Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Batman: Arkham Asylum - [PC] - [RELOADED]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: S9z6mGh.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Batman: Arkham Asylum - [PC] - [RELOADED]

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 7.94 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Bir Joker klasiği!

Oyun, Batman’in Joker’i yakalayarak Arkham Asylum’a götürme sahnesiyle başlıyor. Arkham Asylum ise denizin ortasında yer alan ve Gotham şehrinin azılı suçlularının götürüldüğü bir akıl hastanesi-hapishane ortaya karışık bir yer. Tabii doğal olarak burada delisinden katiline kadar bin bir çeşit düşman yer alıyor. Anlaşılacağı üzere biz aslında yapımda öyle aman aman işlenmiş bir konuyu da oynamıyoruz, bir nevi yıldızlar geçidine tanık oluyoruz dersek sanırım yanlış olmaz. Çünkü Joker’in hapishaneye girdiği anda, aslında Batman’e oyun oynadığını görüyoruz ve Harley Quinn’in yardımıyla aniden koca hapishaneyi kontrolü altına alarak, bütün düşmanları sırasıyla Batman’in üzerine salıyor. Biz de Joker’i bulmak için birkaç devasa binadan oluşan Arkham’da yola koyuluyor ve önümüze gelen düşmanları da ortadan kaldırıyoruz. Tabii aynı zaman da yardıma muhtaç görevliler olsun, doktorlar olsun kurtarmak için el uzatıyoruz.

Belirttiğim gibi adeta yıldızlar geçidine tanık olduğumuz Arkham’ın dar ve ürkütücü koridorlarında karşımıza; Harley Quinn’den Mr. Zsasz’a, Bane’den Riddler’a, Scarecrow’dan Poisen Ivy’e, Killer Croc’dan Joker’e kadar görmeye doyamayacağınız birbirinden harika karakterler çıkıyor. Açıkçası sırf bunları görüp, onlara karşı mücadele vermek için bile alınabilecek bir oyun olmuş BAA. Ürünü almaya değer kılan bir diğer unsur da, bunca harika düşmanın yer aldığı bir oyunda, “Sizi sadece dövüştürerek” sıkmayan yapısı. Bu durum kullanıcıya o kadar güzel bir şekilde yansıtılmış ki, düşmanlara karşı mücadele verdiğiniz zamanlar veya sessiz koridorlarda iz peşinde koştuğunuz anlar, tam kıvamında bırakılmış. Yapımın hiçbir anına sıkıcı diyemiyorsunuz, bu da BAA’ın oynanabilirliğine tavan yaptıran yegane özellik olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda zevk almanızı sağlayan o kadar çok özellik var ki, daha önce de belirttiğim gibi sıkılmanız pek mümkün değil. Bulmacalar, dövüş sistemi, dedektif modu, gizlilik, karakter geliştirme gibi aynı anda birçok özellik bir yapımda birleştirmiş ve ortaya çok güzel bir karışım çıkmış. İlerlediğiniz süre içerisinde herhangi bir şey yapmayarak, Riddler’ın size sunduğu bulmacaları çözmeye çalışarak dahi vakit geçirebilirsiniz. Her bölümde Riddler’ın haritası bulunuyor, bu haritayı bulmak için her yeri araştırmanız ve açıkçası bulmanız şart; çünkü haritada Riddler’ın sizin için hazırladığı sürprizlerin yerleri gözüküyor. Aksi takdirde o sürprizleri bulmak cidden çok zorlaşıyor. Ayrıca bu sürprizleri bulmaya çalışmak bile oyunda sıkılmadan yapabileceğiniz özelliklerden biri ve bir de gerekli aksesuara sahip değilseniz, tüm sürprizleri bir kerede toplamıyorsunuz. Doğal olarak da oyunun daha sonra ki anlarında ya da bitirdikten sonra kalanları topluyorsunuz ki, bu da BAA’nın süresini uzatıyor.

Düşmanlarımızı pataklamakta oynanabilirliği zevkli kılan bir diğer faktör. Oldukça eğlenceli olan sistem, ardı ardına combolar yapmanıza olanak sağlamasının dışında, bazı vuruş anları da yavaş çekim gösterilerek, etkileyici bir sahneyle baş başa bırakıyor sizi… Akrobatik hareketlerin konuştuğu dövüş anlarında, onlarca düşmana karşı mücadele vermek gerçekten çok başarılı bir şekilde oyuncaya yansıtılıyor. Ayıca düşmanın elindeki silaha göre de uygulanan farklı taktikler, dövüş sistemini baya çeşitlendirmiş. Rakipleri dövmenin de bir getirisi var elbette, yapımdaki her yumruğunuz, tekmeniz, hatta Joker’in yol üstüne serpiştirdiği oynayan Joker dişleri bile, size artı tecrübe puanı olarak geri dönüyor. Her seferinde belli bir seviyedeki puan kullanıcıya sunuluyor ve siz de BAA’da yaptıklarınızla kazandığınız puanları istenilen seviyedeki puana getirmeye çalışıyorsunuz. İstenilen o seviyeye her getirişinizde karakterinizin kıyafeti, dövüş sistemi, aksesuarları gibi kısımlarını geliştirebiliyorsunuz.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: Rd7pwxs.jpg]
[Resim: 47GepFx.jpg]
[Resim: 0JxYwag.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
İşletim Sistemleri: Windows XP SP2 / Vista SP1

İşlemci: [email protected] GHz (XP) / 3,2 GHz (Vista) / Athlon 64 3000 + (XP) / 3200 + (Vista)

RAM: 1 GB (XP) / 1,5 GB (Vista)

Ekran kartı: NVidia 6800 / ATI X700

VRAM: 256MB (SM 2.0b)

HDD: 12 GB

[dosyaid]6138[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Link güncellenmiştir.
Güzel Hemen indiriyorum Açık Ağızlı Gülümseme
Oyunu buradan indirdim fakat kurarken şu hatayı alıyorum



an error -5006 :0x80070020 has occured while running the setup
DirectX güncel mi? Degilse aramata aio runtimes yaz attığım konuya bak uygula, belki çözülür.
Oyunu nasıl kayıt edeceğim?
Data dosyaları bozulmuş. 7,94 GB'a yazık oldu. Doğru düzgün iş yapın yav.MyüzgünMahcup
Oyun sorunsuz kurulum videosu var sitede kanıtlı biçimde. Ya sen düzgün indiremedin yada kuramadı .
Oyunu nasıl save edecez. Lütfen yardım edin
belirli yerlerde kendi save alması lazım

bir kere indirip oynadıktan sonra kaldırıp baştan kurup aynı yerden devam edersen almıyor bide bende olmuştu
Sayfalar: 1 2
Referans URL