Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni nesil
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Fantom konu kilit lütfen... Konu dağıldı
Neden abi sirf yasim kucuk diyemi.Yas kucuk olunca benim konusmaya hakkimyokmu yani
Tamam biraz haklisin tecrubesizim dafa bisey bilmiyorum ama ....
Sana bir soru sorcam koyunların başında çoban olmasa o koyunlar bir ovadan öteki ovaya gidermi Atatürk sayesinde buralardayız

sadece atatürk bu türkiyeyi kurtarmadı onca kişi bu ülke için canını feda ettiler ama taktik savunma atiklik çabalarıda eksik etmedi Genel Kültürünü geliştirmeni tavsiye ederim. Sana nasıl bir bilgi verdiler bilmiyorum ama ileride anlıyacağını düşnüyorum.
(24.08.2014 00:06)CrossLeon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Neptune bana şunu anlatırmısın atatürkle müslümanlığın ne alakası var.

Dinimizde nediyor
1- Temizlik
2- Anne Babaya kaşı saygısızlık yapmamak
3- Her gün Namaz kılmak
4- Oruç tutmak sadaka vermek
bunları sorunsuz yapan biri varmı ?

Ben herhangi bir dine yönelik herhangi bir laf ettim mi? Ben müslümanların çoğunlukta olduğu ülkelerdeki insanların davranışlarını söyledim.Orta Doğu'ya ve Kuzey Afrika'ya bakmanı tavsiye ederim.

Gelelim yukarda yazdıklarına Müslüman olan herkesin o kurallara uymasını bekleyemezsin.İnsan değişken bir varlıktır.

(24.08.2014 00:07)nuni1021 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu Ataturku büyutme seylerini cok yanlis buluyorum.Neden sadece O?? Bu türkiyeyi sadece omu kurtardi cok yanlis dusunce bence

Tarihe baktığında bütün liderler yüceltilir, askerler değil.
Konu kilitlemeye gerek yok burda tartışıyoruz İNSAN gibi yapıldığı sürece yararlıdır. Bilgi alışverişi sonuçta
(24.08.2014 00:10)nuni1021 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Neden abi sirf yasim kucuk diyemi.Yas kucuk olunca benim konusmaya hakkimyokmu yani
Tamam biraz haklisin tecrubesizim dafa bisey bilmiyorum ama ....

Hakkın var tabi de konuyu detaylı bilmeden burda bişeyler yazıyorsun ve bazılarının sinirine dokunuyor Süper
Ama abi sadece Ataturk ya sadece o neden neden baska kisileri sayalim seyit onbasi o olmasa canakkale zaferi olmiyacak ulke moral kaybedecek ve belki turkiye olusmiyacakti hep ataturk abi nerde diger askerler nerde o sehitler nerde onlar nerde??
Snak Eyes sana katılıyorum şimdi tarihi bilip bilmeden atatürke laf atınca insan sinirleniyor azda olsa Süper
Ee abi askerler olmassa liderler ne yapacak tek başınamı savaşacak??
(24.08.2014 00:14)nuni1021 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ama abi sadece Ataturk ya sadece o neden neden baska kisileri sayalim seyit onbasi o olmasa canakkale zaferi olmiyacak ulke moral kaybedecek ve belki turkiye olusmiyacakti hep ataturk abi nerde diger askerler nerde o sehitler nerde onlar nerde??

Atatürk'ü sadece ülkeyi kurtarmaktan ibaret görüyorsun, ama değil yaklaşık 5-6 yıl sonra oy kullanıcaksın bu hakkı sana sağlayan Atatürk'dü. Atatürk isteseydi çok rahatlıkla padişah olurdu hatta ona teklif edenler bile olduğu söylenir ama kabul etmedi, sence bu yeterli bir sebep değil midir? Bir padişah olmaktansa halkın yanında duran bir ADAM olmayı tercih etti bu yeterli değil midir?
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans URL