞIMIZ BU CEPHEDE 7. ORDU 8. 4. ORDUYA HABER VERMEDEN GERİ ÇEKİLMESİ BU ORDULARIN TAMAMEN İMHA EDİLMESİNE SEBEP OLMUŞTUR. HABER VERMEDEN DİYORUZ ÇÜNKÜ CEPHE KOMUTANI MAREŞAL VON SANDERS İN EMİRİNİ DİNLEMEMİŞTİ. 7. ORDUNUN KOMUTANI M.KEMAL DİR. DİĞER ORDULAR ÇARPIŞIRKEN ARADAN GEDİK AÇAN 7. ORDU BU TOPRAKLARIN İNGİLİZLERE GEÇMESİNE VESİLEDİR. BU SEBEPLE GÖREVDEN ALINDI M.KEMAL.

İLGİNÇ BİR NOT VERELİM İNGİLİZ GENERAL ALLENBY 7-8-4. ORDULARIN TÜM SİLAH VE TECHİZATLARIYLA 57 BİN ASKERİN ESİR ALINDIĞINI (5500 SUBAY) RAPOR ETMİŞTİR. 3. 20. VE 22. KOL ORDU KOMUTANLARI REFET BELE - ALİ FUAT CEBESOY - İSMET İNÖNÜ HÜRRİYET İÇİNDE EVE VARMIŞLARDIR. OSMANLI HİÇ BİR CEPHEDE BU DENLİ TECHİZAT VE ASKER ZAYİ EDEREK YENİLMEMİŞTİR.

TARİH AYRINTILARDA GİZLİDİR.

BU ARADA M.KEMALİ KİMSE DİNSİZLİKLE SUÇLAMIYOR. BİZZAT KENDİSİ SÖYLÜYOR BUYRUN KENDİ VİDEOSUDUR.

https://www.youtube.com/watch?v=lZ-KajhkqMU

BU YORUMU YAZMAMDAKİ AMACIMDA ŞUDUR Kİ;

BENİM GİBİ OSMANLI TORUNU OLAN HİÇ BİR TÜRK EVLADINI BİR KİŞİYE ODAKLI SENARYO TARİHİ YUTTURAMAZSINIZ. O TARİH Kİ SAVAŞ KAYBETMEYEN KAZIM KARABEKİR PAŞALAR HAİN. HİÇ SAVAŞ KAZANMAMIŞ İSMET İN ÖNÜLER KAHRAMAN GÖSTEREN BU YALANA BİR SON VERİN. (1.2. İNÖNÜLERİ TBMM KAYITLARINDAN İNCELEYİNİZ.) FETH EDİLEN TÜM TOPRAKLARDA AĞAÇ BİLE KESMEYEN EJDAT PADİŞAHLARI HAİN, AMA SEBEPSİZCE MİLYONLARCA MÜSLÜMANI KATLEDEN BATI DEVLETLERİNİ MEDENİ OLARAK KABUL EDEN BU YALAN TARİHE ARTIK BİR SON VERİN.BİR JAPONUN KİMANOSU VE 3000 YILLIK DİLİNE RAĞMEN UYGAR DEYİP TE, KILIK KIYAFETTEN TUT DA 1000 YILLIK DİLİMİZE GERİCİLİK KİSVESİYLE DEVRİM ADI ALTINDA DARBE YAPAN ZİHNİYETE BİR SON VERİN.

DÜNYA TARİHİNDE MAĞLUP ETTİĞİ DEVLETLERİN KÜLTÜRÜNÜ ALAN BAŞKA HANGİ BİR DEVLET VEYA MİLLET VARDIR? YA BİZ HİÇ SAVAŞMADIK YADA KAZANDIĞIMIZ SAVAŞI BİRİLERİNİN ELİYLE MASADA BIRAKTIK....
(07.02.2015 15:04)nasreddinhodja Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]BU YORUMU YAZMAMDAKİ AMACIMDA ŞUDUR Kİ;

