Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Pool Nation - [PC] - [RELOADED]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 1Wxwwzi.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Pool Nation - [PC] - [RELOADED]

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 2.70 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Pool Nation, bir "bilardo simülasyonu" dendiğinde akla ilk gelen bütün özellikleri içerisinde barındıran bir yapım. Sizi şok edecek yeniliklere sahip değil. Ama bir bilardo simülasyonu olarak basitliği, görsel kalitesi ve eğlenceli oyun yapısı ile bilardoya pek ilgi duymayanların bile dikkatini çekebilecek bir oyun.

Oyunda üç farklı modu bulunuyor. Bunlar 8-Top, 9-Top ve Endurance (dayanıklılık). 8-Top ve 9-Top, bilardo tutkunlarının bildiği şekliyle duruyor. Bu modlarda oyun sizi bir turnuvanın içerisine bırakıyor ve her bir turnuvada on iki maç yaparak toplam dört farklı turnuvada oynuyorsunuz. Maçlarda ilerledikçe kazanması biraz daha zorlaşıyor, yapay zeka giderek güçleniyor. Oyunun en basit olduğu ilk maçlarda bile kazanabilmek için aynı maçı tekrar tekrar oynamanız gerekiyor. Özellikle bilardoya fazla aşina olmayan oyuncular, başlangıçtaki rakibin dengesiz zorluğu yüzünden tek bir puan bile alamadan oyunu tamamlamak zorunda kalacaklar. İşin güzel yanı, oyunun yardımıyla kendinizi geliştirebiliyor ve rakibe tek puan vermeyecek seviyede bir oyuncu olabiliyorsunuz.

Gerçek bir maça ilk adımınızı atmadan hemen önce karşınıza çıkan Tutorials ekranı ile oyun, gerçekte neler barındırdığını gözler önüne seriyor. Dünya gözüyle görebileceğiniz en kaliteli, piksel-manyağı HD grafikli bilardo oyunu olmaya aday Pool Nation, içinizde değişik duygular uyandırıyor. Oyunun arka planındaki mekanlar de görüntüler, oda tasarımı da harikalıktan paylarını almışlar.

Oyunun gerçekçiliği yakalamaya çalıştığı tek alan elbette grafikler değil. Tutorials bölümünde, grafiklere olan hayranlığın ilk etkilerinden kurtulduktan sonra oyunun adım adım size bilardo oynamayı öğretmesine tanık olacaksınız. En basit vuruşlardan başlayarak, (örneğin önce topu yalnızca tek bir yöne doğru vuracaksınız) gerçek hayatta yapmanız için uzun süre harcamanız gerekecek olan jump vuruşlarına kadar birçok vuruşa önce aşina olup ardından bu vuruşları maçlarda hayata geçirmeye
çalışacaksınız.

Pool Nation, atışlarınız üzerindeki kontrolü tamamiyle fizik kurallarına ve size bırakıyor. Topun üzerinde açıyı, topun dönüşünü, vuruş gücünüzü, istakanın açısını ve vuruş noktasını belirlemede tamamiyle özgürsünüz. Kontrol konusunda uzmanlaşana kadar topun gideceği yönü gösteren bir çizgi size yardımcı oluyor. İsterseniz bu yardımı ana menüden kapatabiliyorsunuz. Her bir vuruşa tam anlamıyla hakim olmak biraz zaman alıyor fakat bunu gerçekleştirdiğinizde oyundan alacağınız zevk maksimuma çıkıyor.

Pool Nation, online ve iki kişilik offline modlara da sahip. Maçlar yaptıkça kazandığınız tecrübelerle aynı seviyeki oyuncularla eşleştiğiniz online modlarda 8-Top ve 9-Top modlarını oldukça rahat şekilde oynayabiliyorsunuz.

Tek kişilik modlarda ise yeni toplar, maçlar açabilmeniz için puan toplamanıza olanak tanıyan görevler var. Her bir maçta üç yıldız olmak üzere toplamda kazanabileceğiniz üç yüz yıldız var. Maçlarda bu yıldızları kazanmak için mesela belirli bir puana ulaşmanız veya son topu oyunun sizden istediği şekilde deliğe yollamanız gerekiyor.

Peki en başta bahsettiğim üçüncü mod, Endurance tam olarak nasıl işliyor? İlk vuruşunuzu yaptıktan sonra artık her birkaç saniyede masaya yeni bilardo topu geliyor. Amacınız, ekranda toplam yirmi dört top olmadan atabildiğiniz kadar topu deliklere yollayıp kendi rekorunuzu kırmak ve maksimum süre oyunda kalmak. Başlangıçta zamana karşı yarışma zevkli gelebilir fakat biraz oynadıktan sonra olayın zevki kaçıyor. Çünkü oyunda daha uzun süre kalabilme adına sadece düz vuruşlarla topu deliklere yollamaya çalışıyorsunuz. Bilardonun sofistike kısmı, düşünüp hamle yaptığınız kısım, eğlence adına ortadan kayboluyor.

Gerçek bir bilardo hayranıysanız karşınızda sizi kesinlikle mutlu edecek bir oyun var. Profesyonel düşüncelerinizi hayata geçirebileceğiniz oyunda çoğu oyuncu için turnuvaları kazanmak çok uzun sürmeyecektir. Yıldızları toplamak adına aynı maçları tekrar tekrar oynamaya da herkesin vakti olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden Pool Nation'ı herhangi bir oyun gibi oynamak isteyenler bir süre sonra oyunun kendini tekrarlamasından sıkılabilirler. Ama her akşam üniversite yemekhanesinde bilardonun başından ayrılmayanlardansanız, eve döndüğünüzde de toplardan, ıstakadan ayrılmamak adına Pool Nation sağlam bir seçim.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: D6SgOQ9.jpg]
[Resim: T2U6RX8.jpg]
[Resim: qgdsu8x.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
İşletim Sistemleri: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
İşlemci: Pentium IV, 2,9 GHz
RAM: 2 GB
Ekran kartı: 512 MB
DirectX 9.0c

[Resim: 7a2BWh3.png]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL