Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Batman : Arkham City - [PC] - [IPT]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: cTn7JKP.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Batman : Arkham City - [PC] - [IPT]

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 15.9 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Eğer Arkham Aslyum'u oynadıysanız bu oyuna yabancılık çekmeyeceksiniz. Tanıdık kontrol mekanizmasının, oyun dinamiklerinin yanında cilalanmış grafikler, zenginleştirilmiş hikaye sizi içine çeken etkenler olacak. Yine tek tuşla hem kontratakları hem de klasik yakın dövüş sistemini kullanabiliyorsunuz. Batclaw, patlayıcı jel gibi mühimmatları kullanmak daha basit hala getirilmiş böylece dövüş anında iken yumruklarla mühimmatları kombine ederek kombo sayınızı kat be kat artırabiliyorsunuz.

Oyunun tamamı ile olmasa da büyük anlamda "açık dünya" haline getirilmesi sayesinde, kendinizi Batman'i kullanan birinden çok, Batman olarak hissediyorsunuz artık. Haritanın her yanına dağılmış yan görevler, Riddler bulmacaları, tecrübe puanları kazanabileceğiniz değişik alıştırmalar kimi zaman oyunun ana konusunu bırakıp bu öğelere kaymanıza neden olabiliyor. Kocaman balyozlu, bayıltıcı silahlı düşmanlar, geçen oyundaki sanki devamlı aynı adamları dövüyormuşsunuz gibi gelen atmosferin çeşitlenmesini de sağlamış ki bu iyi bir şey.

Dikkatinizi çekecek en büyük etkenlerden biri de "villain" yani kötü adamların sayısının artmış olması. Mr.Freeze, Penguin, Two-Face gibi, sizi resmen çizgi romanın içindeymişçesine heyecanlandıran bir ortam mevcut oyunda. Yaptığınız bölüm sonu canavarı (boss) savaşlarının sizi pek zorlayacağı söyleyemez. Batmobile'dan gelen yardımlarla olayın püf noktalarını anlayıp, hayatı Batman için kolaylaştırabiliyorsunuz. Zaten oyunda, "tüm zamanların en iyi detektifi" diye anılan Batman'in çılgın şakalarla durdurabileceklerini mi düşünmüşler acaba?

Gelelim bir başka önemli konu olan Catwoman meselesine. Hem kötü hem iyi tarafta yer alan Catwoman, asıl adıyla Selina Kyle, kendine özel görevleri olan oynanabilir bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun yaklaşık olarak %10 gibi bir kısmını oluşturan bu görevlerde, Catwoman'in kendi özelliklerini, teçhizatını kullanarak oynuyorsunuz. Fakat bu görevleri oynayabilmek için, oyunla beraber gelen "Catwoman" kodunu online olarak PSN'e veya Xbox LIVE'a girmeniz gerekiyor. Ve böylelikle yeni bir trendle karşılaşıyoruz. Çoklu oyunculu modlarda yaygınlaşmaya başlayan tek kullanımlık kodlardan sonra, tek kişilik modlarda da tek kullanım kodlar karşımıza çıkıyor. Bu da demektir ki, oyunu ikinci el alırsanız, kodu ayrıca satın almak zorunda kalacaksınız.
Her şeyi şöyle tekrar bir göz atarsak, elimizde üzerine oldukça uğraşılmış, klasik olmaya layık kapkaranlık bir dünyayı; kötü adamlarıyla, açık dünyaya adım atışıyla ve yapılan diğer gelişmelerle harmanlayan koleksiyonunuzda mutlaka bulunması gereken bir oyun bulunuyor karşınızda. Ve tabii tekrar tekrar, cevap arayacağınız o soruyu sorarken buluyorsunuz kendinizi; "Kötü adamların olmasının sebebi yoksa Batman mi?"

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: FT37U4B.jpg]
[Resim: FtJqjP7.jpg]
[Resim: R2fab2t.jpg]





[Resim: 8eREzoB.png]
İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7

İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz veya AMD Athlon X2 4800 +

Bellek: 2 GB RAM

Boş alan: 17 GB boş sabit disk alanı

Ekran Kartı: ATI 3850HD 512 MB ​​veya NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB


[dosyaid]6230[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Teşekürler
indirdim kurdum oynadım harika gercekten ancak bi sorun var pc den yana hicbir kasma yok ama buzadam bolumune kadar gelip adamı dovdugumde ( 2 tokat atıp bundan sonra buzla tuzla oynamayacaksın dedm Gülümseme) movie giremiyor hata veriyor neden bilemedim ... bolümü geçen varmı?
Teşekkürler.
(02.11.2013 11:45)oomegaak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]indirdim kurdum oynadım harika gercekten ancak bi sorun var pc den yana hicbir kasma yok ama buzadam bolumune kadar gelip adamı dovdugumde ( 2 tokat atıp bundan sonra buzla tuzla oynamayacaksın dedm Gülümseme) movie giremiyor hata veriyor neden bilemedim ... bolümü geçen varmı?

http://www.solidfiles.com/d/ab4b83f204/B...0_Save.rar bu %50 save dosyası en azından orayı geçersin umarım işine yarar...
hocam selamlar ; setup ta ürün kodu üstüyor. yardım gerek
buz adam bölümünde donuyor yardım edebilirseniz sevinirim
Güzel Oyun Tavsiye Ederim Açık Ağızlı Gülümseme
ben indirdim kuruyodum disk 2 nin setup ını istedi girdim disk 2 ye setup yok acill yardım!!
Referans URL