BENİM GİBİ OSMANLI TORUNU OLAN HİÇ BİR TÜRK EVLADINI BİR KİŞİYE ODAKLI SENARYO TARİHİ YUTTURAMAZSINIZ. O TARİH Kİ SAVAŞ KAYBETMEYEN KAZIM KARABEKİR PAŞALAR HAİN. HİÇ SAVAŞ KAZANMAMIŞ İSMET İN ÖNÜLER KAHRAMAN GÖSTEREN BU YALANA BİR SON VERİN. (1.2. İNÖNÜLERİ TBMM KAYITLARINDAN İNCELEYİNİZ.) FETH EDİLEN TÜM TOPRAKLARDA AĞAÇ BİLE KESMEYEN EJDAT PADİŞAHLARI HAİN, AMA SEBEPSİZCE MİLYONLARCA MÜSLÜMANI KATLEDEN BATI DEVLETLERİNİ MEDENİ OLARAK KABUL EDEN BU YALAN TARİHE ARTIK BİR SON VERİN.BİR JAPONUN KİMANOSU VE 3000 YILLIK DİLİNE RAĞMEN UYGAR DEYİP TE, KILIK KIYAFETTEN TUT DA 1000 YILLIK DİLİMİZE GERİCİLİK KİSVESİYLE DEVRİM ADI ALTINDA DARBE YAPAN ZİHNİYETE BİR SON VERİN.

DÜNYA TARİHİNDE MAĞLUP ETTİĞİ DEVLETLERİN KÜLTÜRÜNÜ ALAN BAŞKA HANGİ BİR DEVLET VEYA MİLLET VARDIR? YA BİZ HİÇ SAVAŞMADIK YADA KAZANDIĞIMIZ SAVAŞI BİRİLERİNİN ELİYLE MASADA BIRAKTIK....


Peki. Türkler islamiyeti benimsedikten sonra Arap kültürüne yakınlaşmasına niye ses çıkarmıyorsunuz?
O dönemde insan haklarına saygılı, sağlam bir sosyal yapıya oturmuş bir kültürü benimsemekte ne zarar var?
Osmanlı Torunu diyorsunda kendine diğerleri değil mi? Osmanlı İmparatorluğu yıkılalı neredeyse 1 asır oldu. Boş boş fantezilerinizi kendinize saklayın.

""KILIK KIYAFETTEN TUT DA 1000 YILLIK DİLİMİZE GERİCİLİK KİSVESİYLE DEVRİM ADI ALTINDA DARBE YAPAN ZİHNİYETE BİR SON VERİN. "

Suudi Arabistan'da hem çok sevdiğiniz Arapça'yı hem de çok sevdiğiniz kıyafeti giyebilirsiniz.

Ayrıca sizin sorununuz M.Kemal Atatürk'le değil Laiklik, Humanizm gibi değerlerle..
Madem Secular bir ülkede yaşamak istemiyorsanız gidin Suudi Arabitan'a
Herkesin fikirlerine saygılıyım tabi ki de ama sen bir padişah emrinde kalmayı aynı çobanın emrinde ki koyun gibi makul görüyorsan elbette bir şey denemez sana ait bir düşüncedir. Ayrıca videoda ki cümleleri yargılamadan önce laiklik kavramını da bilmek bence şart o şekilde düşünüldüğünde siyasi bir ortamda dini düşüncelerimizi işin içine katmak diğer KOYU, AŞIRI islami toplumlarla aynı düzeye geri düşürecektir. Orda inanmıyorum dememiş sadece açık uçlu bir cümle kurmuş buda koskoca bir ülkeyi yöneten bir insanda olması gereken evrenselliğin bir örneğidir.

Ayrıca emek hakkının yendiği bir sitede din hakkında konuşman bile senin din hakkında ki bilgilerinin ne kadar yetersiz olduğunu gösterecek bir delildir diye düşünüyorum.
(07.02.2015 15:04)nasreddinhodja Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]M.KEMAL 20-24 YAŞLARI ARASI = 2. ABDÜLHAMİD İN İZMİR VE PARİS MERKEZLİ JÖN TÜRKLERİ OLARAK DARBE PLANLARI YAPAN ŞAHISLARI (O GÜNGÜ ADIYLA DEVRİM) TOPARLAYAN (KİMİN TALİMATIYLA BİLİNMEZ) KİŞİDİR. O YILLARDA YAPTIĞI SEYEHATLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ. HATTA İTTİHAT VE TERAKKİ YE DAHİL BİR SUBAYDIR.

1909 YILI 2.ABDULHAMİD İN TAHTAN İNDİRLMESİNDE Kİ OLAYDA HAREKAT ORDUSUNUN BAŞINDA İDİ. (YAŞ 27) OLAY DA ŞUDUR PADİŞAH YANLISI GAZETECİ GALATA KÖPRÜSÜNDE ÖLDÜRÜLÜR ERMENİLER BU GÜNKÜ GEZİ PARKINDA ELLERİNDE TÜRK BAYRAKLARI AYAKLANIR. PADİŞAH YANLISI HALK DA KARŞISINDA AYAKLANIR. HAREKAT ORDUSU İÇ KARIŞIKLIĞI ÖNLER SELİMİYE KIŞLASI DAĞITILIP YIKILIR. SONUÇ SUÇLU PADİŞAH AYNI ZAMANDA İSLAM HALİFESİ 2 Sİ GAYRİ MÜSLİM 4 KİŞİ TARAFINDAN HAL FETVASI İLE TAHTTAN İNDİRİLİR.

EN ÖNEMLİ OLAN YAŞ 37
BU GÜNKÜ ORTA DOĞU FİLİSTİN - ŞAM CEPHESİ. İNGİLİZLERLE BİREBİR SAVAŞTIĞIMIZ BU CEPHEDE 7. ORDU 8. 4. ORDUYA HABER VERMEDEN GERİ ÇEKİLMESİ BU ORDULARIN TAMAMEN İMHA EDİLMESİNE SEBEP OLMUŞTUR. HABER VERMEDEN DİYORUZ ÇÜNKÜ CEPHE KOMUTANI MAREŞAL VON SANDERS İN EMİRİNİ DİNLEMEMİŞTİ. 7. ORDUNUN KOMUTANI M.KEMAL DİR. DİĞER ORDULAR ÇARPIŞIRKEN ARADAN GEDİK AÇAN 7. ORDU BU TOPRAKLARIN İNGİLİZLERE GEÇMESİNE VESİLEDİR. BU SEBEPLE GÖREVDEN ALINDI M.KEMAL.

İLGİNÇ BİR NOT VERELİM İNGİLİZ GENERAL ALLENBY 7-8-4. ORDULARIN TÜM SİLAH VE TECHİZATLARIYLA 57 BİN ASKERİN ESİR ALINDIĞINI (5500 SUBAY) RAPOR ETMİŞTİR. 3. 20. VE 22. KOL ORDU KOMUTANLARI REFET BELE - ALİ FUAT CEBESOY - İSMET İNÖNÜ HÜRRİYET İÇİNDE EVE VARMIŞLARDIR. OSMANLI HİÇ BİR CEPHEDE BU DENLİ TECHİZAT VE ASKER ZAYİ EDEREK YENİLMEMİŞTİR.

TARİH AYRINTILARDA GİZLİDİR.

BU ARADA M.KEMALİ KİMSE DİNSİZLİKLE SUÇLAMIYOR. BİZZAT KENDİSİ SÖYLÜYOR BUYRUN KENDİ VİDEOSUDUR.

https://www.youtube.com/watch?v=lZ-KajhkqMU

BU YORUMU YAZMAMDAKİ AMACIMDA ŞUDUR Kİ;

BENİM GİBİ OSMANLI TORUNU OLAN HİÇ BİR TÜRK EVLADINI BİR KİŞİYE ODAKLI SENARYO TARİHİ YUTTURAMAZSINIZ. O TARİH Kİ SAVAŞ KAYBETMEYEN KAZIM KARABEKİR PAŞALAR HAİN. HİÇ SAVAŞ KAZANMAMIŞ İSMET İN ÖNÜLER KAHRAMAN GÖSTEREN BU YALANA BİR SON VERİN. (1.2. İNÖNÜLERİ TBMM KAYITLARINDAN İNCELEYİNİZ.) FETH EDİLEN TÜM TOPRAKLARDA AĞAÇ BİLE KESMEYEN EJDAT PADİŞAHLARI HAİN, AMA SEBEPSİZCE MİLYONLARCA MÜSLÜMANI KATLEDEN BATI DEVLETLERİNİ MEDENİ OLARAK KABUL EDEN BU YALAN TARİHE ARTIK BİR SON VERİN.BİR JAPONUN KİMANOSU VE 3000 YILLIK DİLİNE RAĞMEN UYGAR DEYİP TE, KILIK KIYAFETTEN TUT DA 1000 YILLIK DİLİMİZE GERİCİLİK KİSVESİYLE DEVRİM ADI ALTINDA DARBE YAPAN ZİHNİYETE BİR SON VERİN.

DÜNYA TARİHİNDE MAĞLUP ETTİĞİ DEVLETLERİN KÜLTÜRÜNÜ ALAN BAŞKA HANGİ BİR DEVLET VEYA MİLLET VARDIR? YA BİZ HİÇ SAVAŞMADIK YADA KAZANDIĞIMIZ SAVAŞI BİRİLERİNİN ELİYLE MASADA BIRAKTIK....
[Resim: a.t%C3%BCrk.jpg]

Suriye Filistin Cephesi Ayrıntılı : http://siyasetimilliye.blogspot.com.tr/2...-kact.html

Abdülhamid hani şahsen çok seven bir insan olarak anlattıklarına katılmıyorum. Nedenini uzun uzun açıklaycakta değilim. Sitemizde eski bir üyemizin Atatürk hakkında söyledikleri şeyler üzerine bu konuyu açma gereksinimi duymuştum ve kendi görüşlerim etrafında örneklerle kaynak göstererek açıkladım. Yazdığım yazı okursanız ve yolladığım kaynağı inceleriseniz sevinirim. Osmanlıyı sevmek Atatürk düşmanlığı yapmak anlamına gelmiyor. Yada Atatürk'ü sevmek Devlet-i Ebed Müddet'i sevmemek anlamına gelmiyor. Esenlikler

(07.02.2015 21:25)BarcuNoyan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ][quote='nasreddinhodja' pid='90782' dateline='1423310654']
M.KEMAL 20-24 YAŞLARI ARASI = 2. ABDÜLHAMİD İN İZMİR VE PARİS MERKEZLİ JÖN TÜRKLERİ OLARAK DARBE PLANLARI YAPAN ŞAHISLARI (O GÜNGÜ ADIYLA DEVRİM) TOPARLAYAN (KİMİN TALİMATIYLA BİLİNMEZ) KİŞİDİR. O YILLARDA YAPTIĞI SEYEHATLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ. HATTA İTTİHAT VE TERAKKİ YE DAHİL BİR SUBAYDIR.

1909 YILI 2.ABDULHAMİD İN TAHTAN İNDİRLMESİNDE Kİ OLAYDA HAREKAT ORDUSUNUN BAŞINDA İDİ. (YAŞ 27) OLAY DA ŞUDUR PADİŞAH YANLISI GAZETECİ GALATA KÖPRÜSÜNDE ÖLDÜRÜLÜR ERMENİLER BU GÜNKÜ GEZİ PARKINDA ELLERİNDE TÜRK BAYRAKLARI AYAKLANIR. PADİŞAH YANLISI HALK DA KARŞISINDA AYAKLANIR. HAREKAT ORDUSU İÇ KARIŞIKLIĞI ÖNLER SELİMİYE KIŞLASI DAĞITILIP YIKILIR. SONUÇ SUÇLU PADİŞAH AYNI ZAMANDA İSLAM HALİFESİ 2 Sİ GAYRİ MÜSLİM 4 KİŞİ TARAFINDAN HAL FETVASI İLE TAHTTAN İNDİRİLİR.

EN ÖNEMLİ OLAN YAŞ 37
BU GÜNKÜ ORTA DOĞU FİLİSTİN - ŞAM CEPHESİ. İNGİLİZLERLE BİREBİR SAVAŞTIĞIMIZ BU CEPHEDE 7. ORDU 8. 4. ORDUYA HABER VERMEDEN GERİ ÇEKİLMESİ BU ORDULARIN TAMAMEN İMHA EDİLMESİNE SEBEP OLMUŞTUR. HABER VERMEDEN DİYORUZ ÇÜNKÜ CEPHE KOMUTANI MAREŞAL VON SANDERS İN EMİRİNİ DİNLEMEMİŞTİ. 7. ORDUNUN KOMUTANI M.KEMAL DİR. DİĞER ORDULAR ÇARPIŞIRKEN ARADAN GEDİK AÇAN 7. ORDU BU TOPRAKLARIN İNGİLİZLERE GEÇMESİNE VESİLEDİR. BU SEBEPLE GÖREVDEN ALINDI M.KEMAL.

İLGİNÇ BİR NOT VERELİM İNGİLİZ GENERAL ALLENBY 7-8-4. ORDULARIN TÜM SİLAH VE TECHİZATLARIYLA 57 BİN ASKERİN ESİR ALINDIĞINI (5500 SUBAY) RAPOR ETMİŞTİR. 3. 20. VE 22. KOL ORDU KOMUTANLARI REFET BELE - ALİ FUAT CEBESOY - İSMET İNÖNÜ HÜRRİYET İÇİNDE EVE VARMIŞLARDIR. OSMANLI HİÇ BİR CEPHEDE BU DENLİ TECHİZAT VE ASKER ZAYİ EDEREK YENİLMEMİŞTİR.

TARİH AYRINTILARDA GİZLİDİR.

BU ARADA M.KEMALİ KİMSE DİNSİZLİKLE SUÇLAMIYOR. BİZZAT KENDİSİ SÖYLÜYOR BUYRUN KENDİ VİDEOSUDUR.

https://www.youtube.com/watch?v=lZ-KajhkqMU

BU YORUMU YAZMAMDAKİ AMACIMDA ŞUDUR Kİ;

BENİM GİBİ OSMANLI TORUNU OLAN HİÇ BİR TÜRK EVLADINI BİR KİŞİYE ODAKLI SENARYO TARİHİ YUTTURAMAZSINIZ. O TARİH Kİ SAVAŞ KAYBETMEYEN KAZIM KARABEKİR PAŞALAR HAİN. HİÇ SAVAŞ KAZANMAMIŞ İSMET İN ÖNÜLER KAHRAMAN GÖSTEREN BU YALANA BİR SON VERİN. (1.2. İNÖNÜLERİ TBMM KAYITLARINDAN İNCELEYİNİZ.) FETH EDİLEN TÜM TOPRAKLARDA AĞAÇ BİLE KESMEYEN EJDAT PADİŞAHLARI HAİN, AMA SEBEPSİZCE MİLYONLARCA MÜSLÜMANI KATLEDEN BATI DEVLETLERİNİ MEDENİ OLARAK KABUL EDEN BU YALAN TARİHE ARTIK BİR SON VERİN.BİR JAPONUN KİMANOSU VE 3000 YILLIK DİLİNE RAĞMEN UYGAR DEYİP TE, KILIK KIYAFETTEN TUT DA 1000 YILLIK DİLİMİZE GERİCİLİK KİSVESİYLE DEVRİM ADI ALTINDA DARBE YAPAN ZİHNİYETE BİR SON VERİN.

DÜNYA TARİHİNDE MAĞLUP ETTİĞİ DEVLETLERİN KÜLTÜRÜNÜ ALAN BAŞKA HANGİ BİR DEVLET VEYA MİLLET VARDIR? YA BİZ HİÇ SAVAŞMADIK YADA KAZANDIĞIMIZ SAVAŞI BİRİLERİNİN ELİYLE MASADA BIRAKTIK....
[Resim: a.t%C3%BCrk.jpg]

Suriye Filistin Cephesi Ayrıntılı : http://siyasetimilliye.blogspot.com.tr/2...-kact.html

II.Abdülhamid Han'ı şahsen çok seven bir insan olarak anlattıklarına katılmıyorum. Nedenini uzun uzun açıklaycakta değilim. Sitemizde eski bir üyemizin Atatürk hakkında söyledikleri şeyler üzerine bu konuyu açma gereksinimi duymuştum ve kendi görüşlerim etrafında örneklerle kaynak göstererek açıkladım. Yazdığım yazı okursanız ve yolladığım kaynağı inceleriseniz sevinirim. Osmanlıyı sevmek Atatürk düşmanlığı yapmak anlamına gelmiyor. Yada Atatürk'ü sevmek Devlet-i Ebed Müddet'i sevmemek anlamına gelmiyor. Esenlikler
Referans URL